27

iceblast88

преди 5 години

После защо народа масово иска румънската прокурорка да оглави Европейската прокуратура и да започне първо от България,а нашите политици дружно са против нея (без значение от партията им).Защото тая ако дойде още от първия ден ще започне с арестите и на втория ден вече 200 дупедата или министъра ще са в затвора.Ако не беше Местан, а нормален човек дали щяхте да го пуснете още на следващия ден? Ама нали е ваш човек, защо да не го пуснете?Нали ако го вкарате в затвора ще се разприказва за всички ви

26

24 с/у 24 за убийсто

преди 5 години

на Местан му дадоха 24 часа в "санаториум алинклузив" защото причини смърт на детена Московски, му дадоха заплата 24 000 защото уби дете.

25

чалга правосъдие

преди 5 години

за милиони няма закони, за кокошка няма прошка

24

Анонимен

преди 5 години

Ако имаха регистратори в колите всичко щеше да е ясно Сега Местан казва едно другият водач друго Затова слагайте си камери , те са измислени за такива ситуации Сега ще се влачат с години по следствието

23

Йово

преди 5 години

В България политиците не влизат в затвора, иначе ако имахме истински съд и прокуратура то 1/2 от всички депутати и общински съветници за последните 30 г. щяха да са зад решетките.

22

Анонимен

преди 5 години

Интелесно. Защо ли няма протестиращи? Ама за един побой сабориха къщите на хората.

21

... правосъдие

преди 5 години

за Иванчева 20 години затвор, този убил на пътя и вече е пуснат, без обвинение!!!! Какво е това дами и господа, какво е това правосъдие?

20

аз

преди 5 години

Грозна душица е.

19

Анонимен

преди 5 години

Много всно че е пуснат. Законите са за бедните и за раята.

18

bluesky1

преди 5 години

Според коментарите по-долу разследвания не бива да има, нито установяване на вина - достатъчно е полицията да чете коментарите в днес.бг и ако те казват кой е виновен, него да вкарват в затвора! Този наглец Местан не ми е никак симпатичен, но може и да не е виновен, може вината да е изцяло негова, а може да имат вина и двамата водачи!

17

Анонимен

преди 5 години

Който защитава тоя да му мисли други ден като го прегазят като куче

16

Анонимен

преди 5 години

Ердоган вече е звънял на нашта Тиква... "Ало Бойко.." Сега тоя мазник ще се регистрира и за изборите и следващите 3-4 месеца даже и разследване няма да има. Изобщо правосъдието е сляпо. За едни 20 години за измислена случка за корупция , а за убито дете 24 часа в ареста и айде по живо, по здраво

15

ШибиРиби

преди 5 години

Пуснал е гювеч Местан бей

14

Анонимен

преди 5 години

Турската слуга.... ще му ударят едно рамо ..Паша ердоган.... и ще се измъкне, вероятно другия ще е виновен

13

Анонимен

преди 5 години

Нема да плачете България не е страната в която може политик да е в затвора !Ако беше така в парламента нямаше да остане нито един ;-)

12

Анонимен

преди 5 години

До ДртПрчТо пък едни "разследващи". Те затова и пуснаха нов бг криминален сериал за да убедят народа, че виновните ще си получат накрая заслуженото, но в реалността не е така.

11

Анонимен

преди 5 години

Възможно е пострадалите да имат друг вид искове,не бързайте с изводите

10

ДртПрч

преди 5 години

До ИванАми така, както описват ситуацията, може и да е виновен. Разследващите ще кажат. А може да има и съвина. При всички положения, другата кола не е карала бавно. Не ме разбирай погрешно! И аз не харесвам Местан, винаги ми е бил противен, но в случая може и да не е виновен.

9

Анонимен

преди 5 години

Убеден съм от сега че Местан ще си живее живота без да му се повдигат обвинения.

8

Tr

преди 5 години

Реват ли атакистите реват и още ще реват :):):)