35

Миньор

преди 5 години

Ееех, навремето какъв отбор имахме ...

34

123

преди 5 години

Чудотото идва от ......

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26"Аз лично съм обиколил доста държави и никъде не забялазах да са с нещо по-умни хората от нас."Българинът "забелязва" само това което му отърва. А това че са много по умни е силно видимо като най *** пример мога да кажа че нямаме един български автомобил създаден и произведен от нас българите. Не само че голяма част от нас са т.ъ.п.и но и тотално слепи.

32

Курти Стоянов

преди 5 години

Защото е в граничен регион и хората ходят да работят в Туркие. От там парички, а децата в днешно време, 1/3-та от оглеждането им са паричките - без тях не може да отгледаш пълноценен човек.

31

Анонимен

преди 5 години

чудо новина! ало, патреотите, нали щяхте да ги спирате преди избори, некадърници? А в Габрово как решихте проблема, пфу, патриоти! ***!

30

Анонимен

преди 5 години

Благодаря ти, Бойко! Благодаря ти, Станишев! Благодаря ти, царю!

29

Селянин

преди 5 години

Маджарово е град, втория най-малък след Мелник. В Уикипедия го пише, проверявайте ги тези неща.

28

Анонимен

преди 5 години

Глупав въпрос - хората правят деца, на какво друго може да се дължи положителния естествен прираст!? Ние не правим деца и се топим, просто е.

27

Менто

преди 5 години

При отродниците, нищо не е такова, каквото изглежда.!.

26

Анонимен

преди 5 години

Аз лично съм обиколил доста държави и никъде не забялазах да са с нещо по-умни хората от нас. По-напред са в някои държави може би, но това е по обективни причини. Примерно в Германия стъпвал ли е Бaязид Първи или Ocмaн Пaша? Късмет имат западняците че ние Балканците, и най-вече българите, които сме били доминираща нация в Източна Европа а също и в целия свят, сме изтощили ocмaнците до дупка - испанците ги завладяха някакви мароканци, камо ли пък тия завистливи, злобни анадолци ако бяха там.

25

Чочоолу

преди 5 години

Ако се премахнат бройките на мурджовците https://24chasa.bg/***/article/5517371 ,вероятно ще се получи друга картинка ...

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен18Когато българите бяхя в концлагера НРБ и не знаеха какво е навън, лъжеха ги, че от БГ по-хубаво няма, бяха националисти.Ама после границите се отвориха, българинът видя Свят и разбра, че нито българите са особено приятни хора, нито България е особено приятно място.Съответно, национализмът му се изпари.

23

Шопо

преди 5 години

Изборен туризъм,бе оуууу!

22

До 16

преди 5 години

Да не искат да правят и гледат деца, защото било много трудно, голяма мъка, за това си купуват кучета - в много странни, сбъркани времена живеем, но ние сами сме си виновни, защото дадохме трибуна и власт на хипи-социопатите.

21

Анонимен

преди 5 години

До СлепциНадупи се, те политиците ще ти направят деца.Или ти не искаш деца, искаш пари, които не си заработил.

20

Слепци

преди 5 години

А политиците се били загрижили за албанците в Македония, Косово и Сърбия. В същото време дворът ни гори, а се мълчи.

19

Анонимен

преди 5 години

Там където няма евролиберастия или култ към феминизма и хомосексуализма, съотвено тотална разруха на традиционното патриархално семейство, населението нараства или е стабилно.

18

Анонимен

преди 5 години

Аз лично ако исках да живея в мулти-култи държава щях да отида някъде другаде. Такива държави бол. Винаги съм мислел че българина е националист и държи на своет. Последните 10-15 години обаче забиха доста звучни шамари по моята иделогия.

17

Димитър Маджаров

преди 5 години

Само ако знаеше великия български войвода Димитър Маджаров, чието име носи градът, спасил с четата си хиляди български бежанци от ятагана...

16

Анонимен

преди 5 години

Младите вместо да хвърлят пари по кръчми, да купуват разни парцали от моловете и да сменят телефони през няколко месеца да гледат деца, ама не искат.Както казва колежката:- Ако искам да бърша ... сополи ще имам деца, ама не искам!