32

Ааааааа

преди 4 години

Християнските проповедници идват да завършат започнатото ... Колко познато ...

31

Анонимен

преди 4 години

Нормално след като са видели "организацията и цивилизацията" на Ислямска държава!

30

ами

преди 5 години

Какви са тези приказки на Шехерезада,откъде ги изкопавате тези новини? Хростияните в Сирия преди сащ да почне да ги бомбардира са били 12% от страната,точно толкова,колкото и алауитите(Башар Асад),които управляваха страната мирно и тихо.Ако не знаете,алауитите празнуват Коледа и жените им НИКОГА не се забраждат. Сейдная,МАрмарита,Махарде-градовете само с християнско население за 1 седмица са опожарени от главорезите на сащ.Четете малко,стига вече да пригласяте пропагандата на сащ.

29

Osman

преди 5 години

Кобане и Африн са кюрдски градове, които турската армия прочисти от пкк активисти и нахрани и храни огладнялото цивилно население и до днес. Статия е манипулативна, от гледна точка на това, че голяма част от тях са или комунисти или неверници. Ако са решили да се кръстят, то е заради чиста изгода като нашите роми-евангелисти. Ако някой е мюсюлманин, то е до живот и страдания и прочее само биха укрепили вярата и търпението му.

28

Анонимен

преди 5 години

"Тия бабини деветини че земята е кълбо са на католиците и протестантите в Сащ да се правят на много велики че са ходили в космоса и уж били стъпили на луната ."---Aми то и руснаците са ходили в космоса, а уж са православни, ама какво за тях???

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33 Ами плоска е земята ами ти каква искаш да бъде бе турчин! Ходи си в Анадола като не искаш християнство ! Тия бабини деветини че земята е кълбо са на католиците и протестантите в Сащ да се правят на много велики че са ходили в космоса и уж били стъпили на луната .

26

Анонимен

преди 5 години

"Не разбирам защо чете Библията, за да си обяснява космоса.Тя често е иносказателна, често е снисходилтелна към читатя. За да бъде разбрана."Именно де! Точно така! Библията е написана за простолюдието. Християнството е за простолюдието. Казва им се "Земята е плоска" и толкоз. Не им се обяснява повече, за да не си задават още и още въпроси. Набива им се 10 пъти, че е плоска и да спрат да мислят за други варианти. И Господ за тях е старец на трон в небето. И прилича на човек. Тривиални работи!

25

Анонимен

преди 5 години

Проблемът на всички тук е че четат библията като учебник по астрофизика. А там не пише за това. Пише малко за Бог. Но основно е правдив разказ за Човека. За неговитее страхове, за неговите надежди, за греховете му... и как да намери правилния път. За духовността.Не вярвам някой да седне да чете учебник по физиха за да си отговори на тези въпроси. Не разбирам защо чете Библията, за да си обяснява космоса.Тя често е иносказателна, често е снисходилтелна към читатя. За да бъде разбрана.

24

Анонимен

преди 5 години

1/3 от населението на Норвегия е изклано защото отказва да приеме християнството. Това ли е морала на християните?

23

Анонимен

преди 5 години

Исая 40:22 е най-яко! Ахахах!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Излиза, че на около 10-тина места в Библията (поне толкова) пише, че Земята е плоска. И то допълващи се един с друг цитати.

21

Анонимен

преди 5 години

В Йов никъде не пише, че Земята е кълбо.Обаче един път казват, че е квадрат и друг един път казват, че е диск.Откровение 7:1, 20:8, Исая 11:12. То даже още от Исая 66:1, където се казва, че Земята е подножие.А Даниил 4:11 казва, че Земята може да се види цялата до краищата си, само от една точка, което дефакто пак означава, че Земята е плоска. Даниил 4:20 също.Матей 4:8 казва почти същото - че всички земни царства могат да се видят от една планина. Лука 4:5 също твърди, че Земята е плоска

20

Анонимен

преди 5 години

Йов 37:12 ...Които според Неговото наставление се носят наоколо За да правят всичко що им заповядва По лицето на земното кълбо...----Вече много пъти съм виждал именно в тоя сайт хората (глупавите хора) да посочват някакъв български превод, който кой знае откъде са взели. И също така вече няколко пъти съм виждал после да си ходят с подвити опашки, като видят, че в Библията наистина пише, че Земята е плоска.

19

Анонимен

преди 5 години

Че за какъв морал ми говориш в християнството бе шмaтка? Борис е убил 60 болярски рода и сина си защото не са искали да се покръстят. После Симеон Велики праща убийци на сина му в Константинопол, по същата причина. Християнството само убийства знае да прави и палежи и интриги. Какъв морал?

18

Анонимен

преди 5 години

КОЙ създаде, подкрепяше и поддържаше ислямистите, терористите и главорезите от ИДИЛ??Това е основният въпрос...............отговорете си сами, ако можете!!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Протестанството има много повече общо с исляма отколкото с християнството.Например по разбирането си , че априори си спасен; по отрицанието на тайнствата. по занижените морални критерии... Преходът е лесен и в двете посоки.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Като цитираш нещо, кажи откъде е цитата!Например: Йов 37:12 ...Които според Неговото наставление се носят наоколо За да правят всичко що им заповядва По лицето на земното кълбо...

15

Анонимен

преди 5 години

Кобане анексиран арабски град от кюрдите,те кюрдите са гаден народ те палят свещената книга Корана и разрушават джамиите

14

иларион

преди 5 години

Радвам се истински за новопокръстените братя християни!Дано Бог да ги благослови и да им даде мирни дни за в бъдеще!

13

бай ганю

преди 5 години

при тази нищета и липса на доходи не е за чудене ако евангелистката църква раздава кинти за да се присъединят нови люде към тяхпричината е чисто по финансови съображения без съмнениение християните не сме по стока и ние убиваме лъжем крадем и т.н....само дето не сме толкова фанатизирани на тема лична религия и отдавна не ни е преуритетсъс сигурност бройката е нищожна в този град но някой успя да направи новина от това