Е като са македонски какво? Да не би да са по-лоши? Аз съм си поръчал едно домашно гледано. Онзи ден го видях как скача, бяло пухкаво, няма търпение да стане на чеверме.
Доживяхме да коментирами какво е агнето , от къде е , колко струва и т.н. При бай Тошо нямаше никакво, но *** си го искат нямането, защото било много хубаво.
Който е бил в Сърбия и Македония знае за какво свинско и агнешко става въпрос. Цените на много наши храни вече са над средните европейски. А засрамете се малко.
Е то не може само вие да ни пробутвате на петкратно завишени цени...Бил съм в Македония, храната им е вкусна и истинска, така че си коригирайте цените...и без това получавате субсидии.
Да ни пробутат македонско агнешко за българско? Че то си е българско агнешко! Какъв е проблемът?
За Великден: Агнешкото от кланиците - между 11 и 13 лв.