25

Анонимен

преди 5 години

При установено нарушение ще се приспиват продавачите в магазините.

24

Съвременник

преди 5 години

Само временно ще запорирарат продажбата на дребните производители и продавачи на определени стоки.После няма проблем.Както по Никулден рибата.Въпрос на свери на влияние му викат,и нищо друго.Големите ще притиснат малките за няколко дена,и после всичко ще си е ОК.

23

Анонимен

преди 5 години

Да проверят и какво месо предлагат в КАМ маркет, но не само на етикет. В кайма утвърден стандар по БДС стара планина в срок на годност по етикет намирам черва и мирише на ***.При оплакване ти връщат платената сума, но не проверяват партидата и следващият път пак така.

22

Анонимен

преди 5 години

Истинският козунак когато си отчупите от него трябва да е на конци. Иначе си е обикновена кифла. Информация за тези които не са виждали истински козунак.

21

Анонимен

преди 5 години

БАбХ тез проверки, на минава Велик ден, че да си продаваме *** спокойно

20

Петър

преди 5 години

Проверява БАБХ - козунаците на БАБА Ви...

19

Анонимен

преди 5 години

До Средногорец 17А по нашия край пекар получава 500-600 лв заплата. Толкова беше и миналата година.Изобщо не пиши за Сф или софийско. Вие там сте богопомазани.

18

баба мара

преди 5 години

няма козунаци това е сладък хляб със сухи съставки а цените са като засветовно после ще ги намалят на 80 ст и тогава ще си купим

17

Средногорец

преди 5 години

До Анонимен 15Тия, дето месят козунака, колко са им заплатите, че вдигнаха цените със 100%?1200лв НЕТО Повтарям - пекарна Прованс село Чавдар Софийска област

16

Анонимен

преди 5 години

Козунаците от магазина са само с Боя набухватели и есенция на всичкото отгоре са и малограмажни. Ако искате истински козунаци си купете от някоя баба истински яйца купете си брашно но не от магазина и помолете някоя баба да ви омеси истински козунак. Вкусители домашен козунак никога повече няма да купите химическите от магазина. Младото поколение родено след 90-та година никога не са вкусвали истински продукти. От бебета са захранени с химия.

15

Анонимен

преди 5 години

До СредногорецТия, дето месят козунака, колко са им заплатите, че вдигнаха цените със 100%? Бизнесът и търговците нямат логична причина да повишават цените със 100%, освен яко печелбарство и кожодер. Който иска да купува скъп и прескъп козунак, аз няма да купувам. Яйца- само 10 бр, колкото да уважа традицията. Агнешко- не.Празниците вече са само за богатите.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Агнешкото с кокали е около 13-15 лв/кг на промоция. Я сметни пак какво ще си купиш!

13

Анонимен

преди 5 години

До Я па ти..Прави 70лв ако купиш скъпи ракия и вино.То може да ти излезе и над 100 ако купиш някоя ракия за 80лв.

12

Я па ти..

преди 5 години

До Анонимен 9 Сметката ти не излиза.Прави около 70 лв. , а не 40.

11

Средногорец

преди 5 години

До Анонимен 8Козунаците, които миналата година бяха по 1-1.50лв, тази година са по 3-3.50лв. Моите доходи НЕ са се увеличили двойно, нито разходите на бизнеса са се увеличили двойно.А стига бе?Ти какво искаш, хората да ти месят за без пари?Те заплати не взимат, а?При нас пък козунаците са по 2.60 от пекарна правени ръчно!Ела в село Чавдар да си купиш истински козунаци от пекарна Прованс.Трябва ли заплатата от 1000лв да ти стане 2000 та да можеш да си купиш вместо 2, 4 козунака?Хахаха

10

Да допълня...

преди 5 години

По Великден, Никулден масови проверки ..от БАБХ.Това е всяка година.Проверките трябва да бъдат ежедневна , рутинно практика без значение дали е делник или празник. Иначе само изхвърляния колко сме активни.Бил съм 14г. в ДВСК и БАБХ и познавам работата.

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен1 и 2За 40лв се купуват 2 кг агнешко, 3 козунака, бутилка ракия и литър вино.Нямало да стигнат ... брех?

8

Анонимен

преди 5 години

Козунаците, които миналата година бяха по 1-1.50лв, тази година са по 3-3.50лв. Моите доходи НЕ са се увеличили двойно, нито разходите на бизнеса са се увеличили двойно.Лично аз ще купя козунак само на Великден, на самия ден, нямам намерение да пълня гушата на търговците, нито пък да се тровя с бои, консерванти, палмово масло и пр.Наводнили веригите с хасковски козунаци. Да попитам- каква е ВОДАТА в Хасково?

7

Анонимен

преди 5 години

И всичко е еко и био..... Дрън-дрън!

6

Анонимен

преди 5 години

Затова ядем отрови на най-високи цени с най-ниските доходи в Европа, нали?!