193

www

преди 5 години

ТОЗИ СВИДЕТЕЛ Е ЗНАЕЛ ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА И Е ЧАКАЛ ТАМ С РАДАР...ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ РАЗБРА КОЙ Е ВИНОВЕН А ТЪПАТА СИСТЕМА ВСЕ ОЩЕ НЯМА ЕКСПЕРТИЗА...

192

Съвременник

преди 5 години

Виновен или не,това да е проблем на емблематичното ни Правосъдие.Ние избирателите ,не сме институция която да налага правосъдие по такива случаи! Това не е отговорност на гражданството,това е отговорност на правосъдните органи които ние по един,или друг начин си избираме.И в краят на краищата има съд.Какво казват хората,това е без значение.Същото както при футболен мач,каквото отсъди съдията.Ние имаме само правото да избираме тези които ни управляват,и нищо друго.

191

Анонимен

преди 5 години

Сега ще заработи здраво българското КРИВОСЪДИЕ ! Колата в която е било бебето се е движела толкова бързо, че не се е виждала, а ***'ОТСКИТЕ обяснения на този антибългарин Местан ще се окажат точно както го изисква правилникът за движение въпреки,че са толкова ***'отски и про'сташки,но срещу откраднатите милиони в сметката му ще полегнат всички правораздавателни органи ! ТОЙ НЕ Е СПРЯЛ НА СТОПА БЕ, ВСИЧКО Е ИЗМИСЛИЦА,ИМА И ВИДИМОСТ ДОСТАТЪЧНА ЗА ДА НЕ СТАНЕ ТАЗИ ТРАГЕДИЯ И НЕ СЕ Е ОГЛЕДАЛ !ЛЪЖЕ!

190

Анонимен

преди 5 години

Не е виновен човека бе! ВИНОВНО Е БЕБЕТО,било е гладно и е натиснало ***! СВОБОДА ЗА МИСТАН! На петиция!!

189

НАТИСК - ПРЕСА

преди 5 години

Експертиза още няма!А на какъв натиск е подложек шефа на РПУ-то, дежурните полицаи, които са били на местопроизшествието и дознателят...чак не ми се мисли.

188

Защо?

преди 5 години

Защо след толкова време няма експертиза? ФАКТИТЕ СА НА ЛИЦЕ-ИМА ЗНАК "СТОП",на който Местан не е спрял! Сега се търсят и други "факти", които да го оневинят и той, като всички политици, да се измъкне "сух"! СТИГА С ПРИКРИВАНЕТО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ПОЛИТИЦИТЕ , НЕЗАВИСИМО С КАКВА "БОЯ" СА СЕ НАЦАПАЛИ!

187

Стига идиотщини!

преди 5 години

Днеска експертите казаха, че кръстовището е отлично изпълнено и добре регулирано, какво още усукват, Местан си е виновен, както и да го погледнете! Засякал е другата кола и я изхвърлил в шанеца, така е убил детето. Нали на много принципен се правеше, все ревеше за онова убито дете Тюркан, хайде сега да го видим, за това дете няма ли да направят демонстрации, нали и това дете е мюсюлманче?

186

Анонимен

преди 5 години

Точно този , който при всеки удобен случай се подиграва с България, който си провеждаше предизборната агитация на турски език, този, който пя на турски "Кой уши байрака?" - той трябва да получи смъртна присъда, или да лежи до живот в затвора. Виновен е!!!

185

Анонимен

преди 5 години

Наврат си муцуните на колата в кръстовището, щото така ги виждали тези които карат по главния път и уж били спрели на стопа. Спрял местан, ама с муцуната в кръстовището!Това е практика във врачанско. Нашия християнски свещеник също така караше. Две седмици след като му казах, че това е опасно, един заспал турски гастарбайтер с петте си деце и жената си го помете. Добре, че по чудо нямаше жертви.

184

Бай Иван

преди 5 години

Струва ми се, че се чудят как да го оневинят този агент на Анкара! А тя работата е от ясна по-ясна. Който се интересува може да разгледа мястото на катастрофата с Гугъл Ърт-кръстовището е с координати ( 41.482564, 25.382413 ). После захващате с ляв бутон на мишката човечето и го пускате на кръстовището. Видимостта от ляво е 130-150 м. При 100 км/ч (28 м/сек) разстоянието се изминава за 4.8-5.5 сек. По бързо едва ли е карал този по главния път. Този кошаревски ( достовски) свидетел ряпа да яде!

183

Д-р Исня

преди 5 години

Естествено, че е невинен! Съдът е инструмент за узаконяване на престъпления. Бебето е шофирало с превишена скорост. То е повече от видно!

182

-10

преди 5 години

До ПризнаниеВикаш първо се оглеждаш наляво, после надясно. Ми ако те връхлети кола отдясно к'во праим?

181

Признание

преди 5 години

Местан сам публично си призна по телевизията - Поглеждам надясно, поглеждам наляво, потеглям да завивам наляво и ме връхлетя колата.....Нормално е да те връхлети щом "обратно" се оглеждаш - явно призната вина

180

Анонимен

преди 5 години

Не мога да синпредставя как Местан ще влезне в зарвора длед като Максим Ставински, който даже беше пиян не влезна.Аз разреших дилемата за себе си чрез терминал 2

179

армениския поп

преди 5 години

Сега, очаквам властите да го държат окован, бой и *** и още бой и ***. Ще му хареса и ще остане. Сега сериозно. Тоя индивид, всички знаем за какъв се мисли.Затвор за него. Да става ханъма на некой убиец и това е.

178

nina

преди 5 години

В Блиц има снимка на колата на Местан,задните стъкла са затъмнени.Как този свидетел на 10 метра е видял,че Местан се е огледал и на двете страни? Отделно свидетелят на Местан е на поне 60 години,колко добро зрение има?

177

Щирлиц

преди 5 години

Според свидетел другият шофьор карал поне със 180 км/чВъпросният свидетел-експерт с трънски окомер,да обясни кой е бил с предимство!Благодаря предварително.

176

Анонимен

преди 5 години

От утре на знак стоп да пише dur

175

да де

преди 5 години

Кошаревеца си няма и най-бледа представа какво е 180 км/час!При такава скорост едва ли щеше да има и един оцелял!А колата на Местан директно заминава в моргата!

174

Анонимен

преди 5 години

Аз не виждам водача в колата пред мен как дали се оглежда. Особено ако е със затъмнени стъкла .а той какво видял .не знам Ако кола го удари пък с 180 200 щеше да има коли ами ламарини разпилени в радиус 100м.