43

Анонимен

преди 5 години

Като се пише за претендента пред името му,комедианта,шоумена и прочие...,би трябвало пред името Порошенко да се пише,олигарха или милиардера!

42

Анонимен

преди 5 години

До добре че е НАТО 38Умряли са руснаците за нашето Черноморие..............може да идват само заблудени и тези, които още не сте излъгали! Иначи си предпочита по-топли морета, с добро и културно обслужване! А това, че Турция е още в отан, това пречи ли им на руснаците да "окупират" морските им плажове още от май та до октомври? А вие още се надайте на руснаците.......ТРЕТИ ПЪТ НИКОЙ НЯМА ДА ДОЙДЕ ДА НИ СПАСЯВА!

41

Анонимен

преди 5 години

Навлизане в буферна територия, заграбване на територии, това винаги може да е причина за война. За момента конфликтът е капсулиран в една съвсем малка част от Украйна, затова си тлее и никой не го гаси.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43Е, да..........когато НЯМА АРГУМЕНТИ, има лични обиди и псу-вни! Хи-хи-хи.........да ви завиди човек на "образованието и културата"!!! Сега вече не се учудвам ЗАЩО СМЕ на този хал.............какво искаш, с такова "образовано" поколение!!! На всичко отгоре злобно, невъзпитано и неграмотно! И немислещо!

39

Анонимен

преди 5 години

НЕРАЗБРАЛИ....................това от 1994 НЕ Е ДОГОВОР, А МЕМОРАНДУМ!!!!! Това е подписан от държавният глава документ. Нарушаването му може спокойно да послужи за казус бели.

38

Тюрма на народите

преди 5 години

Путин няма да е вечен, вероятно след края на неговата диктатура в Русия ще настъпи гражданска война и нов разпад на кoчинaтa. Ако ще да имат цялата МИНДИЛеева таблица от ресурси, когато не разполагаш с ресурс между ушите си оставаш това, което си бил винаги. Един мuндил!

37

Анонимен

преди 5 години

Първо: ТОВА НЕ Е ДОГОВОР, А МЕМОРАНДУМ (тоест НИЩО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!) и второ: НИКОЙ НЕ ГО Е РАТИФИЦИРАЛ!!!Вонящи порове, на вас не ви ли стигат неограничение ви ресурси, че сте тръгнали да биете Украйна??

36

Анонимен

преди 5 години

До 35Този "меморандум" означава, че Украйна може да предяви претенции и за други територии намиращи се под руска окупация, а те не са малко,...ако прочетеш Историята за заграбените територии от руската империя от съседните и' държави !

35

добре че е НАТО

преди 5 години

добре ,че сме в НАТО.Иначе сега руските издания щяха да пишат същото за българското черноморие.

34

Анонимен

преди 5 години

До 36Този "меморандум" означава, че Украйна може да предяви претенции и за други територии намиращи се под руска окупация, а те не са малко,...ако прочетеш Историята за заграбените територии от руската империя от съседните и' държави !

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Повтарям за НЕРАЗБРАЛИ....................това от 1994 НЕ Е ДОГОВОР, А МЕМОРАНДУМ!!!!!!!!!!!!! Да схващате разликата?????????

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Първо: ТОВА НЕ Е ДОГОВОР, А МЕМОРАНДУМ (тоест НИЩО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!) и второ: НИКОЙ НЕ ГО Е РАТИФИЦИРАЛ!!!!! Даже и краварите!!!!!!!!!!!!!!!!!Затова не струва даже и хартията на която е подписан! И за претенции - моля към Елцин! Тоя ***, който раздели ЕДНА СТРАНА! Странно, да заспиш в една държава, а да се събудиш в друга! И още нещо...украината е ПРЕДСТАВЛЯВАЛА НЕЩО САМО В СЪСТАВА НА СССР и Руската империя, без нея ТЕ СА ПЪЛНО НИЩО!!!!

31

Психодиспансер

преди 5 години

Като гледам част от коментиращите си умират Путин да превземе и тях ;))). Обаче нанай ;)))

30

Анонимен

преди 5 години

Крим и Домбас имат различен статус. Крим си беше автономен регион след 1991-а година за това и направи възможно преминаването му към Русия с референдум. Домбас обаче не е, и присъденияването му към Русия е невъзможен ЗАКОННО след договора от 1994-а година. Ако това стане ще бъде равносилно на война и Путин много добре го знае.

29

Гледна точка

преди 5 години

Eлкееееее, защо пълниш кyxите глави, на вече зомбираните алкаши с още руска пропаганда?Цитираните вестници са "комсомолская правда", "Комерсант" и тям подобни! Как Украйна би започнала сама война на СВОЯ територия, ако няма провокатори?Сепаратистите подкрепяни от Кремль играят тази роля! Така както нашият мypзилаж отричаше намеса на Русия в Крим и в изборите в САЩ, а после призна факта, така ще бъде и сега....

28

Анонимен

преди 5 години

Тези никога няма да бъдат част от Русия. Домбас не е Крим. Нещата са малко по-различни особено след договора от 1994-а.

27

Гледна точка

преди 5 години

Путин ВСЕ ОЩЕ НИЩО НЕ Е КАЗАЛ! Той, за разлика от нашичките ПЪРВО МИСЛИ И ПОСЛЕ ГОВОРИДА, ПУТИН Е ЕДИН ИЗВEPГ, ЧИЙТО СПОСОБНОСТИ СЕ ЗАКЛЮЧАВАТ ЕДИНСТВЕНО И САМО ДО СИЛОВО ПОДЧИНЯВАНЕ НА СЛАБИ ДЪРЖАВИ!НО КОГАТО ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ ПРЕСТАНЕ ДА КОПУВА ПРИРОДНИТЕ МУ РЕСУРСИ, ЩЕ СИ ГИ НАВРЕ У ...О

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Брей, брей, брей.............ти това за "територии и суровини" ГО РАЗКАЖИ НА ЕДНО такова говедарско стадо, на което нито територии му стигат, нито "пасища"!!! По цялата Земя! И желателно по-доходоносни!

25

Сата НАТО

преди 5 години

Накрая сами гще влязат в Руската федерация Ти даваш ли си сметка, че Просия няма право да присъединява украинска територия и откритото нарушаване на Будапещенския меморандум ще означава война с НАТО, която от Източна Украйна ще премине на руска територия?

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Недей да си измисляш! Путин ВСЕ ОЩЕ НИЩО НЕ Е КАЗАЛ! Той, за разлика от нашичките ПЪРВО МИСЛИ И ПОСЛЕ ГОВОРИ! Да не споменавам пък това, че и действа, когато НИКОЙ НИЩО НЕ ОЧАКВА!!! Хи-хи-хи...........и после всички СЕ ЧУДЯТ ОТКЪДЕ ИМ Е ДОШЛО!