40

Анонимен

преди 5 години

Ma te tam polqci ungarci rumunci dreme im za Ukraina be gospoda

39

Анонимен

преди 5 години

В Западна Украйна са с европейско мислене. Личи си, че там са били под европейско влияние - под властта на Полша и на Австро-Унгария! В Източните Части, които са били далеч по-дълго време под руски гнeт и русификацията е била най-тежка, са с aкъла на нашите русофили! В Западна Украйна искат да са част от европейското семейство каквото и да им коства. Пожелавам им успех! Не е лесно страната ти да граничи и да воюва с Империята на Злото.

38

мазепа

преди 5 години

До АнонименА защо баща му се казва Алексей Порошенко?

37

Анонимен

преди 5 години

До 40Междудругото, фамилното му име е Вальцман . Порошенко е фамилията на жена му .---той и зеления е от "богоизбраното" племе... личи му визуално ...

36

Анонимен

преди 5 години

До СтрахилЗеленски го провъзнасяте, ама той също е за Европа, не за Рашън.--ей това е много спорно!това е най-голямата загадка за момента ... едно може да говориш на избори, ама после...

35

Страхил

преди 5 години

Кремълската пропаганда в сайта върви с пълна сила. И да скачате, и да не скачате троляги, това е. Не можете да спрете Съдбата. Украйна се откъсна от руската орбита. Това е положението. И да не е Порошенко, друг ще е. Но Украйна отива към Европа, не към кремълската олигархия. Зеленски го провъзнасяте, ама той също е за Европа, не за Рашън. Тъй че не се радвайте ! И да спечели той, Украйна няма да се върне под кремълския ботуш. Но платените троляги ги разбирам. Плаща им се и заработват денгите.

34

Анонимен

преди 5 години

абе то и естонците се пънеха срещу Русия, но новата им кака президент ще бие теманета на Комшията. И лаячите от ЕС не я спират...само че Елчето това го подминава богоугодно ....

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Междудругото, фамилното му име е Вальцман . Порошенко е фамилията на жена му .

32

Анонимен

преди 5 години

До 31как защо? "чтобы всать с колен"! "вставай страна огромная ..."--тия ако не "встают с колен" цял живот и няма "външен враг", който да ги кара да пеят -"вставай страна огромная..." губят векстор и току виж погледнали "навътре" и "увидели настоящий враг" - ОЛИГРАХИ !

31

панчо

преди 5 години

До Анонимен 29кремъл не го е грижа за тези хора живеещи в конфликтните райно те са създадени изкуственно от русия като буфер срещу запада така русия се огражда с конфликтни райони умишленно

30

Анонимен

преди 5 години

....Споко ! НАТО ще изпрати накрая ударна група манипулатори и ще обърне изборите !......да де ама Вова разведката вече е пратил неговата

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29 Сирия !

28

Факт

преди 5 години

Всъщност Порошенко бе изоставен от Запада доста отдавна и никой вече не го приема на сериозно.На практика е политически труп.Сега се залага на проектът "Зеленски",който по същество е собственост на олигарха Коломойски(доста колоритна личност,със спорна репутация).Какви ще ги надроби тепърва ще видим,но със сигурност на хохлите предстоят още 5 тежки години и нищо добро не се очаква.Е,поне илюзии вече няма.

27

Анонимен

преди 5 години

До 30 73% -Зеленски ....То и Поросенко наваксва .От 15% на 27%

26

Анонимен

преди 5 години

До 31*встать с колен"

25

Анонимен

преди 5 години

До 29Не мога да разбера защо рашенланд създава проблеми със съседите си ,взема им територии---как защо? "чтобы всать с колен"! "вставай страна огромная ..."

24

Анонимен

преди 5 години

До 24Само припомням :1.Зеленски - 38.9 % 2.Потрошенко - 11.7 %---според последни изследвания от тази седмица - порошенко наваксва!

23

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера защо рашенланд създава проблеми със съседите си ,взема им територии ,след като никъде не може да " навести порядок" .

22

:):)

преди 5 години

елкеее пак поръчкови писания. Лвов не е западна Украина. да си се отделят и да си направят Полско лвовска държавка начело с Потрошенко и да си хапват шоколадец. Поне шоколада му е убав.

21

западналия

преди 5 години

"Се канят", "Ще гласуват".......... каква е тая алабалиситка ? Рибата в морето, Шорош слага олиото с тигана на котлона! Плаща ли юдейското сигначе, а, мила ми ред-актион ? Може да ни триете и "баннвате"..... за всяка свинкя иде коледа!