12

Анонимен

преди 5 години

Онези първо да се интегрират, после да си намерят работа и да си плащат наем или да си изтеглят заем и да си купят жилища, както всички останали български граждани.

11

До Анонимен 2

преди 5 години

Ти от етноса ли си или просто си правиш майтап с хората?Имаш ли представа какъв процент от по-интелигентните етнически българи от последните две поколения не създадоха семейства навреме или пък изобщо не създадоха такива, именно поради липса на собствено жилище и невъзможност да плащат свободен наем с ниските си заплати?Същият факт е една от причините, поради която трето поколение понастоящем не прави деца тук и се насочва към чужбина.А ти казваш,да дундуркаме онези,които създават проблеми!

10

Я па я ...

преди 5 години

До Анонимен 2 Дали ще се интегрират не знам , но ще ги изгорят и унищожат и одеяла на прозорците.

9

sante_dog

преди 5 години

Не си мислете че е заради загуби дето търпи МО - за едни евтинджос апартаменти става дума. Тумбака и той като видял как вървят цените и решил да уреди свойте с ведомствени жилища. Толкова им е цената на днешните управляващи - за една тераса или една гарсониера...

8

Анонимен

преди 5 години

Уж имате празни жилища, а преди месец искахте да изгоните едни пенсионери инвалиди бивши военни.Когато искате да се разправите с някой безпомощен ще изкарате от 9 кладенеца вода да си докажете правотата

7

ББ

преди 5 години

Ша уредим артеха да построи нящо там.нема лабаву.

6

Анонимен

преди 5 години

Що само на семейства? По-скоро на млади българи (пък те може и в бъдеще да си създадат семейства вече като имат малко сигурност) примерно:)

5

Анонимен

преди 5 години

марешки обеща по 300 лв квадрат за млади семейства в София-е сега нали е в парламента вече...

4

Анонимен

преди 5 години

когато имахме армия, всички апартаменти бяха заети. сега като няма кой да ги заема, да ги дадат под наем като общински жилища на млади БЪЛГАРСКИ семейства !

3

Анонимен

преди 5 години

сигурно скоро ще лъсне как паспорт паша се разпорежда с военните имоти като с тези на вмро....като с бащиния ?

2

Анонимен

преди 5 години

Да ги пуснат за крайно нуждаещите се хира от етноса, хем жилищата няма да седят празни, хем ще ги интегрират.

1

Анонимен

преди 5 години

Не само в черен списък да ги вкарват и във един варел да го запушат и да го спуснат от баира надолу, хахаха уфсе. Aко яха французите или гърците да ги държат на 300 евро заплати досега да бяха набили Макрон и подпалили държавата.