13

БАЙ МИЛЕ

преди 5 години

До СтарозагорецПРАВ СИ ....И АЗ ТАКА.........С МНОГО ХОРА МОГА ДА ГОВОРЯ, НО С МАЛКО ИМАМ КАКВО ДА СИ КАЖА.....

12

НАЧО

преди 5 години

До АнонименВЯРНО Е......ДОКАРВАТ СЕ ПРЕД ПРЯТЕЛИТЕ СИ И ПРЕД ЧУЖДИТЕ ХОРА, А СЕМЙСТВОТО,БРАТА,СЕСТРАТА.....КУЧЕТА ГИ ЯЛИ......

11

Анонимен

преди 5 години

Поредната глупост! За Водолея Приятелството е свещено. Девиза му е Приятелство. Единствената зодия която заради приятелите може да си развали семейството.

10

можеби

преди 5 години

а може би не е така. Всичко зависи от индивида и особеностите на характера.

9

бл

преди 5 години

Нямам никакви проблеми с доверието, много неща са очевидни, за други неща самия човек си ги казва/показва без да се осъзнава, има и осведомители и така всеки, каквото си забърка - това.

8

Старозагорец

преди 5 години

Познати много , приятели малко!

7

Анонимен

преди 5 години

Едно не може да се отрече относно Близнаците - те съчувстват на околните и биха помогнали, ако това им е по силите, дори и в случаите, при които става въпрос за хора, които не са им близки.Имат вроден талант да се сприятеляват.Не знам дали са чак до такава степен недоверчиви, както е написано в материала, но е истина, че когато анализират нечия постъпка, винаги си поставят най-напред въпроса дали подбудата за въпросната постъпка не е грубо меркантилна.

6

Анонимен

преди 5 години

Водолеят страда от егоизъм в тежка форма. Способен е да се забавлява с други хора, без дори да помисли какво може да им причини.Не познавам Водолей, който да се бори за кауза. Единственото, в името на което се стараят, е личният им интерес.

5

Анонимен

преди 5 години

раците наистина завиждат, дори и в случаите, при които много добре разбират защо някой е постигнал повече в сравнение с тях, а също и че това е станало поради обективни причини, а не с връзки или чрез подлост.Наистина подозират предателство, а понякога и злонамереност дори в най-дребни постъпки, които понякога дори нямат пряка връзка с тях, а са ги засегнали случайно и са им причинили съвсем незначително неудобство.Освен това са и манипулатори.Но държат на близките си и се грижат за тях.

4

Анонимен

преди 5 години

Scorpio i luv!

3

Анонимен

преди 5 години

Близнак : То пък другите са много хубави . Завиждате на Близнаци ..... затова навсякъде ги плюете . Само , че на нас НЕ НИ ПУКА за хорското мнение .

2

Ох

преди 5 години

Слава богу, Лъвът е верен.

1

до 1

преди 5 години

Бокича е близнак! :) Носът му вече е станал 2 метра дълъг!:)) Жалко за Стадото, че още е с капаци на очите, вече 10 години!:)