36

Анонимен

преди 5 години

До МишокаВиж сега, като искаш "цветни павета, наредени като БГ шевици", купи си и си ги нареди у вас. И като ти е писнало, значи е крайно време да се гръмнеш, вместо да тормозиш хората с инфалтилните си изказвания по въпроси, които очевидно не разбираш.

35

Анонимен

преди 5 години

До уфНяма как да знаеш, кога съм в София и кога не, освен това, не ти влиза в работата. Много сте жалки такива като теб, които сте се домъкнали в София от цяла България, купили сте си някаква панелка в гетата около София и постоянно натъртвате какви сте СТОЛИЧАНИ. Това е типично само ceляндypите и по това се познавате. Истинския софиянец не прави като вас.

34

До МИШОКА

преди 5 години

Добре дошъл в София селянино.Разхождай се,гледай с отворени уста,че това не е като твоето село

33

виц

преди 5 години

кметицата слиза на летището, закъснявала за среща в общината, хванала едно такси - много ви моля, трябва да стигна навреме, ще можете ли. Таксидижията - добре, но ако си затворите очите и не гледате. Стигайки навреме попитала таксидижията, моля те, кажи ми откъде мина, по кои улици, че пристигнахме толкова бързо. Аааа, не, няма да Ви кажа - да не вземете и тях да почнете да ремонтирате :)

32

уф

преди 5 години

До Анонименнаучете се да четете - написано е "цветни", а не "шарени". Разхождаме се, а не налазваме паркоместата, правим го в почивните Ви дни, защото Вас Ви няма тогава. Учудваме се на хората, които и за сто метра ползват кола, вместо да се поразходят. Обичаме парковете на София. Излезте малко от ограничения си свят, огледайте се- има на какво да се любувате. Вижте малко свят и тогава коментирайте как трябва да изглежда центъра на столицата.

31

Анонимен

преди 5 години

Всичко българско и родно си е брак или негодно

30

Анонимен

преди 5 години

фанфъкова обаче добре се чувства и се гордее с постигнатото.

29

от мишока

преди 5 години

До Анонименразбирам гнева Ви, котарак, но изобщо видял ли сте каква е атмосферата там-аз да, с моите близки обичаме да се разхождаме из София, в почивните дни - когато градът се освободи от.., преоткривайки страхотни красиви кътчета на столицата. Бяха открили частично участъка за пешеходци, когато решихме да се разходим и там. Разочарованието беше голямо - сивотата, блъскаше и уморяваше очите ми. Какво пречеше (освен цената) да се използват цветни павета и да ги наредят например като БГ шевици

28

Анонимен

преди 5 години

До мдаПанелните гета, заринати със cмeт, които обитавате повечето от вас са много по уютни от центъра на София. Нали така бе, мишок?

27

ШибиРиби

преди 5 години

И сега къде ще пикае софийската интелигенция като вече няма огради на Гарибалди ?

26

Анонимен

преди 5 години

do hahaкоето е по-важнo, 24млн за 900м улица...

25

haha

преди 5 години

т.е. 386 дни за ремонт на 900м улица...евала...много е готина Фандъкова...само ГЕРБ го може това...

24

мда

преди 5 години

сиво, подтискащо, неуютно

23

Люлин 1

преди 5 години

Китайците се разхождат по Луната, а фъндъкова една улица не може да направи. Супер Некадърна е. Много краде.

22

Анонимен

преди 5 години

Изумително как само за 11 месеца успяха да го ремонтират и да изглежда по същия начин както преди ремонта Поклон.

21

Чиновник

преди 5 години

Простолюдието, които още си държите cкъcaни чехли пред вратата, изхвърляте си бoклyкa през прозорците и се стискате да платите 10 лв. за поддръжка на вход и стълбище, тръгнали да обсъждат ремонт, от който нищо не разбират. Жалка картинка сте.

20

Ужасно е...

преди 5 години

Сив селски мегдан в стил Анадола 85-та година. Трагедия!

19

Гарантирано от ГЕРБ

преди 5 години

Много, ама много грозно. Вместо да стане по-красиво, стана доста по-грозно. А и пари сме дали и то не малко. Който гласува за Фастъкова след тези мега кражби и излагации, трябва да си прегледа психиката. Вероятността да е луд (или много ***) е 99.9999999%!

18

Анонимен

преди 5 години

Дори са сложили надгробна плоча, в памет на калпавият ремонт.

17

Анонимен

преди 5 години

Свиквайте с калпави ремонти, всичко бачка в Европа, вече никой не иска да робува.