17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен16Държавата се грижи за здравето на децата, но тук има едни много нагли хора, които ден през ден искат пари за този Коки.

16

Анонимен

преди 5 години

Аутизмът не се повлиява от вливане на стволови клетки.Имам такова дете и знам добре!Събирането на пари по този начин е нечестно и безполезно.Просто приемете, че детето ви е различно и ще бъде такова завинаги.Другите написани алергии са просто безмислени, защото те се премахват с диета, а не с хелиране.

15

Анонимен

преди 5 години

Великата "държава" България от ЕС не може да се грижи за бъдещото си поколение и търси подаяния. Който има възможност нека се откаже от това прословуто-ненужно българско гражданство на несъществуваща държава и оправници гушкачи от всички партии. За апартаменти има а за болните деца няма! Нямам време да се гордея с илюзии.

14

Ваня

преди 5 години

Много маргарин ядеш народе!Залоясъл ти е мозъка!Место да лаете срещо горкото дете и правописа ,съвършени люде,погледнете вашите животи,низ от бързи кредити и буркани от село!

13

13

преди 5 години

До 13;по неграмотен си от мен!И не съм озлобен,дразнят ме такива като теб неграмотнико,сигорно си и беден !Аз пиша неграмотно а ти още повече ,аз съм злобен а ти т--п!

12

10,

преди 5 години

От неграмотното ти писание става ясно само това, че си се озлобил срещу хора, които имат поне акъл в главите си да се запитат струва ли си точно в този случай да се помага, при положение, че има стотици други случаи за помощ, при които това е наистина наложително. Пък оня, който се е самозвал на "човек" да иде и да плаща на когото си ще. Не всеки ръси пари безотчетно. Бабите с пачките по терасите не са чак толкоз много.

11

Гледна точка

преди 5 години

4000 евро е добра заплата в Западна Европа!Толкова ли няма един успял бизнесмен, та "седнали" да просят от хората?

10

До анонимен 7

преди 5 години

Ти на кой помогна???!На г------си като си---е

9

Големи разбирачи

преди 5 години

Изкате и на вас ли пари да сабират???!!!Сладури!*** и зъл народ!Яжте маргарин пийте дерби и злобейте срещу болните ,на който сабират пари!

8

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 5Не си съвсем прав. Хелирането се използва при натравяния, особено например с живак.Тогава се хелира определен химикал, който да захване отровното вещество в молекулата си, и да го направи водоразтворимо, за да може да се пресее през бъбреците към урината. Самият процес е легитимен, и се ползва широко. Проблемът е по-скоро не самото хелиране, а хелиране на несъществуващи проблеми.

7

анонимен

преди 5 години

Аз съм родител на дете с аутизъм. Това е измама. Няма лечение за такава диагноза. Схема за източване на пари от наивни и отчаяни родители и още по-наивни финансови донори.

6

Анонимен

преди 5 години

А ти като си човек колко пъти помогна от безбройните пъти на това дете?

5

Човек

преди 5 години

Големи животни сте хора!Кучета!Излишно е повече да се коментира,коментиращите!

4

анонимен

преди 5 години

"хелирането" е поредната измама, която се продава на притеснени родители на деца с аутизъм. медицинската професия отрича тази практика. практикува се само и единствено от шарлатани. много от тях дори не са лекари, а китези терапевти и врачки. полза за детето няма. За какво са му на Коки имуностимулатори? Нали е с аутизъм? Тези пари, които се търсят могат да отидат за деца, чието лечение наистина би довело до подобрение.

3

Анонимен

преди 5 години

Не мога да повярвам, че само едно дете в цяла България има постоянно нужда от помощ за лечение!Вярно ли сме вече толкова здрава нация? Или и последните останали българи се изнесоха, за да се спасят о-време?

2

Анонимен

преди 5 години

През месец-два се искат хиляди левове за шарлатански лечения. Последно след абсолютно медицински необосновани и дори вредни лечения твърдяха, че са оправени глутеновата непоносимост и проблемът с лактазата. Сега изведнъж пак се появиха, както и исканията за хиляди левове. Много е грозно да използваш детето си така и да го подлагаш на всичките тези мъчителни процедури само за да получиш пари и съчувствие.

1

Анонимен

преди 5 години

Момент, момент!Не може да пие мляко, не яде глутен, и има аутизъм? Това звучи като поредния милениал. Какво точно е животозастрашаващото? За какво е това вливане на стволови клетки?