18

Напред-назад

преди 5 години

"било грешно решението за закриването му през 2002 г." А кой го все това решение? Не бяха ли пак управляващите от ГЕРБ. Хайде сега предизборно да го възстановим, за да има какво да закриваме после.

17

V

преди 5 години

Няма да е зле да се въведе някакъв частен елемент в армията .Този е доказано не ефективен

16

Анонимен

преди 5 години

"Летците трябва да се обучават в ескадрилите"А в момента къде се обучават?! В подземията ли??!

15

V

преди 5 години

България никога няма да си вземе поука от грешките на историята ;) Летците трябва да се обучават в ескадрилите .Който не познава историята е принуден да повтаря едни и същи грешки .

14

Анонимен

преди 5 години

Нали и в момента се обучаат пилоти бе гaванки кyхи?!Нали и в момента Факултет Авиационен е пак там?! Какво значение има дали ще е отделен университет или отделно военно училище, след като пак ще учат ЕДНО И СЪЩО каквото учат и в момента. На курсантите нищо няма да им се промени, променя се само ИМЕТО на училището! Вместо да е факултет към НВУ, сега ще е самостоятелно. Иначе е все същото. Мислете малко с тия глави!Всичко се прави, за да се усвояват някакви пари пак. И предизборно уж за хубаво.

13

Анонимен

преди 5 години

Абе казват, че фатмaкa след като избирателите на следващите избори му бият дузпата, щял да ходи на хонорар в Долна митрополия. Само че щял да преподава на стюардесите!

12

До Анонимен 12

преди 5 години

давай го по-полека, избори идват, за това им плащат. За тях няма добра, лоша, интересна новина, те са тук да плюят и да си получат копейките на пост. Щом в научите новини плюят, няма как да пренебрегнат една политическа такава. На комуниста му трябва враг, без враг той не може да стегне редиците.

11

Анонимен

преди 5 години

майка ви хейтърска, едно нещо няма което да не оплюете с кухи коментари.....

10

Анонимен

преди 5 години

Е само едно училище ли ще има? Само за бойни самолети ли.?

9

ДртПрч

преди 5 години

Чакаме ветото на Резиденто.

8

Анонимен

преди 5 години

AVEBOVIKO!!!Японският император е бил смятан за слънце.Френският крал също: Викали са му кралят-слънце.А нашият премиер какво е?Свръхнова ли?С други думи, как подчиненият нарежда на своя работодател???Бойко нарежда на Парламента.Все едно аз да кажа на моя шеф: "От утре шефе, ми даваш мерцедеса на мене, а аз ще ти дам билетчета за градската мрежа!"

7

Krom

преди 5 години

Леле? С тея "Месершмит"-и на снимката сме си Велика Въздушна Нация? И Константин Попов с това "..емоционално.." изказване .." сетила се Мара да се побара! А докато се унищожаваше бойната авиация толкова лета, къде бяхте Господин Попов?

6

Орнитоптер

преди 5 години

То така на приказки в парлаМЕНТА направо и космодрум могат да решат да отворят.

5

Активист на БКП

преди 5 години

Да подготвяме кадри за европейската авиация !!!

4

House M.D.

преди 5 години

Мишето и съпругът на Деси Радева са доказателство, че от Долна Митрополия не излиза нищо читаво.

3

Каква авиация

преди 5 години

Тия Ф16 са с най скъпите летателни часове от всички изтребители от това поколение. За америнците горивото, харченето на пари и 23 трилиона дълг, може да не е проблем, но в бедна България тия самолети ще седят в хангара.

2

Анонимен

преди 5 години

"Може би малко емоционално, но тук е мястото да кажа, че в българския ген има нещо заложено, което е видно от нашата история."Ганьовщината?

1

Барон Мюнхаузен

преди 5 години

Тия верно са *** , единственото оправдание може да им бъде , че го правят за пиар и да отклонят общественото внимание от истинските проблеми..а те не са в липсата на летателно училище ..вервайте ми...