82

тя

преди 5 години

С мощната кола си мисли , че само той е на пътя и всички трябва да му правят път !

81

Само питам

преди 5 години

А защо Местанската кола е размазана ЧЕЛНО а другата кола с убитото бебе предницата и е здрава а страничните врати за намачкани И СЕ ТЪРКАЛЯ на 15 метра в канавката ТОЧНО срещу "спрелия и огледал се 'Местан" ? НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА Е ОБРАТНО, ако другия е виновен според "Местанските свидетели" ?

80

nina

преди 5 години

# 39Баце,Местан е на второстепенния път,той отнема предимство,не другата кола на него.Не виждам на снимките спирачен път,така че Местан явно го е изненадал и е скокнал на пътя от раз.Ако другата кола беше летяла с толкова голяма скорост,колкото се опитват местановите ятаци да изкарат,нали ти е ясно,че нямаше да има един жив?

79

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ аз блъснах една бургия без спирачен път, и го глобиха. Разклона Дунавци, спря на стопа и тръгна 10 метра преди да стигна до него. Добре, че не беше измислен политик....

78

въъъ

преди 5 години

До Гост Там няма допълнително ограничение на скоростта. И! Отнемането на предимство е убило повече хора от "високата скорост"

77

и още нещо

преди 5 години

До привет от ГерманияТи имаш ли ИЗОБЩО представа какво е 180 км/час!?Даваш ли си сметка,че при такъв удар ВСИЧКИ са мъртви!?И ти смяташ,че този водач е ****от,който не мисли за бебето си,така ли!?Мисленето,приятелю,определено ти куца!Има обаче и още нещо,за което кой знае защо всички мълчат!!Аз не вярвам Местан да е ял рибата пиейки изворна водица!Просто нещата не стават така!Само дето по въпроса за пиенето тегне оглушително мълчание!Нито полиция,нито медии казват нещо!Такива ми ти работи!

76

учат се от Блиц

преди 5 години

До ВъзмутенНа тоя кралев само за физиономията бих му лепнал едно 25 години!

75

е?

преди 5 години

Не не не не. Никаква гаранция, ще избяга в Турция. Народе да се вдигаме и да почваме протести и да не го пускат от ареста. Ако някой обикновен направи това, ще лежи в ареста докато текът разследванията, никой няма да го пусне. Ако е някой от нас. Никаква гаранция за Местан. Да седи в ареста докато тече разследването, както би седял всеки един българин. Има убито дете, нарушил е закона, не се знае в какво състояние са останалите от семейството. Ще избяга, не го пускайте да избяга, народе....

74

Възмутен

преди 5 години

Днес, защо не давате коментари под материала за Красен Кралев? Съвсем се подложихте на ГЕРБ!

73

ГОГО

преди 5 години

Да изчакаме експертизата!Дано тези които ще я правят имат топки да кажат истината!

72

баба мара

преди 5 години

сега ще изчезне в султаната *** го търси после не трябва да излиза от ареста

71

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 83За теб може и 1000 да са. Явно добре си се осветил , БЕ.

70

Анонимен

преди 5 години

До ГостИма поне 500 метравидимост има бе

69

Анонимен

преди 5 години

Като гледам какви глупости се пишат, нищо чудно, че сте слаби водачи.

68

Гост

преди 5 години

До DO 65Имам около милион километра зад гърба си и всички тези километри са по родните ни "прекрасни" пътища. Ти имаш ли представа от този участък? От завоя до кръстовището разстоянието е малко и ако колата от ляво идва с над 120 км/ч дори да си погледнал натам и се обърнеш надясно тя вече е при теб.

67

Киряк СтефчоФ

преди 5 години

Ееее, какво става с нашите политци, бе ? Явно и от тоя, както при Цъки са свалили доверието от централата на ул. "ко3як". До сега политк да бъде задържа, че и 10000 лв. гаранция.. *** нема таква бира. А сега, я глЕЙ.Мъти се нещо, мъти се, ама да видим какво ще излезе. За сега не знаем "презокеанският" сценарий, но едва ли ще нещо, дето да е в наша полза.

66

привет от Германия

преди 5 години

Е за това си слагайте камери на автомобилите за да можете да докажете какво е станало , така дори ще опровергаете лъжливите свидетели ! То стана ясно ,че в България няма наказания за джигите които летят с 180 км/ч и причиняват смърт на невинни хора дори и на децата си ! В Германия преди месец дадоха доживотна присъда на трима джигити които се надпреварвали кой по-бързо ще кара и са причинили смъртта на един пешеходец ! Ясно е ,че този безотговорен родител няма да бъде съден !

65

Павел Ефенди

преди 5 години

Факт е, че веднага след катастрофата се появи резак от партията на Павел Ефенди, който бил видял как Местан се огледал наляво и надясно и после тръгнъл пък другият се движил с 200. Ако беше невинен нямаше да вика съпъртийниците да лъжат като дърти ***

64

Анонимен

преди 5 години

До DO 65Той пътя излезе виновен край Своге, нъл тъй?Нищо, че хиляди автобуси са преминали ПРЕДИ ТОВА на същото място БЕЗ ПРОБЛЕМ!

63

Пак

преди 5 години

Преди години Местан беше блъснал младеж в родният си град.Тогава му се размина и даже успя да осъди потърпевшият ,ама председател на ДПС и дупедат.Явно обича да си кара нагло ,все едно е царят на пътя.Сега няма гръб зад него и ще гние в затвора.