189

Анонимен

преди 3 месеца

Аз не виждам водача в колата пред мен как дали се оглежда. Особено ако е със затъмнени стъкла .а той какво видял .не знам Ако кола го удари пък с 180 200 щеше да има коли ами ламарини разпилени в радиус 100м.

188

Вили

преди 3 месеца

Може и така да е станало, движещият се по главния път като е видял, че колата на Местан навлиза в пътната лента се е отклонил в насрещната лента. Местан в последния момент е видял колата и рязко е завил волана наляво и е ударил колата с дясната страна на неговата кола.

187

Анонимен

преди 3 месеца

До 189.. Господине..Местан излиза на Т образно кръстовище! Ако ще и със 150 да се движат автомобилите по главния път.Той е длъжен да спре.На знак номер 36 STOP. И да се включи в движението Ако не застрашава движещите се автомобили по главният път!!!

186

Анонимен

преди 3 месеца

Никой не казва, че Местан не е виновен, въпросът е има ли вина и другият водач и в какво се изразява тя?

185

Анонимен

преди 3 месеца

До щото туйти онуйти

Окръжния прокурор вместо да казва и да влиза в обяснителен режим, да беше повдигнал обвинение на Местан в предвидения за това в НПК ред, нали това му е пряката работа, а не да се упражнява в риторика като нас.....

184

щото туйти онуйти

преди 3 месеца

До Анонимен 182

Местан е създал УСЛОВИЯ ЗА ПТП!Тия "понеже,обаче защото" ги разправяй на баба си!Окръжния прокурор на Кърджали казва в прав текст,че Местан НЕ Е СПРЯЛ НА "СТОП",и е ОТНЕЛ ПРЕДИМСТВО!Разбра ли,пролетарий на умствения труд!?

183

Анонимен

преди 3 месеца

До Пян_Гъ


В каква ситуация ще попадам не си ти човека, който ще ми казва.
Отговори на въпроса.

182

Анонимен

преди 3 месеца

До Пян_Гъ

По твоята логика излиза, че ако примерно на път с предимство, или на зелен сигнал на светофара, карайки с превишена скорост блъснеш неправилно пресичащ пешеходец и го убиеш, то няма да си виновен, защото яидите ли, си бил с предимство, така ли?!

181

Анонимен

преди 3 месеца

Какво нещо е съдбата а? Нашите тежкари от групировката ГЕРБ.Чрез лостовете на властта.Не намериха " причина" и кураж.Да го сложат на местото му тоя.Което е срам и позор за власт имащите.По причини за Антибългарската му партия! А той взе че им падна в ръцете сам! -:) Е и сега ако го изпуснат да лежи в затвора не знам!-:)

180

Анонимен

преди 3 месеца

До Пян_Гъ


Не говори глупости, има ли дори и средна телесна повреда идват авто-експерти и почват оглед, мери се спирачен път, траектория, време за реакция ..... и където си имал ограничение 60, а си имал 200 метра спирачен път, пробвай да обясниш, че видите ли си бил имал предимство.
Има си и термин "Съпричиняване на смърт". И докато Местан в най- лошият случай е направил непредпазлива маневра, другият УМИШЛЕНО е карал бясно и е подбрал тази скорост. Кой е по- виновен?!

179

Анонимен

преди 3 месеца

До 179. А другия симпатичен ли е?

178

Анонимен

преди 3 месеца

Казуса не се решава с емоции като в коментарите.
И ако бебето не е било в бебешко кошче, ако са се преметали в купето след удара. Не сложили колани. Ако скороста е над допустимата.
Младия водач е виновен. И е наравно виновен с отнелия предимството.

177

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя е много антипатичен ..ако се може да се каже човек,нахален безочлив,просто ако съм бащата няма да е жив и 5 минути,иначе ще се измъкне ..

176

Анонимен

преди 3 месеца

"Жертвите" със сигурност също имат вина. Ако беше карал разумно и беше обезопасил мястото на бебето кой знае дали щеше да се стигне до това.
Ако вие не пазите себе си и семейството си в колата, как искате другите на пътя да ви пазят?!

175

Пян_Гъ

преди 3 месеца

Как не е виновен??? Я направете вие такова меле, па да видите дали изобщо ще се коментира дали сте виновни. Ще ви отвеят в Централния като стой, та гледай. Излизаш ли от път без предимство и засичаш ли друго МПС, разговорът ПРИКЛЮЧВА - ПО ЗАКОН. Няма значка онзи, другият какъв бил и какъв не бил. Учудвам се, че Местан има защитници форума. Явно ТУРСКИТЕ СЛУЖБИ НЕ СА ПИНТИИ.

174

www

преди 3 месеца

ЩЕ ВИДИМ ПОРЕДНАТА ЛИПСА НА ПРАВОСЪДИЕ В БЪЛГАРИЯ И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЧЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ВИНОВНИ СА ЖЕРТВИТЕ.......

173

Анонимен

преди 3 месеца

Бебето дали е било в специалното обезопасено детско столче с колани на задната седалка, както се изисква по закон?
Съмнявам се.....
Ако е било обезопасено и въпреки това е починало в следствие на зверски силен удар, е съмнително, че няма други убити и тежко пострадали....

172

Анонимен

преди 3 месеца

не го понасям местан, но със сигурност не му е лесно - убито е бебе!

171

Анонимен

преди 3 месеца

Най-вероятно с рефлексите на остарял човек първо се е огледал наляво, не вижда никой, после гледа надясно, решава да потегли и в това време БМВ-то отляво вече е в зоната на видимост, и като типичен шофьор на БМВ не подхожда дефанзивно към ситуацията, а кара като за последно.

170

тТт

преди 3 месеца

Приемаме, че обърнатата кола е карала с превишена скорост! Това ОБАЧЕ оневинява ли факта, че Местан не е спрял на СТОП и предизвиква ПТП със смърт на бебе?! М?!?