173

Вили

преди 5 години

Може и така да е станало, движещият се по главния път като е видял, че колата на Местан навлиза в пътната лента се е отклонил в насрещната лента. Местан в последния момент е видял колата и рязко е завил волана наляво и е ударил колата с дясната страна на неговата кола.

172

Анонимен

преди 5 години

Никой не казва, че Местан не е виновен, въпросът е има ли вина и другият водач и в какво се изразява тя?

171

Анонимен

преди 5 години

До щото туйти онуйтиОкръжния прокурор вместо да казва и да влиза в обяснителен режим, да беше повдигнал обвинение на Местан в предвидения за това в НПК ред, нали това му е пряката работа, а не да се упражнява в риторика като нас.....

170

щото туйти онуйти

преди 5 години

До Анонимен 182Местан е създал УСЛОВИЯ ЗА ПТП!Тия "понеже,обаче защото" ги разправяй на баба си!Окръжния прокурор на Кърджали казва в прав текст,че Местан НЕ Е СПРЯЛ НА "СТОП",и е ОТНЕЛ ПРЕДИМСТВО!Разбра ли,пролетарий на умствения труд!?

169

Анонимен

преди 5 години

До Пян_ГъВ каква ситуация ще попадам не си ти човека, който ще ми казва.Отговори на въпроса.

168

Анонимен

преди 5 години

До Пян_ГъПо твоята логика излиза, че ако примерно на път с предимство, или на зелен сигнал на светофара, карайки с превишена скорост блъснеш неправилно пресичащ пешеходец и го убиеш, то няма да си виновен, защото яидите ли, си бил с предимство, така ли?!

167

Анонимен

преди 5 години

До Пян_ГъНе говори глупости, има ли дори и средна телесна повреда идват авто-експерти и почват оглед, мери се спирачен път, траектория, време за реакция ..... и където си имал ограничение 60, а си имал 200 метра спирачен път, пробвай да обясниш, че видите ли си бил имал предимство.Има си и термин "Съпричиняване на смърт". И докато Местан в най- лошият случай е направил непредпазлива маневра, другият УМИШЛЕНО е карал бясно и е подбрал тази скорост. Кой е по- виновен?!

166

Анонимен

преди 5 години

До 179. А другия симпатичен ли е?

165

Анонимен

преди 5 години

Казуса не се решава с емоции като в коментарите. И ако бебето не е било в бебешко кошче, ако са се преметали в купето след удара. Не сложили колани. Ако скороста е над допустимата.Младия водач е виновен. И е наравно виновен с отнелия предимството.

164

Анонимен

преди 5 години

Тоя е много антипатичен ..ако се може да се каже човек,нахален безочлив,просто ако съм бащата няма да е жив и 5 минути,иначе ще се измъкне ..

163

Анонимен

преди 5 години

"Жертвите" със сигурност също имат вина. Ако беше карал разумно и беше обезопасил мястото на бебето кой знае дали щеше да се стигне до това.Ако вие не пазите себе си и семейството си в колата, как искате другите на пътя да ви пазят?!

162

Пян_Гъ

преди 5 години

Как не е виновен??? Я направете вие такова меле, па да видите дали изобщо ще се коментира дали сте виновни. Ще ви отвеят в Централния като стой, та гледай. Излизаш ли от път без предимство и засичаш ли друго МПС, разговорът ПРИКЛЮЧВА - ПО ЗАКОН. Няма значка онзи, другият какъв бил и какъв не бил. Учудвам се, че Местан има защитници форума. Явно ТУРСКИТЕ СЛУЖБИ НЕ СА ПИНТИИ.

161

www

преди 5 години

ЩЕ ВИДИМ ПОРЕДНАТА ЛИПСА НА ПРАВОСЪДИЕ В БЪЛГАРИЯ И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЧЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ВИНОВНИ СА ЖЕРТВИТЕ.......

160

Анонимен

преди 5 години

Бебето дали е било в специалното обезопасено детско столче с колани на задната седалка, както се изисква по закон?Съмнявам се.....Ако е било обезопасено и въпреки това е починало в следствие на зверски силен удар, е съмнително, че няма други убити и тежко пострадали....

159

Анонимен

преди 5 години

Най-вероятно с рефлексите на остарял човек първо се е огледал наляво, не вижда никой, после гледа надясно, решава да потегли и в това време БМВ-то отляво вече е в зоната на видимост, и като типичен шофьор на БМВ не подхожда дефанзивно към ситуацията, а кара като за последно.

158

тТт

преди 5 години

Приемаме, че обърнатата кола е карала с превишена скорост! Това ОБАЧЕ оневинява ли факта, че Местан не е спрял на СТОП и предизвиква ПТП със смърт на бебе?! М?!?

157

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД КАТО ДРУГАТА КОЛА Е ИЗХВЪРЧАЛА, ЛОГИЧНО Е ТЯ ДА Е УДАРЕНА ОТ МЕСТАН, А НЕ ДА СЕ Е УДАРИЛА В НЕГОВАТА. еЛЕМЕНТАРНА ФИЗИКА!

156

Анонимен

преди 5 години

Не съм фен на местан, обаче да изхвърчиш толкова много , скороста е била доста над позволеното, деца возиш все пак , трябва да си нащрек не да хвърчиш така

155

Анонимен

преди 5 години

Ква експертиза , отнел ли е предимство или не? На обикновен човек КАТ му правят експертизата за половин минута на място.

154

Анонимен

преди 5 години

При 110 км/час за по-малко от 5 секунди другата кола може да стигне от границата на зоната на видимост там (около 150 метра) до кръстовището. Ако е карал с 150 км/час - за 3,5 секунди. При 150 км/час за 5 секунди се изминават 208 метра, при 180 км/час - 250 метра, а при 200 км/час - 278 метра