15

шампион

преди 4 години

Възможно ли е Литекс за втори път да напусне терена да самофалира и да се обедини в трето цска 2020г.

14

Левски Европейски

преди 4 години

Питай тройчо като футболист от 1983-1985г как падаше 10 пъти поред/ вкл. за купата/ от Левски София. Викайте му десеторчо и поздрави от Гиби......Е времената са други и Лудогорец пак ще са шампион. За нас и вас калъфки- купата е за Ботев. Сори

13

?

преди 4 години

Дали Пенев ще продължи жа "рИве" против съдиите дори ако съдиите да дадът началото на мача с дузпа за ЦСКА ВМЕСТО ОТ ЦЕНТЪРА и дузпа при завършване на мача на ЦСКА и без картони за ЦСКА?

12

Munchen_DE

преди 4 години

Няма да се оправдаваме със съдията, не сме като един друг о'бор от покрайнините на София.Излизаме втория мач и побеждаваме!Излизаме в събота преди това и разгромяваме! ;-)

11

Анонимен

преди 4 години

Ай стига ревахте . Все нещо станало , все някой пречел . Вие сте най измисления отбор с измислени фенове който сме имали в футбола .

10

Анонимен

преди 4 години

Детелинчо, а влизането срещу Бикел, преди втория гол за Ботев? Картон ли е, червен ли е, жълт ли е, има ли изобщо нарушение? Защото "къдравия" дори и нарушение не свири.

9

БПФ

преди 4 години

До Да беЗнаем, че споменът за Стойчо ще ви причинява неистова болка отзад, поне 50 години още !!! Що не му казвате вече Тройчо... впрочем защо не му казвате Шесторчо?

8

БПФ

преди 4 години

Какво: "неволна", бе ? Тука не ставаше дума за рикошет или удар отблизо, отправен от съперник - а отиграване на СЪОТБОРНИК, а играта с ръце беше като на волейболист. Като им пречат ръцете на тия сeляни, да си ги вържат зад гърба, бе? Няма нормален съдия на света, дето да подмине такава дузпа, само за ЦСКА важат други правила. А дузпата за Ботев реална ли беше, когато се видя и от слепите, че защитника на ЦСКА избива топката?И това няма да им помогна на майните, в София са мъртви.

7

Да бе

преди 4 години

Цецекато без претенции!Няма такива филми!Така е от времето на Стойчо,та до другия Стойчо!

6

Анонимен

преди 4 години

Много доходен мач за съдията , да живее цар футбол

5

Пената от Мировяне

преди 4 години

,,Левски,, умре през 1992....Оттогава е ,, Уеффски-Лаффчис,,1992...

4

Браво господине

преди 4 години

Доктор Радева МИ Е забранила да гледам БГ футбол ...

3

Тире

преди 4 години

ЦСКА умрЕ на сакралната дата 09.09.2016, това сега, дето рита в Пловдив снощи, в гмо-то ЦСКА-София или иначе казано, преименуваният Литекс Ловеч на исполина от Микре. Феновете на този отбор не са онези армейци, които познавахме от едно време, а най-обикновени припознавачи!

2

House M.D.

преди 4 години

Как така не отсъди дузпата? Платихме му за 4 дузпи, а той свири само една!

1

Фен на Марек

преди 4 години

14 ПЛЮС цялото БФС срещу 10 от ЦСКА. ТАКА СЕ ПРАВИ. И се справил.