139

Анонимен

преди 2 месеца

Теб трябва да те зинесат от страната и да те пратят в едно гето да видиш реалността.

138

Ала_Бала

преди 2 месеца

БХК някога вършеха съществена работа. От години усвояват пари, защитават джендъри и индианци. Целта е пари и живот без труд. Никаква полза от тях, пара..ти!

137

GX

преди 2 месеца

Как ще ги гоним. Иво Минджев каза че дошли преди нас в България.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Вземете си ги в къщите "Хелзинкски" защитници! Дундуркайте ги, радвайте им се!

135

Панагюрище

преди 2 месеца

Тоя от снимката - ако се случи нещо с неговото семейство , при което ** са го нападнали , още ли ще зее и защитава тая ***?

134

хм

преди 2 месеца

Тоя Красимир Кънев си отживя 30 години покрай Хелзингския комитет.

133

Айше

преди 2 месеца

Прави са.
Има насилие и расизъм.
От страна на държавата към гражданите й.

Ако бяхме правова държава, нямаше да ги пуснат тримата от ареста.
И нямаше да има напрежение в Габрово.

Някой да попита кой съдия и защо ги пусна?

132

да

преди 2 месеца

хааахахаха наплашени... няма да си засеят нивите хахахахаа..... Обаче като узрее бостана ще дойдат да си го оберат. Хааахаахахаха.... наплашени..... Грешиш, друже, това е тактика, да се правят на уплашени жертви. Те винаги действат така: отиват, пребиват, после се крият в махалата и надават смъртни писъци без никой да ги заплашва. И се юрва полиция и комитети да ги пазят а те зад полицаите се разхождат с брадви и заплашват със смърт. Не се заблуждавайте, не са уплашени. .. са, но хитри.

131

D:

преди 2 месеца

Най-сърдечни поздрави на добрите хора от БХК !
С уважение и обич !

130

Габровец

преди 2 месеца

Дайте снимки, доказателства или каквото и да е за един наранен "ром" или документи за собственост на потрошени бараки и аз лично ще платя всички разходи по ремонт / лечение.

129

Анонимен

преди 2 месеца

Ако не искат БКХ да има сарово насилие, трябва да се погрижат с рещу парите които получават да има РЕАЛНА ИНТЕГРАЦИЯ, а не само на думи. Знаете ли колко учебнииц за роми са издали? един учебник струва поне 50 000 лева, които издатели и автори поделят. Колко роми са учили по тези учебници досега? колко роми имат завършен 12 клас?

128

Анонимен

преди 2 месеца

Аман от тези БХК. когато има проблем с гърци, арменци, помаци - мълчат. Когато има проблем с роми - скачат. Взели са 1 милиард, после фирмите им се дерегистрата и не вършат нищо. Знаете ли, че миналата година имаме 3024 непълнолетни майки, а по-миналатга година са били 800. Къде спаха БКХ? защо не инттегрират ромите? а да лапат пари- знаят. Дали да не им спрем парите.

127

Анонимен

преди 2 месеца

"Толерирането и дори поощряването от най-висши държавни представители на саморазправа от една група граждани с друга е несъвместимо с принципите на правовата държава."
===
А толерирането до безкрайност на един етнос не е ли расистко спрямо останалите, НЕуважаемо БХК? Това съвместимо ли е с принципите на правовата държава, където един етнос има повече права от всички останали, но няма НИКАКВИ задължения?
Чудех се кога БХК ще излезе с поредната простотия, ето я.

126

карачанаков

преди 2 месеца

БХК да не плямпат много,а да вземат мерки да помогнат на тези скромни и трудолюбиви
*** братя.Ето те така са наплашени че не смеят да отидат да си засеят нивите.

125

Анонимен

преди 2 месеца

В България живеят БЪЛГАРИ. Всеки, който не се чувства българин и не живее по правилата на българит,е е свободен да напусне държавата и да си намери място, където ще бъде приет радушно със цялата му етническа особеност.

124

да

преди 2 месеца

И между впрочем за появата на расистко насилие допринесе самият хелзинкски комитет. Този комитет всячески пречеше на държавните институции да си изпълняват задълженията, като системно и целенасочено защитаваше определена раса независимо от правовия ред и законите. И като резултат се стигна до нетърпимост между мирно живущите от стотици години на тази територия десетки раси и расата, която системно не зачита друго освен собствените си расови особености и потребности.

123

Тарикат

преди 2 месеца

Не.рите , като не им изнася нещичко се оплакват ..... Някои араби са същите, че ...нашите ромчета няма да паднат по долу я....

122

Troy

преди 2 месеца

Със Ловешка регистрация, ни спирахте колите? Еничари.

121

Анонимен

преди 2 месеца

Етнос роми няма по причина,че не е описан в предишни времена-антични,средновековни,съвременни,нито като социална група нито религиозна,нито в расово отношение,нито в национална как подгрупа,ако някои са решили да ги впишат всички как роми отделните групи по признак бедност,че най-бедните са в социално отношение как обяснение на теорията и тълкуването на произхождането им заедно с разселването им по света,но под друго име/на на установяването им по групи на места,което си е планиран от тези план.

120

Таня Латинова

преди 2 месеца

Аз съм против смъртната присъда за зловредните действия на тези българомразци от БХК но с удоволствие бих ги тикнала в трудов лагер да им показват всяка нощ какво е расизъм,демокрация и нетърпимост към лъжите им...20годинки трудов лагер за вражеска активност по 12ч.оковани само нощно време дас не видят слънцето тези агентчета на чужди интереси...