133

Анонимен

преди 5 години

Видях Фолксваген-а, можех да спра, но прецених, че ще той спре на знака Стоп, не очаквах да продължи! Това казал пред полицаите и на близките си Юсеин Ахмед Т., водачът на лекия автомобил БМВ, който се сблъска с колата, управлявана от Лютви Местан.

132

Анонимен

преди 5 години

Герберчета, а вашият Московски, който пиян уби дете с моторна шейна е невинен, така ли ?

131

Мияч на чинии

преди 5 години

Има таблици в нета:- при скорост от 100 км/ч с внезапна спирачка - спирачен път 50 метра - при скорост от 180 км/ч с внезапна спирачка - спирачен път 162 метра !....."преведено" на турски = пак на 50 метра !Това означава по закон: Местан 15 години в зандан !Неуправляеми сте бе !

130

Аз

преди 5 години

Ще плати колкото трябва и всичко ще се забрави.Детенцето го няма - семейството разбито завинаги, виновни няма, държава няма, кервана си върви, всичко по старо му... Приятно изкарване в България на евро съюза!

129

Бау

преди 5 години

Няма експертиза; чакат се инструкции. Отгоре още се чудят да го спасяват или да го похарчат.

128

анонимен

преди 5 години

Щом с колата си убил човек, значи си виновен. Какво сложно и неясно има?Извършил е убийство по невнимание.Колата е оръжие за убиване на хора.Не е само Калашника!

127

Охобохо

преди 5 години

Имало свидетел и според него другия водач е карал с 180км/ч поне?!?!?!И как точно се доказва това твърдение?Както вица за полицаите ли?Единия спира а другия излиза от храстите и на въпроса:''Колега как мина този автомобил?''онзи отговорил:''Виууууу..''А как трябваше да мине?''Виииииииуу''

126

Anon

преди 5 години

Ако БМВ то е било с АБС спирачен път трудно де определя защото няма следи по асфалта. Но ако БМВ то е На 50 метра ... не е карал със 60 със сигурност. Жалко за детето.

125

ss

преди 5 години

Знакът пред Местан е "Спри, осигури предимство"!! Това той, очевАдно не е направил! Кошаревският свидетел може да твърди, че оня е летял, това няма значение!

124

Анонимен

преди 5 години

Парламента да не се помайва, ами бързо да пише новия Закон за движение по пътищата (важащ със задна дата) според който предимство има движещия се по второстепенен път.

123

Анонимен

преди 5 години

Ако има цял спирачен път може, ама е спрял в канавката, така ще го искарат че е карал с 1000 км/час

122

Анонимен

преди 5 години

Скоростта на БМВ може да се определи по спирачния път. Това е елементарна математаки, по-точно кинематика.Движил се е с около 160-180 км/ч

121

Анонимен

преди 5 години

Всички знаем защо са го прибрали в Кърджали, а не в Момчилград. На "автобуса" няма обособени места да да свършат баш за Местан.

120

Охобохо

преди 5 години

Как изобщо се задава въпроса виновен или не?Естествено,че е виновен и спор няма.Има стоп там,има сателит и може да се види ПТП-то на запис.За да стане катастрофа значи има нарушение.Може да се засече и скоростта на другия автомобил.В 21 век сме и има техника вече.

119

Анонимен

преди 5 години

Сигурно текат политически пазарлъци и затова се бави експертизата.

118

1 сек равна 50 м

преди 5 години

50 м по 3600 сек са 180 000 м за час разделено на 1000 м за 1 час 180 км.

117

Анонимен

преди 5 години

Всички защитници на Местан.., знаете как се плаща подобно нещо. При всички положения е ВИНОВЕН този който пресича път с предимство, а тук даже има и отнет живот. Скоростта на другият автомобил е второстепенна

116

Анонимен

преди 5 години

Местанчо е на свобода за да може да плати където трябва и на който трябва.Експертизата показа че не е виновен.Нещо изненадани има ли? Живеем в бърлога на 240 селяни които имат 7 млн роби, факт!

115

Анонимен

преди 5 години

Много интересно как определихте, че свидетелят бил съпартиец.Ами може да е от ГЕРБ. Всички турци и *** в Кърджалийско гласуваха за ГЕРБ и трактористката Караянчева, която сега е председател на НС.Няма по-голям срам.

114

Анонимен

преди 5 години

Виновен е низшият турчин с БМВ-то.Бил е длъжен да кара със скорост, която му позволява да спре.А той е хвърчал като изтребител. При това с една бракувана таратайка без регистрационни номера.