22

Анонимен

преди 5 години

Чаршафите като се въоръжат достатъчно и те ще отсвирят краварите САЩ продават на чаршафите въжето с което ще ги обесят.

21

do 1

преди 5 години

Каква демокрация, какви 5 лева. В 21 век няма демокарация, ако някой вярва в това, е напълно луд. Това което ни се предлага са авторитарни режими под формата "правото на избор". В Америка управляват оръжейните и петролни лобита, в Европа техните протекторати. Какво казват САЩ за Българското желание за Турски поток - "Никакви Руски проекти". Защо никой не предлага на България демокрация в пряка форма, наречена референдум? Всеки го е страх какво ще изберем. Няма демокрация, има интереси.

20

Анонимен

преди 5 години

Кадафи искаше да направи златен динар и да избегне разплащането с долари.............точно затова "западните демократи" го убиха като куче, не само него, но и цялото му семейство..........ей така, демократично!

19

za Libia

преди 5 години

Клонингът на Кадафи.................................хаха.....................как го измислихте това...............голяма глупост ???Кадафи бил диктатор.................да бе, да....................Кадафи изгради държава от племената и пустинята, но тая държава беше срината от Запада.........Англия, Франция, САЩ.............Италия също има принос за унищожаването на Либия!!

18

бай х

преди 5 години

Либия не е на запада ... за и решават съдбата

17

Анонимен

преди 5 години

Добри Джуров...либийски вариант !

16

Анонимен

преди 5 години

Западните демократи окървавиха Либия. И не само Либия..... Почвам да си мисля, че западните демократи са по-лоши от недемократична Русия

15

Анонимен

преди 5 години

След като този Хафтар е против ислямистите и се бори с Мюсюлмански братя и Ал Кайда, значи трябва да бъде подкрепен, не разбирам какво има да се обсъжда!

14

обикновен човек

преди 5 години

Цялата политика ще я разберете в Библията, прочитате 1440стр. и сте готови... Тук е ала-бала...

13

Анонимен

преди 5 години

До 7Като гледаме Мадуро на Путин, Асад, сега Хавтар, са цъфнали, та вързали, като имат петрол !Купувача диктува, а не продавача !Виж и Путин как трепери, да не му пропадне Северен поток !

12

бай ганю

преди 5 години

москва винаги отрича дори когато всичко е черно на бяло доказано от русия никой не очаква да потвърди официално гледат те в лицето и ти казват да се разкараш защото те не могат да спазват общо приети международни правиланямаше как да не се получи някакво размърдване в либия и то се случи но кофтито е че нищо към по добро не може да произлезе просто такава е естетиката на този район освен ако всички воюващи не се изтрепят взаимно до един

11

Анонимен

преди 5 години

"Червен генерал,...като нашия !"Много си прав с тази асоциация. Хафтар е обучаван от СССР, после вербуван от ЦРУ и взел американско гражданство, помогнал за свалянето на Кадафи, и сега само защото руснаците го подкрепят САЩ се чудят на къде да поемат. На целия свят е ясно, че правителството в Триполи е марионетни и некомпетентно.

10

Западът

преди 5 години

Щом пише "Западът" ще има много комунисти

9

Само питам

преди 5 години

Сакво казаха от Брюксел, на коя страна сме, кои са нашите?

8

Анонимен

преди 5 години

Запада разкара Кадафи, та този комунистически динозавър ще пусне !

7

Victimized

преди 5 години

Целия свят ще си спомня с тъга за Кадафи, който макар и диктатор ПОНЕ не беше екстремист, не беше религиозен мюсюлманин, беше с прогресивно мислене. В исторически план такъв тип диктатори водят държавите си постепенно към мека диктатура, след което следва модернизация. Тъжното е, че Либия беше на половината път да станат светска и развита държава, която да бъде за пример на другите Африкански и мюсюлмански държави. Сега пак са за пример, но примера е да не закачаме чичко Сам, понеже лошо!@

6

Анонимен

преди 5 години

Обръча около говедарника се затяга, краварите станаха врагове с всички петролни държави сал един чалшафи останаха скоро ще си купуват петрол на цени от 1000 долара за литър не за барел или да яздят магарета.

5

Анонимен

преди 5 години

Хафтар - зделан в СССР !

4

Бай Оня

преди 5 години

До АнонименЗелена ти е главата на тебе, глу-пак! Тоя хаос там може да се спре само с твърда военна диктатура! И България се нуждае от това а демократичните тикви ще ги посеем в Белена!

3

Анонимен

преди 5 години

Червен генерал,...като нашия !