12

Наблюдател

преди 5 години

Само лишените от възможност да разсъждават са религиозни. ***.те лесно се управляват - в храмовете им набиват обръчите, я за любов, я за божи заповеди, ама кой ги слуша? ***.те тръгват на джихат, щото ходжата така им е наредил и с аллах на уста се прощават с живота си. А българските уж християни крадат като за последно, лъжат и непрекъснато пожелават жените на ближните си.

11

Анонимен

преди 5 години

To и в Библията пише, че Земята е плоска, и над нея има купол. Земята била "диск". Ти да видиш!

10

Анонимен

преди 5 години

Християнство и подем е оксиморон, с други думи подем на затъпвването, те нали още смятат че земята е плоска и че сме създадени по образ и подобие на бог без да има обяснение него кой го е създал по чий образ.

9

Анонимен

преди 5 години

До Моше...Дедите ти (и не само те, ами и сегашните евреи) се кланят на Молох. Убеден съм, че знаеш какво е това... ;)

8

Анонимен

преди 5 години

"Християнството учи на добро и добрина.Ислямът на зло..Ето пример -ИД.Са кво ще кажете че не са мюсюлмани ли ? А какви са ? Астронавти?"Ми много ясно, че не са мюсюлмани. То трябва да си голям наивник, за да си мислиш, че това са мюсюлмани. Те ако бяха мюсюлмани, защо мислиш, че само с мюсюлмани воюват? Израел им взе земята, взе им децата, взе им свободата, нито веднъж не нападнаха нито един евреин, нито в Сирия, нито в Ирак, нито в Израел, нито никъде по света.

7

Анонимен

преди 5 години

Защо глупави -за християните.Досегадаваха социалност във всички посоки.И защо да спрат,много интересно.

6

Анонимен

преди 5 години

В сирийските затвори за ислямистите е гежко а терорист и религия и набожност това е нещо като честен и почтен американец оксиморон некакъв.

5

Роб на влаЗта

преди 5 години

То хубаво .......

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Какви са нормалните хора, за теб? Апатични зверове, който не се интересуват от нищо, което не е собственият им ***?

3

Анонимен

преди 5 години

Едни неуки хора, лесно се преврхщат в радикално настроени, после лесно се превръщат и в християни. Реално излиза, че само най-глупавите са станали християни, защото на умните и без друго им е ясно, че тия от ИД не са мюсюлмани. ИД е създадена от Мосад и ЦРУ. Няма нищо ислямско в нея.

2

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Еврейски- човек, се- става, само- със,...Дарение,... - Подкуп,......

1

Анонимен

преди 5 години

Така ли, значи терористите от ИД сега се преструват на християни и отиват в Париж да запалят една свещ в катедралите, но понеже не са свикнали още и са нови с религията палят свещите на покрива.