763

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 794"Цялата пасмина ***..." ако ти се израдва, сам ще търсиш панделата като по-лекия вариант!

762

Тъжен и зъл

преди 5 години

Гледам ТВ, гледам фарса, чудовищната гавра и в главата ми зазвучават Чинтулови песни!"Стани, стани, юнак Балкански...", "Доста робство и тиранство! Всички на оружие!", "Боят настана...". Песни и отделни фрагменти, едно такова светло, сияйно, пролетно!Някой си играе с главните, ще вземе да подпали къщата!Тевно, брате, тевно...

761

Анонимен

преди 5 години

Марковски - Иванчева е изгонила Ваклин от кабинета си, когато и е предложил 70 хиляди евро, гледайте видеота

760

Анонимен

преди 5 години

Имаше време, живеехме в демокрация. Днес обаче пред нас е застанал друг модел на власт: феодализъм.

759

Бобо

преди 5 години

Ще гласувам за нея, за каквито и избори да се кандидатира.

758

ГЕРБ Б.Б

преди 5 години

Какъв съд каква държава.....

757

ГЕРБ Б.Б

преди 5 години

БРАВО! За убийство в България дават по-малко от подкуп.... Евала на холдингът....

756

Анонимен

преди 5 години

От 1990 до 2009 г. в България имаше демокрация. Днес има погазена конституция и прикрита диктатура. Зависим съд и удобна прокуратура, а Пламен Георгиев е наследник на преименуваната служба на Филип Златанов с тефтерчето...Да се удари, за се забави, да се запази - Златанов.

755

Анонимен

преди 5 години

кОМЕНТАР НА РАДИО дОЙЧЕ ВЕЛЕ - Делото Иванчева - има ли в България политически затворници. Хунта на запад те знаят, Свободна Европа ти паказа апартаментите и тераските. Отивате към каналааааа

754

Анонимен

преди 5 години

Само не ми стана ясно,какви закони,съд и прокуратура искат тези хора, пишещи в полза на омазаната до шия жалка картинка?

753

Анонимен

преди 5 години

Цялата пасмина фашизоиди трябва да е в затвора. Нов народен съд за гърбавите маймуньовци

752

Анонимен

преди 5 години

Големите мъже нападат жени нападнете Путин бе като сте толкова велики, ама ще ядете бой тогава.

751

Анонимен

преди 5 години

До АнонименУВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ. В нашата конституция пише, че има разделение на властите, законодателна, изпълнителна, централна и местна и съдебна. Тъй като е видно, че всички власти са на ГЕРБ, предлагам да им оставим само съдебната власт. Тоест гербавия съд, доказа че от опозицията ли е някой няма как да е невинен - нищо че не е пипал парите, нищо че хората се отказват от показанията си, не е смекчаващо, че е спрял десетки строежи...ЗНАЧИ ИЗБИРАМЕ САМО ОПОЗИЦИЯ И КРАЙ С КОРУПЦИЯТА!!!!

750

Анонимен

преди 5 години

Приканвам ви скъпи българи, за назидание на ГЕРБ на изборите за кмет на София да гласуваме за Иванчева или ако не я допуснат до изборите за когото тя посочи. НИКОГА ПОВЕЧЕ ТОВА НЕЩО ФАНДЪКОВА - УЧИТЕЛКА ПО РУСКИ, РЕМОНТИРАЩА РЕМОНТИТЕ СИ,ПОСЛУШНИЦА НА ШАЙКАТА ДА НЕ Е КМЕТ.Защо за ремонта е следствен заместника и, ако тя нищо не знае, за какво е нужен такъв кмет...

749

Анонимен

преди 5 години

Че е взела подлупа това е безспорно, ама чак пък 20 години.....То кафявото момче дето уби журналистката в Руса надали ше му дадат и 5 години затвор. Ще се признае за виновно и по бързата процедура айде затвора на половина.А виж Баневи въобще не ги мисля. Те са прибрани само докато минат изборите за да не спонсорират неподходящите хора. Които всъщност са им дали богатството и на които са задължени да се отплащат по избори.

748

Анонимен

преди 5 години

Пишете за теца на Доган и как държавните институции му харизват пристанището към него за сметка на Съществуващото такова ,което ще стане на ресторанти и т.н управлявани от ***..о

747

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 790Ти се увлече! Теб ще те намерим и ще получиш своето! Законно спечеленото! Обещавам!

746

Made in GERB

преди 5 години

Ако бъде признат за виновен, Лютфи Местан ще лежи до 6 години в затвора

745

Анонимен

преди 5 години

След 1990 година българският народ се опияняваше от истинска демокрация. Днес демокрацията е по-зле отколкото при диктатора Тодор Живков. Ще си върнем ли свободата на словото.Защо процеса срещу Иванчева не е публичен?????????????????Защо?????Какво се крие??????

744

Анонимен

преди 5 години

Под игото - като видял изкланите, ненор малният Му нчо бил единствения, който се осмелил да протестира. Обесили го.Под гербавото иго - като видяла презостроената София, Десислава била единствената, която се изправила срещу строителната мафия. Сготвили я.