100

Честито

преди 5 години

Зеленски е президент.Нали е демокрация хората избраха.А останалите да си правят изводите.

99

Анонимен

преди 5 години

Дъртите вампири най-добре да им дадат по един калашник може и да ги натоварят в един пробит хъмър и да ходят на война със сепаратистите.Ако ония не ги застрелят то със сигурност ще ги убие приятелски огън щото армията им е в перфектно състояние и редовно се стрелят различните видове войски и подразделения помежду си .Това е правило впечатление дори на чуждестранни военни инструктори били там. И ако оживеят всичкото това безумие може би ще почнат да се светкат защо младите хора не харесват Петро.

98

Анонимен

преди 5 години

Потрошенко си отива. Ще им се на някои да продължава да граби и да дрънка оръжие.

97

невероятно,но факт!

преди 5 години

Ами правилно е доловен акцента на изборите в Украйна -за Порошенко ще гласуват няколко села в Западна/ла/ Украйна!Разбира се смяната на президентите няма да донесе почти нищо,но отрицанието / а може би омразата/ към Порошенко е голямо!Мисля,че не е необходимо да изброявам защо!... Първата причина -не може един клоун да бъде президент!...Сега ще видим какво ще стане ,ако един комедиант стане президент!?

96

Анонимен

преди 5 години

Западна Украйна са с европейско мислене. Личи си, че там са били под европейско влияние - под властта на Полша и на Австро-Унгария! В Източните Части, които са били далеч по-дълго време под руски гнeт и русификацията е била най-тежка, са с aкъла на нашите русофили! В Западна Украйна искат да са част от европейското семейство каквото и да им коства. Пожелавам им успех!--А не мислите,ли че на източноевропейците им писна да им се месят всякакви чужди сили в държавите и ги грабят и унижават?

95

КАК

преди 5 години

Как ,*младите* заминават в Чужбина ?Заминават в Русия .

94

Наблюдател

преди 5 години

Украйна ми прилича на Северна Македония в уголемен вариант. Несъществуваща доскоро нация и изкуствено създадена държава, създадена на основата на отрицанието и омразата към Русия, точно както в Северна Македония мразят България и отричат българския си произход.

93

Радио Ленинград

преди 5 години

Не ме интересува съдбата на украинските фашисти...

92

Анонимен

преди 5 години

Сега нефт за Окраина - с кофи от Норвегия...

91

Георги

преди 5 години

Зеленски разби на пух и прах Порошенко на дебатите

90

Анонимен

преди 5 години

Тука що има толкова много мнения? Кво ме интересува руската Украйна?

89

Анонимен

преди 5 години

Тоя е мега грозен дърт украинец с мазен фейс, а заглавието с мега изродараки невсмисъл

88

Fakt

преди 5 години

Кандидатите евреи, голяма част от олигарсите също евреи, украинци - нет

87

Да Пасе НАТО

преди 5 години

Затова пък цяла Украйна ще му сложи пръста.

86

Патриот

преди 5 години

Иде от Родина. Коя е родината на Прасенко? Да не би да е роден в САЩ?

85

Анонимен

преди 5 години

А как гласува българите в Южна Украйна на първия турКакво ме интересува това?

84

Анонимен

преди 5 години

Донецк се договори със Сирия да изнася на там металургичната си продукция и цемент,-За да им излезе сметката с транспорта и да е по-евтино от съседна Турция, донецките умници трябва да работят.на загуба. Освен това който кораб изнася санкционна продукция, вече не може да влиза в портове на ЕС и САЩ.

83

ПЕНКО

преди 5 години

КАК ЛВОВ И ТИРАСПОЛ / БАНДЕРОВЦИТЕ И ОТ ВСВ -И ПРЪКНАЛИ "ДЕСЕН СЕКТОР" / ЩЕ ПОБЕДЯТ ОСТАНАЛАТА " КИЕВСКА РУС " ??? ЦЪР-ЦЪР-УУУ ИЗВЕСТНО КАТО ЦРУ -КЪДЕ ЩЕ ВЛОЖИ ПОСЛЕДНИТЕ СИ ДОЛОРИ ??? КАКТО СЕ ПЕЕ НА РУСКИ : " ЕХ... ОДЕССА ..."!!! СПОМНЯТЕ ЛИ СИ " ПЕДАГОГИЧЕСКА ПОЕМА " И ХАРКОВ !?!?!?

82

Анонимен

преди 5 години

Путин и Лукашенко се споразумяха беларусите да източват Украйна като дойна крава А ти защо се радваш, какво те топли това? Това ще накара белорусите да се отвратят и от Лукашенко и от Путин. Нали си даваш сметка, че нормалният хомо сапиенс не разсъждава като русофил с гов нян мозък?

81

Сата НАТО

преди 5 години

Това е смешно. Поставяте нещата та, като че ли ако не гласуват за Порошенко, лекарствата им ще поевтинеят... На украинците им остана само честта - да се бранят от руския агресор, естествено, че ще стоят на твърди позиции. Никакви договорки и лиготии!