823

Аз

преди 5 години

И да допълня, колко депутатски щерки и синчета предизвикаха смърт на пътя, колко местни и областни тарикати пребиваха, убиваха и какво ли още не, така и не прочетох, пък и не чух да са понесли наказанието си по архаичната българска наказателна система. А тази "селска по душа" кметица я попиляха. Така е, някой трябва да даде тон, за да почнат да се случват нещата, ама дали тази стриктна съдебна практика ще продължи да се прилага с пълна сила за всички, щото случаи бол има

822

Аз

преди 5 години

Ще следя с интерес развитието на нашата правораздавателна система. Тая ***, нарочена или не, все пак не считам, че заслужава такова наказание. Тази електронна медия можеше да се постарае повече за статията, тъй като присъдата й е абсурдна. Подкуп - по-тежко от убийство?!? НО да се върна на интереса, какво ли очаква г-н Местан съглансо Закона, какво очаква оня групичка полицай рекитьори, която наскоро разкриха, не са ли апартаментите на управляващите криминално деяние? Нещо взех да се задушавам

821

Анонимен

преди 5 години

"НЕ ВИЖДАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЕВИННОСТ"Уважаеми, в правото се доказва ВИНОВНОСТ. Невинността е презумпция. Задачата да докаже виновност е на обвиняващия. Аз пък НЕ ВИЖДАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ВИНОВНОСТ!

820

Fax from Kazan

преди 5 години

Както каза един колега по долу, за убийство нямаше да ги осъдят толкова. Накрая очаквам да намалят на 5 години домашен арест, две от които минали.

819

Анонимен

преди 5 години

Герб са мафия и поръчват всеки,който е срещу тях.Подкрепям да не се купуват апартаменти от имотната магия!

818

Анонимен

преди 5 години

Долу имотната мафия!Не купувайте имотите им!

817

тя

преди 5 години

А бе, защо в багажника на моята кола , никой не оставя и един лев , толкова ли не заслужавам, аз също си върша съвестно работата !

816

Анонимен

преди 5 години

НЕ ВИЖДАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЕВИННОСТ

815

Анонимен

преди 5 години

Това доказвало, че тя не е пипала банкнотите. - И КАКВО ОТ ТОВА ???КАКВО НА ПЪРВО МЯСТО СА ТЪРСЕЛИ ПАРИТЕ ТАМ

814

Анонимен

преди 5 години

МИ КАТО Е ТОЛКОВА НЕВИННА (НА КОМЕНТАРИ) ДА СИ ТЪРСИ ПРАВАТА В СТРАСБУРГ

813

Браво на съда!

преди 5 години

Това е истинската борба с корупцията Другото е Шменти-капели

812

Анонимен

преди 5 години

Хайде 1000 коментара! )Свобода за Иванчева и Петрова!

811

Анонимен

преди 5 години

България е в ръцете на мафията.

810

Акс

преди 5 години

Този процес ми прилича на този срещу медицинските ни сестри в Либия...Горко ни на тези, които останахме тук...

809

Разуме ???

преди 5 години

56 000 Евро суха пара са намерени в колата и, но не !Доказателства за подкуп нямало никакви !Осъдили я били, щото била борец против мафията ??? СЕРИОЗНО ЛИ ???? БОЖЕ !

808

Анонимен

преди 5 години

Това са институции-бухалки.Истината е задушена и България ще плати горчива цена!

807

Анонимен

преди 5 години

Това не може да бъде! Явно, че някой/и сериозно й отмъщава.И е позлатил "съдиите."

806

Анонимен

преди 5 години

Народе?! Като гласуваш за ГЕРБ ето ги видимите резултати - поръчкови процеси, сплашени съдии, не е ли скандално, че е оправдана че не е взела подкуп, ама го била искала и я осъждат. ЗА ПРЪВ ПЪТ ЧОВЕК КОЙТО НЕ Е ХВАНАТ ЗА ВЗЕТ ПОДКУП Е ОСЪДЕН, ЧЕ ГО Е ИСКАЛ, А ТЯ Е ИЗГОНИЛА ВАКЛИН ПО ДУМИТЕ НА МАРКИВСКИ КАТО И Е ПРЕДЛАГАЛ ПАРИТЕ. ИВАНЧЕВА КМЕТ - С НЕЙНА ПОМОЩ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ФАНДЪКОВА

805

ужъс

преди 5 години

Тия двете ако бяха убили Ваклин нямаше да го осъдят на толкова години!От началото до края, това си беше една постановка.

804

Христо

преди 5 години

Това абсурдно дело е безспорно доказателство,че живеем в абсолютно НЕправова бананова република (извинявам се на банановите републики),че всички прокурори и съдии са на хранилка от шепите на олигарсите (собствениците на капитал,придобит от престъпна дейност и кражби),че цялата съдебна система е пълна с *** и слугинаж и вони на гнило и корупция.. .