150

Анонимен

преди 5 години

Бехекето да излиза с име и не еднопосочно.Когато се разстилат ша-банчетата в населени места незаконно-мълчат.Когато бият ,също.Социалнитезадължения,защо неим плащат.То такада се трупат изисквания анонимно ни еписнало.Бих ги закрил,но нямям власт.

149

до БХК

преди 5 години

Да, има расистко насилие на трима "pоми" срещу етнически Българин !Не си затваряйте очите и заемете правилна позиция !Поздрав от Алтернатива за България !

148

ШибиРиби

преди 5 години

БХК за Нобелова награда.

147

AW

преди 5 години

Ромите не само не плащат вода ток къщи образование.Те заселват България с още такива като тях ВИП с много права но с никакви отговорности. Вече са превзели половината Български села. Утре и градовете.Какво чакаме?БХК да ни дава акъл ли???

146

до 160

преди 5 години

Дали ще пишеш такива глупости, когато ограбят, пребият и изнасилят *.**, сестра ти или баба ти???

145

трайчо

преди 5 години

тези няма ли да ги забранят със закон като анти-българска организация с дискриминационна политика спрямо българското население.

144

Анонимен

преди 5 години

До 1N 159",ако трябва насила,ще ги накарат,да си плащат ток ,вода ,наеми" !!!!!Как ще стане това като БХК злоупотребява Европейската директива, а тя се СПАЗАВА САМО ЗА ЕДНИ НИЩО ПРАВЕЩИ .................... , че и без това трият истината.Питай ги от ул. Козаяк нареждането и МУСАД ако знаеш къде е!

143

Анонимен

преди 5 години

С парите, които получават активистите на БХК да строят къщи, да плащат тока, водата и др. консумативи на тези хора, за които се застъпват! Така и БАБА знае - получавам си някакви пари и крещя високо, че нечии права са нарушени! Ако пък плащането на консумативи е расизъм - кажете и ние да не ги плащаме!!!

142

1

преди 5 години

До Анонимен-150 никой не бие невинни,кой знае как е псувало момчето ромите,и те са му отговорили подобяващо,като се е мислило,че като е българин,му е разрешено да псува,и обижда.

141

1

преди 5 години

До Анонимен-156,не плащането на сметки,не е дискриминация,има институции,в тази държава,ако трябва насила,ще ги накарат,да си плащат ток ,вода ,наеми,а не с маски да им скачате и после нямало расизъм,в България винаги е имало расизъм.

140

бай Тошо

преди 5 години

мен ме тревожи анти-българската политика на БХК

139

Анонимен

преди 5 години

Ако американците спрат парите на този защитник на ромите и противник на българите, дали няма да прогледне и да види колко зле изглежда в очите на сънародниците си.

138

Анонимен

преди 5 години

БХК били тревожни,има расистко насилие.А ,защо спят и не виждат дискриминация в това ,че българите си плащат вода.Ромите те -не,плащат Ел енергия ,ромите отново не.Плащат данъци,ромите отново не.когато строят дом плащат за десетки разрешителни,ромите отново не.Е, за какъв расизъм ми говорите от БХК.Да ви спрат трябва заплатите.

137

Сержант

преди 5 години

До Анонимен!2 клас ? Те нямат реален 4 клас . 60 годишните и нагоре грамотни, 35-40 годишните полу, от 35 надолу НЕГРАМОТНИ !

136

джо

преди 5 години

Кирияк Стефчов изви глас, пак "неговите" хора Хрисимите овчички не са виновни.

135

Анонимен

преди 5 години

товачка, вместо да се скрие на сянка излиза и направо налива бензин в огъня. Но ние сме си виновни, че има такива хора и организации, ще дойде време когато ще ни кипне и ще бъдем пред офиса на тази престъпна организация, която до ден днешен не е ясно откъде се финансира.

134

Анонимен

преди 5 години

Е............да каже Кънев защо ромите имат повече права от българите???Тая държава все още се казва България, нали???

133

Анонимен

преди 5 години

Къде бяха активистите от БХК, когато ромите пребиха невинното българско момче???

132

Анонимен

преди 5 години

Теб трябва да те зинесат от страната и да те пратят в едно гето да видиш реалността.

131

Ала_Бала

преди 5 години

БХК някога вършеха съществена работа. От години усвояват пари, защитават *** и индианци. Целта е пари и живот без труд. Никаква полза от тях, пара..ти!