41

Mdaa..

преди 3 месеца

И да спреш и да не спреш на стоп.. не се ли огледаш хубаво след това..все тая. Не е важно да спреш а да се огледаш.

40

не е спрял

преди 3 месеца

Местане, бъди честен, не лъжи. Всички разбраха че не си спрял. В противен случай нямаше да стане белята. Местане, не лъжи! Не ти отива

39

КАТ

преди 3 месеца

До Анонимен
Ето как стоят нещата: 1. Не знаем как е станало. 2. По презумпция ЛМ е невинен. 3. След като е правил ляв завой е пресякъл дясната лента и е имал време да види какво се случва в лентата за обратната посока. както и да го погледнеш е виновен но се връщам на 2. 4. След като е ударил колата а не тя него означава само едно ... извършил е престъпление !!!

38

ПроСоТо

преди 3 месеца

а и факта,че това се случва с Местан ОТ ДОСТ-"конкурента" на дпс може да наведе НЯКОИ на мисълта за .."вътрешносемейна" битка.

.."Некои сили" могат всичко...

37

ogalb

преди 3 месеца

Трагедия! Но! Неслучайно на кръстовища ограничението пада от 90 на 50-60 км/ч. Спазвайте ограниченията. Возете децата в предназначените столчета, със сложени презрамки. Винаги. За последната седмица съм видял 3 годишно на коленете на мама зад волана на джипа, 5 годишно да се разхожда отзаде в голфа и тн. и тн..

36

ПроСоТо

преди 3 месеца

абе не знам....Нещо ми напомня за инцидента край Своге:-обвиниха шофьора,а се оказа,че пътя е калпав..Е,замазаха набързо положението.
Някога слагаха огледала на подобни опасни разклонения без видимост..Но сега,на кой му дреме?..Какъв "келепирец" може да падне от една такава мярка?!
И друго:-При такива разклонения ЗАДЪЛЖИТЕЛНО скоростта по главния път се ограничава на 60!.Ако е имало такова ограничение,но пострадалия не го е спазил,а е летял с поне 100и отгоре,това ще обясни защо е излетял на 50м

35

Анонимен

преди 3 месеца

и ние, че при толкова опити да те вкарат в централния, отгоре се намеси, жалко за бебето и родителите му

34

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва ли да ти отнемат телефона ако си в ареста?

33

Анонимен

преди 3 месеца

Неприятен, но от показаното съм склонен да масля, че тези по главния път са карали доооста бързо. Може и да няма вина

32

доволен селянин

преди 3 месеца

не съм привърженик на никой но в сучая и този с бмв-то има глолема вина и аз съм има л такива случаи излиза засича те но като караш със 70-80 км няма проблеми да намалиш или да спреш дори и на завой имаш видимост поне 50-60 м

31

Анонимен

преди 3 месеца

От цялата работа ДПС излизат най-печеливши. "Независимият" български съд доста се ще отруди с избора между протекциите на Местан и лобистите на ДПС-то. Пък дете починало, кой крив кой прав кучета ги яли...Ще наблюдаваме една интересна борба за надмощие, макар че щом е арестуван май си личи, КОЙ държи юздите и на полицията и на обвинението.

30

Анонимен

преди 3 месеца

СТИГА СТЕ ИЗЛИВАЛИ ЗЛОБА! НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН! НЕ ГО ХАРЕСВАМ КАТО ПОЛИТИК, КАТО ЧОВЕК НЕ ГО ПОЗНАВАМ, НО ЕДНО ЗНАМ: СЛУЧВА СЕ НЕПРЕКЪСНАТО! ТАКА ЧЕ ЗАМЪЛЧЕТЕ!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Как това подпухнало и подуто лице пише постове във Фейсбука като е в ареста ? За един приятел питам. Поредния ПР пост.....

28

Анонимен

преди 3 месеца

Кирил Маричков уби човек

27

???

преди 3 месеца

До бау:искам обяснение и наказание за шефа на ареста заради интернета.

26

Русомраз

преди 3 месеца

Бъди си покрусен, но в затвора!!!
Плъx aнадолски!

25

Анонимен

преди 3 месеца

Черна душа имаш Местан ефенди, щом на тебе се случи. Ако беше праведен, Господ щеше да те пази преди изборите. Пътят по който си тръгнал е грешен и неправеден, обладан си от злоба и омраза. Жалко само за детето, което ти уби, жалко и за пострадалото семейство.

24

Дааа

преди 3 месеца

Като гледах пораженията по двете коли спокойно мога да кажа,че едната е карала със 100-120.От 8 години карам пътна помощ,от 30години съм шофьор.

23

Galipoly1915.....

преди 3 месеца

Do 17...OTNEMANE NA PREDIMSTVO PO GLAVEN PUT....TOY MOJE DA E KARAL S 250KM....NO LUTFI MESTAN NE E SPAZIL ZNAK STOP...ILI ZNAK POKAZVASH CHE NAVLIZASH V PUT S PREDIMSTVO NA DRUGITE VODACHI.....VINOVEN E NA 100%!!...Da PUKNESH dano..

22

Анонимен

преди 3 месеца

Точно колкото лежа покойният Павел Чернев, за неговата катастрофа, ще лежи и този. Никакъв проблем да намери свидетели.