169

Анонимен

преди 3 месеца

СЛЕД КАТО ДРУГАТА КОЛА Е ИЗХВЪРЧАЛА, ЛОГИЧНО Е ТЯ ДА Е УДАРЕНА ОТ МЕСТАН, А НЕ ДА СЕ Е УДАРИЛА В НЕГОВАТА. еЛЕМЕНТАРНА ФИЗИКА!

168

Анонимен

преди 3 месеца

Не съм фен на местан, обаче да изхвърчиш толкова много , скороста е била доста над позволеното, деца возиш все пак , трябва да си нащрек не да хвърчиш така

167

Анонимен

преди 3 месеца

Ква експертиза , отнел ли е предимство или не? На обикновен човек КАТ му правят експертизата за половин минута на място.

166

Анонимен

преди 3 месеца

При 110 км/час за по-малко от 5 секунди другата кола може да стигне от границата на зоната на видимост там (около 150 метра) до кръстовището. Ако е карал с 150 км/час - за 3,5 секунди.
При 150 км/час за 5 секунди се изминават 208 метра, при 180 км/час - 250 метра, а при 200 км/час - 278 метра

165

Анонимен

преди 3 месеца

тея знаят ли колко е 200 км/ч на магистрала не можеш да ги държиш та камоли на второкласен път поне за наще пътища де, а ако бе ударил с 200 и от двете коли никой нямаше да има

164

-10

преди 3 месеца

Кое не е ясно ли? Много неща не са ясни, например как на участък със завой и кръстовише 50-100 метра след него няма ограничение на скоростта. За колко време се изминават 100 метра, ако се движиш със 100 км/ч? Вади хронометъра и засичай - поглеждаш в ляво няма никой, поглеждаш в дясно - няма никой? Тръгваш - колко време мина?

163

Компас

преди 3 месеца

А Този г-н Исмаил е бил в колата зад Местан ли? Как е видял през затъмнение стъкла също ми е много интересном, че МестанЯ бил се огледал?!

162

Анонимен

преди 3 месеца

"Не мога да си представя, дали беше 180 км/ч, дали 200 км/ч", заяви Мустафа Исмаил, общ. лидер на ДОСТ и свидетел на катастрофата." Аз пък не мога да си представя, луд баща да кара децата си с такава скорост. Навярно иска нас да изкара луди, нали така?

161

Анонимен

преди 3 месеца

стига с този имунитет, подавам документи за евродепутат и почвам да нарушавам закона!

160

Кое е неясно?

преди 3 месеца

Има знак - СПРИ! ОСИГУРИ ПРЕДИМСТВО! Кое е неясното? Никъде не е казано "можеш да спреш, ако..." или "а бе спри ако искаш" ! Толкоз!
Е, ако Ердоган се обади на Боко - може и да сменят правилника със задна дата...

159

...

преди 3 месеца

Не защитавам Местан даже не мога да го гледам, но техническа експертиза не става за един ден (това към писалите статията). Дали е спрял или не на знака няма значение, защото не е осигурил безпрепятствено минаване на другия автомобил. Но другата кола с колко е карала... дали е било с 60, колкото е ограничението??? Случвало ми се е ди виждам прелитащи с над 120-130 през такива кръстовища. Тогава трудно преценя този, който се включва в главния път. В случая единствено съжалявам за починалото бебе.

158

ШИФЬОР

преди 3 месеца

ЧЕ КВА ЕКСПЕРТИЗА - ТО Е КАЗАНО - ОТНЕМА ПРЕДИМСТВО! НА ИВАНЧЕВА - 20 Г. ЗА СКАЛЪПЕНО ОБВИНЕНИЕ, ЗНАЧИ СЕГА ЗА БЪЛГАРОФОБА - ПОНЕ 50 Г!

157

НАРОДНА ПОГОВОРКА

преди 3 месеца

Дайте на турчина кола и му гледайте резила!!!!!!!

156

Анонимен

преди 3 месеца

Представяте ли си другия шофьор как е натоварил жена си и двете си малки деца (едното бебе) и е тръгнал да пердаши с 180км/ч...

155

ГРУ и КГБ накуп

преди 3 месеца

Червения "русофоб" Лютви Местан е почитател на ЦФКА "средец" и ЦСКА тире СОфия

А по закона за защита на авторското право и интелектуална собственост патентът за името ЦСКА се държи от ЦСКА МОСКВА

ЦСКА тире София в Европата е като САЩ и Евросъюза да не получават дори и една стотинка за най-добре разработените си интелектуални и прочие технологии

ЦСКА тире Европата означава че на Русия трябва да му се плаща до стотинка огромни суми за това че снабдява света с природни ресурси щото те не са....

154

Анонимен

преди 3 месеца

Мусафата свидетеля, ще трябва да бъде съден за лъжесвидетелстване !

153

Анонимен

преди 3 месеца

Хе, не бил виновен...Няма как да е спрял на знака "Стоп" - на снимките от катастрофата се вижда, че е ударен в предната ДЯСНА част на колата. Значи другият е карал отдясно му по главният път, тоест Местан първо е преминал през една лента! И как тогава не е видял идващата кола? Обяснението е само едно - хич не е спрял да огледа, ами е навлязъл директно в главния път. А ако няма видимост, е можел да пълзи и да се огледа. А "свидетелството" на съпартиеца му е смешно - там няма как да вдигнеш 180!

152

До ss 136,

преди 3 месеца

"Знакът пред Местан е "Спри, осигури предимство"!! Това той, очевАдно не е направил! Кошаревският свидетел може да твърди, че оня е летял, това няма значение!"

Че той ако е бил на "Стоп" е ясно, че е виновен.
Въпреки това си се правят експертизи за скорост, алкохол, пътни условия - няма начин без тях. Може да има най-малко отегчаващи или смекчаващи обстоятелства, та е важно и това.

151

SHTANGI

преди 3 месеца

До Анонимен

Как ще докаже,че е спрял на стопа? камери някъде има ли?

150

Анонимен

преди 3 месеца

Трудно ще е на поръчковия български съд да осъди Местан.
Вся пак няма как да се пренебренат свидетелските показания, че той е спрял на знака СТОП и се е огледал на двете страни.