210

Анонимен

преди 4 години

А дано до края на лятото да са бутнати ВСИЧКИ незаконни колиби във ВСИЧКИ градове и села на България. Ако ли не , умните и кадърни българи си се изнасят така и така , само темповете ще са по-бързи

209

Христо

преди 4 години

Бхк досега да е защитил един българин???????? Трябва дасе казва ЦХК.

208

мак

преди 4 години

Аз също съм тревожен, но по друга причина. Въпросните вилнеят необезпокоявани и безнаказани, това не е ли насилие, умници от бхк? Защо не ги заклеймявате, кога сте се изказали в подкрепа на поредната жертва на ...., ограбена, пребита или убита, няма значение? Замислете се, кой е по-голям потърпевш и спрете да хленчите.

207

Анонимен

преди 4 години

Ромейския Хензелски комитет обаче защитава крадците и биячите!

206

Анонимен

преди 4 години

Тоя от БХК си е чист ромей- не го ли виждате?

205

Анонимен

преди 4 години

Да-аа: ромците нападат Българи,а оня от БХК е един от тях!

204

степан

преди 4 години

Време е на тези с други там сходни да им се даде ливадето. Не може да ходим по избори да избираме местна и законна власт и някакви самозванци с извинение да ни плют на законите и на избора ни тука демокрацията и тези джоб организации взаимно се изключват.

203

тоя няя ли да умира?

преди 4 години

Тоя съучастник на ромите ли е?Тези за които говори са престъпници с присъди.Симпатизираше и на оня уродд който уби оная русенската журналистка.И на оня австралийският талибан с ножът дето закла онова момче.Абе тоя да не е роднина на Осама бин Ладен и Джак Изкормвача?В една нормална държава отдавна да е по затворите заради расизъм.Защо когато роми убиват българи това е етническа свобода а когато българи протестират това е расизъм.И първата му работа е да пише на американците да пищи заради расизъ

202

Анонимен

преди 4 години

Тия от БХК да си ...

201

Анонимен

преди 4 години

Този вместо да обясни и да се извини, за тримата криминално проявени с висящи дела,вместо да са в затвора ходят по улиците като разпасан башибозук и бият наред,тръгнал да ги оневинява моля ти се.Тръгнал да реве,но не казва ,,съжалявам,извинявам се,допусната е грешка поради ...,това не беше добра постъпка от тези ..'' и пр. ,Егати и наглецът. Вижте го срещу какво роптае само! Възмущава се от това че българите докато ги изнасилвали и колели,вдигали много шум моля ти се.Ами то направо да онемееш.

200

:(

преди 4 години

Тези ...... лаят, за да изкарат паричките от чуждите фондацийки. Като човек ме е срам, че такива също се наричат хора. Изключителни мерзавци! Биха продали и майките си за 30 сребърника. Нищо, Господ гледа и ще раздава справедливост. От Него избягали няма.

199

Анонимен

преди 4 години

До New Newsте пък щото уважиха предния референдум,мина им покрай ушите ,иска се разчистване горе и то яко

198

Тинев

преди 4 години

Крайно време е тези да ядат дряновицата!

197

New News

преди 4 години

Слави Трифонов е по референдумите.Него поканете,нали е ,,патриот''.

196

АНТИ-НПО

преди 4 години

Абе защо някой не се организира да субере подписи за провеждане на референдум за закриване на НПО-тата?

195

Запомнете го!

преди 4 години

Едно от най-хнycните лица в България. Tвpaтителен мep3авец!

194

ЧАШАТА ПРЕЛИВА

преди 4 години

ПРОСТЕСТЪТ НЕ Е ЗАРАДИ ПОБОЯ НА РОМИТЕ НАД БЪЛГАРИНА - ТОВА Е САМО КАПКАТА, КОЯТО ПРИВА ЧАШАТА! ПРОТЕСТЪТ Е СПРЯМО БЕЗЗАКОНИЕТО И БЕЗНАКАЗАНОСТТА НА ЕДИН ЕТНОС И ДИСКРИМИНАЦИЯТА НАД ДРУГ (В СЛУЧАЯ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС)

193

Анонимен

преди 4 години

Закрийте го това античовешко БХК накрая!

192

Анонимен

преди 4 години

Един от най-масовите геноциди,извършвани посредством масови кланета и масови разстрели,е ,,Арменският геноцид''.Всички арменски изселници са пожелали да се изнесат единствено,и само в България.Народът е бил толкова толерантен към чужди етноси по това време,че се е знаело за Българите навсякъде околовръз. Когато арменците са стъпвали на българска земя,не са и искали и да чуват за друга държава по света.Нашият народ е изстрадал народ,и знае какво робство.Това е причината да бъде толерантен българи

191

Анонимен

преди 4 години

Мислех си да напиша нещо, ама то какво да напиша, като всичко е ясно. Ще кажа само: У-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у-у!!!!!!!!!!!!!!