170

Анонимен

преди 5 години

БХК е организация сееща омраза спрямо белите хора, директно мотивираща расова дискриминация и геноцид срещу хора с европейски произход. Пита се защо все още не са понесли послдствия. Понятието език на омразата е дефинирано като средство за потискане на белите хора. То никога не се използва, когато "***ви" мразят бели. Тогава пак белите са виновни, че са мразени.

169

Йово

преди 5 години

Споделям казаното от БХК. Роми в Габрово пребиват трудещ се българин е това си е чист расизъм. Роми пребиват военен с думите "Да пребием тоя българин" във Войводино, това си е чист расизъм. Роми бият деца гребци в Асеновград и викат "Да бием българите", е това си е абсолютен расизъм. Та в Габрово и особено в ромската махала си има чист РАСИЗЪМ.

168

Waffen SS

преди 5 години

По перверзно изкривената неолиберална и шорсоидна логика на това нравствено недоразумение,българите трябва кротко да търпят издевателствата на тези,които те хранят и отглеждат със своите мизерни средства.За българите може да няма средства,но за питомци на различни антибългарски организации,като БХК,Отворено общество,Америка за българия, винаги ще има средства.Ако българите,които биват разединяват с всички средства,дръзнат да изразят недоволство,то те биват класифицирани като расисти и ксенофоби

167

Анонимен

преди 5 години

На кого му пука за вашето становище

166

Анонимен

преди 5 години

Хахаха смешници!!!

165

Анонимен

преди 5 години

цацаров няма сметка тука да се бърка, той защитава мафията, не ***

164

БПФ

преди 5 години

И във Войводиново, Асеновград, Айтос, Раднево, Гърмен имаше расистко насилие !!! Или когато нападат и тероризират българи, това не се брои ??? Къде е прокуратурата бе, къде е цацаров? Ако бяхме нормална държава, БХК щеше да бъде унищожена, а тоя щеше да лежи до живот !!!

163

Анонимен

преди 5 години

всъщност са дискриминирани българите!

162

Анонимен

преди 5 години

е не може така да се извъртат нещата, не защото са роми, а защото са им незаконни постройките, защото ние им плащаме тока, водата и търпим насилие от тях, това е чистата истина

161

Анонимен

преди 5 години

Да съдят Византия в Хага за този Геноцид в Европа , само те са виновни за допускане на ромските Катуни преди 1000 г.в Европа

160

до Сата НАТО

преди 5 години

На вас от БХК - раздават ли ви членски карти?Или тайно ви татуират?

159

ПроСоТо

преди 5 години

бхк.....бхк...ОБРЕЧЕНИ СТЕ!.....не вервате?..-Викате "Ние сме "всьо и вся"?..да ви имам оптимизма!...

158

Сата НАТО

преди 5 години

Абсолютно прави са, това е битово сбиване. Каракачанов и Дончев (и Дончева) трябва да лежат за насаждане на етническа омраза.

157

Анонимен

преди 5 години

Къде беше тая *** от бхк-то, когато пребиха момчето от магазина?? Ай сиктир, не можем ли да ги изгоним от България тия псевдо защитници, смучещи кървави пари?!

156

Анонимен

преди 5 години

АБЕ НЕКА СИ СЕ ТРЕВОЖАТ ХОРАТА))); КАТО ИМАТ ТРЕВОЖНА НЕВРОЗА...КВО НИ ПРЕЧАТ?

155

Анонимен

преди 5 години

вандализирали няколко къщи?? ТВА КВО Е?

154

Анти-Българска

преди 5 години

Сороска организация - това е БХК !

153

Анонимен

преди 5 години

Трима рецидивисти, осъждани за множество престъпления, някои от тях в изпитателен срок се държат арогантно и решават да раздават правосъдие. По обема сланина по тях и татуировките не ми изглеждат никак бедни или отрудени хора, борещи се за залъка хляб. Това са закоравели престъпцини за които престъпленията са ежедневие и след като до сега на се наказани, вече са с усещането на недосегаеми. Утре ще нападнат всеки един *** от БХК без да им мигне окото. Поживейте малко с тях и тогава говорете

152

Анонимен

преди 5 години

Няма такова нещо като БХК. Това е един човек , получаващо финансиране отвън за да плюе и съска срещу собствената си страна.Та същият този госпидончо се активизира САМО когато засегнати са т.нар. "роми". Когато обаче последните безчинстват (което е в 99,9999% от произшествията, в които те са страна) БХК-то си трае като...хайде, че не употребявам такива думи.

151

Анонимен

преди 5 години

И 85-годишния Сорос няма да ви помогне ! Продажници такива !!!