65

Анонимен

преди 3 месеца

На Ленчето, ако котка и мине път, ще иде при Иванчева.......на почивка.

64

Анонимен

преди 3 месеца

България е единствената страна в света,която се управлява от тиква,която ще бъде сварена и изядена с отвращение на 26 май

63

Анонимен

преди 3 месеца

Едно време никой не знаеше кой е агент на КГБ, а сега Радев&Со ги предлагат по списък да ги изпратите в Европейския Парламент, и отгоре на всичкото Радев лобира за най-прилежните ченгета !

62

ай бай

преди 3 месеца

До Анонимен 78
За пожарникарите на 60 г това отнася ли се

61

Анонимен

преди 3 месеца

Наближава краят на герберастката хунта и това вбесява троловете им,защото ще секне кранчето със сребърниците и ще трябва да заработват със задните си части,не че сега не го правят...

60

ДртПрч

преди 3 месеца

До Анонимен

Тоя няма професорска титла. Бъркаш го с другия Иво Христов, депутата от БСП, др. 80%.

59

ДртПрч

преди 3 месеца

България наистина има нужда от свободомислещи и компетентни хора в ЕП, но няма как те да дойдат от листата на БСП, а още по-малко от тази президентска администрация.

58

Крис

преди 3 месеца

Мале, колко болни герберски мозъци има под мен. Ало, ще се задавите с плюнка, опръскахте ми монитора. А вестниците, с които си бършете в клозета г....а в кръв ли са??

57

Зозо

преди 3 месеца

...България има нужда от свободомислещи и компетентни хора в ЕП...

Разбирай: Путин има нужда от троянски коне в ЕП. Елементарни комуняги!!!

56

Анонимен

преди 3 месеца

Радев е Мадуро на Путин в България !

55

Анонимен

преди 3 месеца

Червените тролове са умни и точни като президента,а герберастките са полуграмотни и изкуфели хулиганчета безродници,които пишат нелепости и цинизми,с които отблъскват хората и де факто работят за БСП...Но каквито господарите такива и мекеретата им от ГРОБ...

54

Странно..

преди 3 месеца

Президентът така пламенно говори за евродепутатството на Иво Христов, като че някой оспорва отдавна взетото решение да бъде глас на БСП в Европарламента.

53

оф

преди 3 месеца

Не ми харесва Радев,но на фона на тиквев е направо цвете за мирисане.Е и двамата са зарязани или зарязали жените си ,ноп кво от тва.

52

Янонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 60

Е,не всички могат парле ву франсе!

51

Анонимен

преди 3 месеца

С влизането на агента със специално предназначение Иво Христов в ЕП се затваря кръга на дългата ръка на КГБ: ЕП - Иво Христов - Радев - Решетников - Кремъл - Путин !

50

Dj dance mashine

преди 3 месеца

Понеже един иска да ме занимава с глупости искам да му кажа господин музикант гледаи си музиката аз какво мога или не мога сие моя работа и благодаря за доверието като колега ако тая вечер си там където мисля приятен купон с колегата ти

49

Р. ОВЧ.

преди 3 месеца

И. Христов - свободно мислел...... Изпрани болни мозъци, Агенти ДС (разбира се от БКП) ще се явят от партията майка(БСП), която разстреля почти всичката интелигенция в България през 40г. на миналия век!Всички са се оплели като черва! Каква алтернатива? На кого? Герб? Ами те са същите! 80 години нищо не се е променило бе хора! Отворете си очите!

48

рачел

преди 3 месеца

До Анонимен

Тиква тропа меко и леко по стълбите.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Дори и простите и неграмотни хора ще гласуват ПРОТИВ ГРОБ,защото и за слепите е ясно,че от ГРОБ са уникални и нагли крадци,алчни *** с извратено съзнание и болни мозъци.

46

Анонимен

преди 3 месеца

тоя хрестов е чист психопат !
гледал съм го доста в тубата и това ми е извода!

изобщо като цяло, в т.н. псевдо "ляво" пространство има доста психопатични личности, с къде явно, къде не толкова явно потискана, прикривана жестокост , отмъстителност и желани "за реваншизъм", т.е. има прекалено много "силоваци"!
това се припокрива и от афинитета им и симпатиите им към отявленият фашист - другаря nyтин!