20

Надъхан

преди 4 години

Нещо, протести като в Габрово, ще има ли?

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11 3-4 годни, преди "промените" имаше вече такива. Ама ако някой си прави илюзии, че 50те, 60те, и 70те е било така ... мухахаххахах

18

Реалист

преди 4 години

На нещастниците все трябва някой да им е виновен ....

17

виждащ

преди 4 години

Глезеничетата едно време на партиините другари деца на прокурори съдии и визши партиици вкараха дрогата от ссср и ето го вече пика резултата

16

до бай иван

преди 4 години

Загърбиха те руснаците да си предаваш родината но прогнилата ни с кръв и жестокос природа бъзо ще те грабне

15

Анонимен

преди 4 години

Надрусал се е с руския наркотик които те кара да убиваш родителите си новото оръжие на русия за унищожаване на ес

14

тя

преди 4 години

Не виновен сина , че е станал наркоман , държавата е виновна , че го е допуснала ! Той също е жертва !

13

bolbov

преди 4 години

Най добре е да се легализират убийствата като вариант от неминуемия край на всеки човек.Това ще доведе до лесно разрешаване на много проблеми между хората без излишно харчене на пари за разследване съд и т.н.Междувпрочем такава практика е имало в определени периоди от човешката цивилизация.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Байно, байно, колко си заблуден.Сега ще кажеш че и ексхибиционисти нямаше. И това ли си забравил? Онези полови атлети дето се разхождаха в парковете и покрай училищата с шлифери и като видеха жена разтваряха шлифера, а отдолу им се веят лакординките.А случайно да не знаеш че до Пионерския дворец имаше една бандичка от хулиганчета и като минеха момичета ги караха да си събуват гащите? Соца беше толкова прогнил че само зомбитата вярваха в него.

11

Анонимен

преди 4 години

А най-големи съчинения е писал 9 - тия наркотици кой ги знае къде му се привиждат. Или са му спуснати от шефовете за днешното политическо поръчение и си чете сутришните тезиси, като директно преписва от тях.

10

Анонимен

преди 4 години

Тука вече можете и криминален роман да спретнете - мотиви, извършване, оръжие на престъплението. Нищо, че кьорави данни нямате.Хайде, за обикновени хорица това е нормално. Но май напоследък и прокуратурта и съдът така работят, та опасно става.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Ами друсаха се всички деца на членовете на Политбюро. С качествена дрога. ДС контролираше балканския маршрут, заделяше се и за вътрешно ползване.Иначе лекарите и аптекарите изнасяха и продаваха, подправяха рецепти, пишеха фалшиви рецепти и прочее. От завода в Станке Димитров също много се изнасяше. Морфин, лидол, кодеин, който каквото може.А иначе ***тата (и не само те) си дишаха лепило до припадък. Това че ти не знаеш не значи че го нямаше.

8

Анонимен

преди 4 години

Тероризъм, социализъм, дрога . Всичко идва от Изтока. И пътува към Запада.

7

Анонимен

преди 4 години

Кой е друсал едно време? Сега за непълнолетните е по-лесно да си купиш екстази, отколкото алкохол в магазина! Иначе се възмущаваме как пиели, ама пиенето е най-малкия проблем! С тази дрога хората изперкват тотално! И никий нищо не прави!

6

Анонимен

преди 4 години

До Бай ИванДемократична евроатлантическа младеж, нали такава я искахте, такава я получихте ;) ---защо злорадо "намигваш" , обаче? а ... pyCCko ***, защо? радваш ли се, че децата вече избиват родитите си ...как беше вашата мантра: "ред, чрез хаос!"

5

Цецо Мен

преди 4 години

А защо го обявявате за извършител, не е ли малко рано?

4

Анонимен

преди 4 години

До Бай ИванЩото комсомолчетата едно време не пребиваха родителите си с криваци и не се друсаха с диазепам.Аре по-кротко.

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

РАЖДАШ ГО ГЛЕДАШ ГО 3 ГОДИНИ ДАДЕШ ГО НА Д.ГРАДИНА ПОСЛЕ НА УЧИЛИЩЕ И КОГАТО СТАНЕ НА 18 РАЗБИРАШ КАКВА ГРЕШКА СИ ДУПУСНАЛ НО ВЕЧЕ Е КЪСНО.

2

Бай Иван

преди 4 години

Демократична евроатлантическа младеж, нали такава я искахте, такава я получихте ;) !!!

1

Анонимен

преди 4 години

Раждаш го,гледаш го 21г....а той те пребива до смъртУЖАС!!!Горката женица:(