27

Анонимен

преди 4 години

Тази среща не бива да се допуска, нека нато предприеме необходимото докато не е късно49411

26

do 25от Моканина

преди 4 години

Боже,колко тъпотия има на този свят ,боже!

25

българин

преди 4 години

За да прецени правилно.Сегашната "политическа" обстановка.Човек трябва.Да е живял и през комунистическо! Та тогава преценката му, ще е по реална мисля! Не може да си на 20 или 30 г.И да повтаряш. "Америка",демокрация" " и лошо нещо е комунизма"! -:) Нали? Примерно.Много млади хора днес.Даже и не са се замисляли.Каква точно е разликата примерно.Между ЕС и НАТО! Но шаблонно повтарят.Че комунистическите държави.Трябва да са там! Огромна е и НЕСЪВМЕСТИМА Е РАЗЛИКАТА между тях! Защо ли?-:) А?

24

ХХХ до Калеко

преди 4 години

Не знам роме ама САЩ ще ядът един дето и аз го имам в гащите !

23

Калеко Алеко

преди 4 години

Срещата е знакова и показва кой в съвеменния свят може да бъде приятел на Слънцеогряния Велик Лидер - Ким Чен Грух, само някой като Аятолах путин ... !!!

22

Анонимен

преди 4 години

Каква подкрепа чака Северна Корея от Русия?Навремето и Куба чакаше подкрепа от Русия и какво получи?Нищо!Русия не може да предложи нищо на никого, защото е една бедна изостанала бензиностанция маскирана като страна с ракети.

21

Анонимен

преди 4 години

По една случайност само комунистите не се подават на натиск и шантажи от крaвaрите и затуй комунизъма е лош, ако се подаваха и се к.аняха на САЩ комунистите щяха да са най-доброто нещо на света като ония хуманни демократи камиларите първи приятели на краварите. Ако Мадуро си даде петрола на конциеси на САЩ ще е най-хубавият човек на света, а сега е грозен и с мустаци.

20

Анонимен

преди 4 години

Тук в сайта.За каквито и теми да иде реч.Малките пуделчета.Винаги оплескват нещата! Нито тънък хумор.Нито сериозно по темите.А бе деца.Тук не е забавачница.Нито хумористична медия! Или сериозно по темите. Или нищо!Хайде по сериозно Щом искате да " участвате" В международния политически живот! -:)Това да оплювате комунистическите държава.И да въхвалявате Америка.Се изтърка! Върви само между вас!-:)

19

ужас

преди 4 години

До Анонимен 20Защото така се води хибридната война,не зависимите държави който не се подават на натиска и грабежа на сащ са лошите.А страни като нашите който са с марионетни и продажни правителства са добрите.

18

факт

преди 4 години

Повече свободни и независими страни трябва да се обединяват и борят с заразното зло САЩ,само така ще се спаси света.

17

Анонимен

преди 4 години

Защо авторката винаги цитира все едни и същи източници за Русия ,става въпрос или за шорошката Дойче Веле или за издаваното от една еврейска фамилия -Независимая газета,която газета в Русия никой не чете.това ли са ми (едниствените) източници

16

Анонимен

преди 4 години

Ким отива да моли Путин за подкрепа, а Тръмп се умилква като кученце на Ким.

15

Анонимен

преди 4 години

Срерщата най-вероятно ще се организира в Скопие.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Кое му е смешното кажи и ние да се посмеем ?

13

Анонимен

преди 4 години

Вчера Кимчовците тествали някакво ново безаналогово оръжие. Сега отива да се разбере с Вовата кой какво точно е тествал и да каже на режисьорите какво да разправят в клипчето.

12

Анонимен

преди 4 години

Сега като им пусне Ладите калинки, ще си дойде всичко на мястото. Тръмпа не може да пробута Фордовете.Ама не, Ким пак няма да е навит народа му да се движи на автомобили, така е много чисто там. Всичко ходи пеша и с велосипеди.

11

Анонимен

преди 4 години

На Ким срещата с Путин би му помогнала да демонстрира независимост от Китай.после като пратят некое китайско попче да го опляска през ушите, както наш ***, да не се оплаква.

10

noFreeman

преди 4 години

тук в случая той търси братле, не него да го търсят... Путин никой не търси...

9

Анонимен

преди 4 години

САЩ са принудени да се съобразяват със Северна Корея.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Което е смешно, при положение, че тези фамилии ги няма, но дори и да ги имаше, монархията няма да се върне.