190

Анонимен

преди 5 години

,,..в обособената ромска махала...'' И какво и е по-специално на тази ,,обособена'' махала??? Да не би да е строена от българи за роми ???.Ай бегай се скрий бе ,държавата ви даде апартаменти между българи да живеете,вие за две години ги продадохте и се върнахте обратно там от където с триста зора ви бяха изкарали.А апартаментите когато ги продавахте,бяха дори още собственост на държавата,Каква по голяма толерантност искате от това?? ВСЪЩНОСТ,ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ? ТАКА И ДО СЕГА НЕ РАЗБИРАМЕ?

189

Анонимен

преди 5 години

До преди БХК да съпи в България,никога до преди това не бях чувал за расизъм на българска територия.Дори напротив,имайки предвид исторически и други други факти от нашето минало.Всички средновековни,и по-късни пътешественици са нарочили българите за ,,най-гостоприемни,и най-толерантни'' спрямо чужди етноси и народи.А този на снимката лицето му чисто и просто изразява расистка ненавист спрямо журналиста пред когото е застанал.Този човек е олицетворение на расизма в България.Излъчва расова ненавис

188

НАРОДЕН СЪД

преди 5 години

НОВ, НАРОДЕН СЪД за предателите!(имате право да ме изтриете)

187

Анонимен

преди 5 години

Човекът говори за расистко насилие ,,В рамките на протеста''. Което беше породено от друго ,,расистко насилие'' но ,,извън рамките на протеста''. Този защо си затваря очите пред очивадната истина.Той дори не възприема протеста като вследствие на ,,расистко насилие''.Тези хора толкова са се разпуснали,че насилието над българите им се струва не само нормално задължително, но и наложително.И понеже говори за насилие по време на простест,нека бъде по обективен защото изобщо нищо не му се разбира.

186

баста

преди 5 години

Ромския хелзински комитет да се изнася от България.

185

Анонимен

преди 5 години

Наистина има расистко насилие там. Роми биха българин.

184

Анонимен

преди 5 години

"Българският хелзинкски комитет изразява тревога от реакцията на властите на расисткото насилие"Какви сте вие бе, НПО клоуни? За вас някой гласувал ли е? Не! Айде чупката!

183

Анонимен

преди 5 години

БХК са щедро финансирани от САЩ! Това са национални предатели които трябва да се осъдят за нагнетяване на напрежението чрез защитаване права само на ромския етнос!

182

Анонимен

преди 5 години

На тоя само като му гледате физиономията, не ви ли се иска да му изпющите няколко шамара просто ей така?

181

Не забравяйте!

преди 5 години

Кънев беше зам.-председател на СДС. От тази партия тръгнаха всички злини за България! Трябва да има лустрация за ръководните органи на СДС, които се оказаха и по-вредни от монархо-нацистите за България! А сега някои пак ще си гласуват за Ал Йо и Раданчовци!

180

Този пе..дал още ли

преди 5 години

жив!? От време навреме изпълзява от дупката си. *** мръсен, трябва да се изрита от България!

179

Орбан!

преди 5 години

Сега разбрахте ли, защо унгарският премиер Орбан изгони такива НПО-та като Хелзинкския комитет, средноевропейския университет на Сорос и др. подобни? Защото правят точно това, което прави и БХКа именно: насъскване на ромите към омраза спрямо мнозинството, към неподчинение на властите, към неспазване на законите.

178

Анонимен

преди 5 години

не само в габрово,скоро и в цялата страна ще има,и това е благодарение точно на БХК,точно те го предизвикват ,създавайки неравенство и привилегии,и колкото повече привилегии и неравенство има ,толкова повече расизъм ще се създава,това си е природен закон-на всяко действие има равно противодействие.Крадеца вика -дръжте крадеца,тези дето създават расизма викат срещу него

177

Shark

преди 5 години

Трябва БХК да бъде закрит незабавно. Това са национални предатели, които взимат маса пари за тази си антиългарска дейност. Трябва да бъдат съдени и осъдени за национално предателство. Това са най-големите расисти, сеещи междуетническа омраза, постоянно говорят с езика на омразата, само че към белите и към българите. Което по същество е едно и също. Абсолютни расисти, в затвора!

176

Анонимен

преди 5 години

Нещата явно вече са преляли!Българи!Ето такива чуждестранни шпиони и престъпници непрекъснато вият срещу нас и каквото и да правим,както и да ги търпим,те винаги вият и рушат обшеството ни!ВСе едно,ние винаги ще бъдем виновни!Затова,крайно време е,да направим както Орбан и унгарците - да ги изгоним от държавата си и ги забраним със закон!!!Няма друг начин!Иначе ще ни унищожат!!!Да излезем масово на улиците и ПРИНУДИМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ,да ги изгонят!Ако не - вън и на управляващите!!!

175

Анонимен

преди 5 години

БХК - безсрамни използвачи и родоотстъпници.Вместо да способстват за стабилизиране на етнически мир и за доброто име на България пред света, те създават негативни настроения, конфронтация и лош имидж на страната ни пред света. Клеветят основния етнос, който работи и с данъците си издържа па..ра..зи..тиращи.За 30 юдински сребърника вършат това. Позор!Наистина заслужават отнемане на българското гражданство и присъдиза подривна дейност!

174

Анонимен

преди 5 години

Ами защо тези платени не ги пратят по почина на Тръмп,да вивеят в гетата и да ни покажат с личния си пример,каква "толерантност" ще се лее?!!!На такива,само по този начин,а ако не искат,моментално изгонване от България!!!

173

Ira

преди 5 години

Много глупаво. Със зъби и нокти господа и дами като вас се мъчат да се задържат на приятните си длъжности, изричат перфидни думи, и показват пълно дебелоочие. Всеки ,който е живял и месец в България, знае че говорите умишлени лъжи, и за сметка на всички нас, толерирате хора , които не заслужават. Има расизъм спрямо българите!

172

Анонимен

преди 5 години

Изказа се неподготвен. Вие винаги плюете българите, но търпението се изчерпа!!!

171

Анонимен

преди 5 години

Аз пък мога да ви кажа,че българите крадат наравно с ромите ток,вода и укриват данъци.