11

Анонимен

преди 5 години

До НанеЕ дай да изтрепем и съдиите, заради наблюдаваната от години склонност решенията им преобладаващо да са в полза на по-големите и богатите, даже и когато очевадно няма нужда. За последните година-две по първенствата колко заспали и невидяли или единствено видяли странични и рефери край вратите имаше...

10

Нане

преди 5 години

Системата WAR, трябва да бъде премахната,защото ще убие футбола!И този е мач е едно от доказателствата ...

9

Анонимен

преди 5 години

Не съм съгласен за засадата. Беше връщане на топката от играч на Тотнъм и рикошет в крака на играч на Сити. Това не е игрова ситуация създадена от Сити в нападение, а грешка на защитата. Страничният съдия не сигнализира за засада. Правилникът е абсолютно извратен. Атрактивен мач, опорочен от спорни решения на съдията.

8

Пената от Мировяне

преди 5 години

В мен остана дълбокото съмнение,че турският съдия свири обектовно,но не видя решаващи нарушения !!!

7

Анонимен

преди 5 години

Хайде да сменим "топчиите" с "шпорите". "Топчиите"за мое съжаление са в Лига Европа и са кръвни врагове на "шпорите". Няма кака да играят с Аякс. Сашо, не съм сигурен, че си наясно с английския футбол и отборите във Висшата лига?

6

Пияния юмрук

преди 5 години

Още Октомври месец се отказах да гледам порното ШЛ. Вчера пуснах за малко, то селски резултат. Все едно играят Динамо - Гьоврен и Йълдъръм /Светкавица/ - Грохотно :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 5 години

Мафията в УЕФА бута по всякакъв начин Уефалона към Шампионската лига, като им разчиства пътя до финала. Сега ще има здрава тесла за Ливърпул на полуфинала, а на финал ги чака лесно отборче - Аякс или Тотнъм! Мафия!

4

BB

преди 5 години

До СпециалистГЛУПОСТИ

3

АНОНИМКО

преди 5 години

Голът в 94-тата минута беше от засада ! ! ! Колкото до игата с ръка в наказателното, топката щеше да се удари в корема на Йоренте и пак да влезе. На крива ракета космосът и пречи ! ! ! Дано поне Ман Шити успеят да вземат ПШ, а не противняците от Лузърпул ! City Ground Oh mist rollin in from the trent My desire is always to be here Oh City Ground Far have we travelled

2

Анонимен

преди 5 години

... съдия даде победата на Тотнъм! Първо даде гол с ръка на Лоренте в 73мин., после в 94мин. отмени редовен гол на Ман. Сити.!!! Корупцияяя, съдята трябва да се изхвърли от съдийството !

1

Специалист

преди 5 години

Съдията победи Манчестър Сити, не Тотнъм.