14

Анонимен

преди 4 години

Стига бе, това не може да е истина, корупция в ДАИ.

13

Анонимен

преди 4 години

Желязков кво чакаш?Подавай си оставката!Признаваш,че тия къде си назначил са корумпирани?

12

V

преди 4 години

Има защото няма съдебен контрол. Трябва промяна на законите при всички кетапи .С възможности за персонална съдебна отговорност .

11

Анонимен

преди 4 години

Как корупция бе - при ГЕРБ няма корупция.Явно момчето нещо се е объркало.При ГЕРБ всичко е цветя и рози и народът е от щастлив по-щастлив.А по улиците текат реки от мед, на ме ста примесен със злато.Особено ако вярваш на медиите им.

10

Ясъмкон

преди 4 години

Признал че има корупция?! Сериозно!? Тоя сигурно се е родил вчера!Между другото ДАИ абревиатура на държавна агенция по измамите ли е?

9

Анонимен

преди 4 години

А, има... Не вярвам...

8

Трудовакъ

преди 4 години

Аз предлагам едно просто, лесно и ефективно решение - цялото ДАИ се уволнява и се пренасочва на нова работа в материалното производство (работа свързана с полагане преимуществено на ТФТ - тежък физически труд) и където да им се осигурят необятни възможности за извършване на високоблагородни трудови подвизи. За методическо ръководство да се ползват достиженията на най - великия строител в новата история - ген. - лейт. Френкель, Нафталий Аронович, построил през 1942 г. 80 км. жп линия за 10 дни!

7

ined

преди 4 години

ДАИ е по-правилно да се казва ДАЙ

6

дрън дрън

преди 4 години

а пътища няма да има докато ДАИ и АПИ си затварят очите за претоварените камиони на фирми като севан кристера и други богопомазани които се движат с 50-60 тона тотал затова има коловози по пътя.

5

дрън дрън

преди 4 години

държавата на глобите,данъците, тежка бюрокрация лицензи патенти и т.н, цялата икономика е услуги и търговия . пресен пример с тол таксите-при сегашната цена на винетката при средно 10000 км на месец идва около 2 ст. на км. при исканите 70-80 ст. км се получава нереална цифра . нека има тол такси , нека има увеличение но неможе да платиш за юли 134лв за път ,а за август 7000лв при равни други условия нека станат първо 400 после700 ,1000 но постепенно

4

saki

преди 4 години

Туй ко се е нахилило отзаде?

3

Щерю

преди 4 години

Старшина Тръпков. Контролна дейност - ДАЙ 50 лв. ...

2

Анонимен

преди 4 години

Това ДАИ си знаеме от време оно, че е корупция. Разликата е , че в Соца се казваше връзкарство.

1

Анонимен

преди 4 години

Този не беше ли Костинбродският печатар, любовника на една дърта от ГЕРБ, която я пратиха посланик някъде ?