74

Вова

преди 4 години

Владимир, не Володимир

73

Анонимен

преди 5 години

Украйна е независима. Редовно се провеждат избори!русия е батак. Изборите са формалност.

72

ДИМО

преди 5 години

ЧЕ , КОЙ ОБИЧА РОДООТСТЪПНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ НА НАРОДА СИ ? УКРАИНЦИТЕ ВИДЯХА КАКВО СТАНА СЪС СВЕТА СЛЕД ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ГОРБАЧОВ И СЕГА СИ ВЗЕМАТ ПОУКА. ЗА ТОВА ОТХВЪРЛЯТ ПОРОШЕНКО -ТЕХНИЯ ПРЕДАТЕЛ.

71

тя

преди 5 години

Няма да е като крадеца Порошенко , който играе по свирката на САЩ и отне живота на 13000души!Айде стига чуждопоклоничество !

70

Психопрофил

преди 5 години

*** и *** с неизживяни фантазии за рок звезда.

69

Психопрофил

преди 5 години

Мазна, лукава, гнусна, подла, неприятна, противна еврейска физиономия. Трябва да си луд за да гласуваш за тоя.

68

Анонимен

преди 5 години

До 77пълни глупости! точно обратното - раССия е измислена странаабе момче, ти от къде падаш ? ахааа, сетих се - ат смаская башни и се претълкулил с тиквата надолу!

67

Анонимен

преди 5 години

До74Украинците са нещо като нашите северомакедонци.--нищо общо нямат двата случаятук "майката" е българия, а "отрочето" е македонияа там е обратно - "майката" е украйна, а наглата "дъщеря" е раССияа се се се ре е едно тотално изкуствено образование, появило се 22-а година на 20-и век, а украйна е от 9-и век, т.е. тогава масквА е била в буквално едно блато!големите проблеми на раССия идва от задушаващото и желание -да се "братушка" защото само то и състояние и съдава легитимност и смисъл

66

Анонимен

преди 5 години

украйна е по-измислена държава и от македонияникога не е имала княз дажето ако търсиш истински държави с история крале и държавно управлениегермания трябва да се разпадне на няколкопрусия бавария саксония и т.н.но кой го е еня за истината когато става дума за пари

65

анонимен

преди 5 години

До 72 Ако баба беше мъжка щеше яко да те тръшка. Никой не ги ще, ама Меркел си иска северния поток, а завчера в Москва беше президентката на Естония. Ердоганя ще купува С-400 Триумф и мисли за изтребители СУ-57, а китайците искат да удвоят стокообмена с Путин и да го докарат до 200 милиарда долара още догодина.

64

Анонимен

преди 5 години

след това СССР,след което обаче неотдавна руснаците създават измислените републики,които не са съществували преди товаИ какво от това?Предлагаш пак ли да не съществуват?И България по едно време я е нямало, пак ли да станем Османска империя?

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66Украинците са нещо като нашите северомакедонци. Измислят си език, хващайки се за най-отдалеченото наречие, само за да не прилича на езика, който с говори в Русия. Гледайте руска ТВ! Слушайте какъв руски говорят всички сто народности! Какъв руски говорят в бившите съв. републики! Руският е език-обединител, lingua franca за милиони.А тези украинци, на които езикът им е като полския, може да станат граждани на Полша. И на Унгария, Румъния. Там сериозно мислят за това.

62

мазепа

преди 5 години

В тези избори има един победител - Украйна. Украинците показаха как се провежда президентска надпревара. Опорните точки за фашизъм, хунта, нацизъм и пр. се сринаха. Пожелавам на беларуси и руснаци един ден да проведат подобни избори. Слава Украина.

61

Анонимен

преди 5 години

без "майка си" , днешна раССия - НЯМА история! като едно сираче "от епруветка" , без корени!

60

Анонимен

преди 5 години

До 59да бе затова руснаците разбират украинците ...рззбират ги, ако говорят на руССки, който език все повече отказват да го говорят!обаче ако заговорят на украински - почти не им разбират!мъчих се на дебата им на стадиано да захапя нещо ... хващаш по логика някое изречение, но като цяло - не се разбира! прилича на полски!

59

Анонимен

преди 5 години

До 63киевска рус е факт! но масковската рус е измислица!

58

Анонимен

преди 5 години

До 62нищо подобно!украйна когато възниква и 3 века е била самостоятелна страна, от раССия няма и помен - едни дивешки племена е имало и на мястото на масквА - блато!след това е поделена на няколко части, войни с монголия, завладяване от полша, литва, с турците...се се се ре е изкуствено образование малко след октомвр. револ...никак не са "измислени" тия републики! измислен е се се се ре!

57

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКиев е била руска столица още през 8 век и доста дълго време е била столица на Киевска Рус(Русия).Украинците ги измислиха неотдавана,а също и измислената Украйна,немците имат принос за създаването и отделянето на Украйна от Русия.

56

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРуския език се говори там,защото винаги се е говорил там,републики не е имало изобщо,цялото е било Русия без ниакви републики,а след това СССР,след което обаче неотдавна руснаците създават измислените републики,които не са съществували преди това.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58да бе затова руснаците разбират украинците ...беларусците русннаците и украинците беларусците ......там ...в бившите СССР всеи4ки се разбират вазаимно ......просто Руския бе избран за универсален ...общ език