8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Страхът е много българска черта, три шамара от двама роми и след това ридания цял месец. Това сме в момента "гражданите" на източно-европейската част на Пакистан. Смеем се на англичаните ама не смеем да си погледнем нозете защото знаем че сме боси.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3"Ще си купи, но на доста по-висока цена от обичайната. И само, ако някой се навие да му продаде."А кой няма да се навие да продаде на Англия? Това да ти не е България. Англичаните не са клекнали като българите. Продавачи на този свят много повече от копувачи, май нещо ти обягва логиката. За повечето българи е бреме да мислят.

6

панчо

преди 5 години

тази нация е супер консуматорска и самозабравила сенай много стоки влизат от азия и съответно азиатците забогатяват на гърба на британцитеа арабите забогатяват на гърба на европейците чрез петрола а европейците задлъжняваме все повече заради нуждата да вземаме все повече заеми за да подържаме консуматорския си материален глад

5

бай ганю

преди 5 години

интересно какви са стоките с които се презапасяват и с каква трайност са?а какво ли изнасят от великобританя и къде най много?

4

42

преди 5 години

Брей, че вещи икономисти се навъдили тук. Не ги обичам, но Великобритания е самодостатъчна държава с яки производствени традиции, които въпреки бума в Азия не са забравени. Не забравяйте, че всъщност това е родината на капитализма, към който се числим вече и ние.

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Ще си купи, но на доста по-висока цена от обичайната. И само, ако някой се навие да му продаде.

2

Анонимен

преди 5 години

Голям страх ги тресе бритишите.Яко презапасяване падна.Очаквайте до края на лятото обратния ефект,т.е. вноса *** минимум щото ще използват запасите.И септември пак се почва презапасяване,щото след деня на демоноъе се не знае що ще става.шюсел

1

Анонимен

преди 5 години

Който си е богат може да си купи отвсякъде по света. Още 100 брексита да има пак ще са си добре англичаните.