22

Анонимен

преди 5 години

До 8 АнонименНещо май те е досърбяло но споко , ще те "почесат" както трябва.

21

Анонимен

преди 5 години

До мохамед . Много знаеш за исляма, и биографията на мохамед . Ти ако знаеше каво е ислям.немаше да коментираш по този начин. Не пиши глупости. Като незнеш

20

Мохамед

преди 5 години

една от жените на Мохамед - Айша (дъщеря на Абу Бакър - най-добрия приятел на Мохамед) е била на 6-7 години когато я оженват за доста позастарялия вече пророк (слежо му се е прищяло на дядката явно). Бракът е бил "консумиран" когато Айша е била на 9-10 години обаче толерастите видимо нямат проблем с "културните особеностите" на тарамбушкия етнос

19

30%

преди 5 години

30% ! ..... леле !чете тези деца много загорели за секс бе

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20При мен е седмица шамаране, а телефон за бала, ако успеха мине 5.80.Пари за закуска не съм получавал никога!

17

Анонимен

преди 5 години

Абе ... не ченещо, ама на 17-18 години - КАКВИ ПЕДОФИЛИ!

16

Анонимен

преди 5 години

До бай ТъпчоЩом си стигнал до там системно да шамариш детето си, пиши нещата изпуснати. Има къде, къде по-ефективни методи за възпитание и наказание. Повярвай ми, седмица без телефон върши много по-полезни неща от шамаренето. А най-добре е дори и да не се стига до въпросната седмица, но ако след 10001 обяснения хлапето пак не иска да чуе, ами взимаш телефона, спираш интернета и слагаш вечерен час.

15

Педофил

преди 5 години

Простите същества, пребиват от бой децата си след втората ракия за щяло и нещяло и после се чудят защо всеки по-любезен чичко ги ръмби. Ама Макаренко им липсвал. Прости същества ...

14

бай Тъпчо

преди 5 години

Ами нали забраниха да дърпаме уши и да раздаваме по някой шамар бе...То, не, че пак не го правим, ама защо тия са се брехнали и толкоз са се загрижили? Хем връзват ръцете на родителите, хем искат възпитание...С приказки с акъла на дете не се излиза и трябва да усети възпитанието, не с ушите а с други части на снагата.Тия толерантните точно туй искат-да няма строг контрол а само молби и празни думи и децата да ти се качат на главата, та чак отгоре...

13

Анонимен

преди 5 години

За всичко е виновен интернета и за всичко сме виновни ние.Купуваме им телефони от крехка възраст и даваме всичко наготово.Затова децата свикнаха и да не работят и да са безотговорни.

12

Анонимен

преди 5 години

То на 13 изглеждат,като на 25.И отрано се открехват на всякакви неща.Боже пази децата!!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Преди 10 години си направих експеримент. Бях на 24, но се регистрирах в сайт за запознанства като 14 годишна. Нямате представа какви 40 годишни и нагоре чичковци ми се лепнаха! И какви неща ми предлагаха! Ами ако наистина бях на 14?! И ако се бях съгласила да се срещна с тях? И това беше преди 10 години когато фейса още не беше навлязъл в живота масово. А сега сигурно е много по-страшно!

10

Анонимен

преди 5 години

Хора, пазете децата си. Отваряте вратата на стаята, виждате, че детето ви си е вкъщи и решавате, че е в безопасност, но НЕ Е! Докато спокойно гледате любимия си сериал, не знаете с кого говори дете ви и за какво. Не знаете дали точно в този момент въпросният "приятел" не му предлага да се срещнат утре след училище. Така, че не е достатъчно да знаете в момента къде е детето ви, а къде и с кога смята да бъде в следващите дни.

9

шматка

преди 5 години

До бащаХахаНе си разбрал ситуациятаБабата е пускала внучето на хармана но не са оцелили човека.Тука в случая потребители са търсили п.едофили:))

8

Бай Тодар

преди 5 години

Важното е банани да има! Децата, ... ги децата!

7

Анонимен

преди 5 години

Всеки търси любов и когато вкъщи не я намират, отиват в интернет.

6

Анонимен

преди 5 години

Педофилите с асъщите тези, които вярно и стриктно са гласували за президент Румен Радев, човекът дал началото на Промяната, която включва убийства, самоубийства, изнасилвания, нападения, побоища, катаастрофи, кражби, зулуми, взломове, стран, несигурност, бедност, криза, мизерия, нищета, анархия, хиперинфлация, повишаващо се ценово равнище, духовен срив, морален упадък, национална катастрофа, застаряване на населението, емиграция с катастрофални размери!Решението е ОСТАВКА НА Радев СЕГА!ОСТАВКА!

5

Иванчо Надърванчо

преди 5 години

педофилки има ли?

4

Анонимен

преди 5 години

Нормално е при демокрацията да се вихри хомосексуализъм и педофилия.

3

Секси Чичо

преди 5 години

Първо си пишем във фейсбук, после си пращаме снимки в снапчат, след това ги черпя със сладки близалки и после.... играем на ... Игри.