262

Анонимен до iceblast

преди 3 месеца

iceblast88 , тия ултра либерални идеи ги развиваше Радан Кънев, ама не хванаха декиш. Ако данаците остават там където се плащат , ще остабат 5 6 града и това е. Колко стоки и услуги се купуват в малките градчета и колко в големите градове. Нали знаеш, че данаците идват от ДДС, и акцизи на горива , алкохол и цигари.

261

Анонимен

преди 3 месеца

Актьорът Урумов имаше много хубаво включване по темата в свой моноспектакъл: "Аз ходя до София само по голяма нужда!" - ми и ние така, за това я ползваме. В другото време си гледаме спокойствието ... по чужбините.

260

Сиси

преди 3 месеца

Аз ползвам от София само летището ,ама и то ме дразни -Враждебна, хубаво име...:-)

259

Анонимен

преди 3 месеца

Мраза софиа. И ке ..ф не бих там неправил

258

iceblast88

преди 3 месеца

До Софиянци на които не им стига мозъчния капацитет дори да си сложат ник.
Ясно, разбрахме, Големия Шоплък най най важно, застанали като павиани и се бият в гърдите и крещят ШОП, ШОП, ШОП. Ама като стане време за плащане на сметката, а не, ние държавни *** пари няма. Всеки втори протест в Шопия за заплати на държавни ***. Я кажи 1 голям завод с поне 200 човека в любимата си Шопия?Какво произвеждате бе?Кол центрове, магазини, проститутки и държавни ***. Това ви е цялото БВП на Шопия

257

Анонимен

преди 3 месеца

Столице любима,как хубава си ти ! Без селяни за никъде не си !

256

До 284

преди 3 месеца

История трябва да се учи, не да се фантазира. Повечето младежи днес или не се интересуват от историята ни изобщо, или се отдават на измишльотини на тема история. София запада защото става граничен град на Осм. империя, всички градове в бългатското землище са с предимно турско населени по това време, българите са основно селско население.

255

Анонимен

преди 3 месеца

Русчук е пиян на мотика.

254

Анонимен

преди 3 месеца

Те ако съкратят държавните служби, ще си видиш пак съгражданите бе, броячо... Всяка агенция е на шуробаджанашко-териториален принцип.

253

iceblast88

преди 3 месеца

До 252
По цял ден се чудя как да не плащам данъци за да оставя още един софиянец да умира от глад на държавната си служба на минимална заплата. Я си вижте селото бе, Овчарска колиба, Червената поляна, Манастирски ливади. Цялото ви населено място крещи селяни, всеки втори квартал диво село, големите аристократи били.За първи път видях каруца с магаре в София, като ходих за да ви създам работа с безполезна бюрокрация.Отивай да пасеш овцете там където дядо ти по цял ден е клатил гегата в Кр. Поляна

252

iceblast88

преди 3 месеца

До 250
Знаем за какво е целия рев на София, да не останат данъците където се плащат! Защото ще измрете от глад като ви съкратят от безполезните държавни службички където КПД-то ви е колкото на торба герберски обещания! Седнали държавни служители да се правят на оборотни. Какво произвеждате бе?Я се скрийте зад бюрото, че идват гражданите да ви искат някои документ и пак ви се е сринала системата, за да си редите пасианса на спокойствие.Големите граждани зачевани на поляната от овчари в Овча купел

251

Анонимен

преди 3 месеца

А града се е наричал Средец,защото в миналото(през Средновековието) е бил в средата на българското царство и е бил център на голяма българска област,част от българското царство.
Наистина е бил доста западнал този район през турско,но след Освобожението българи от цялата страна го изграждат наново,участват и чужди поканени европейски архитекти,нооо през ВСВ го бомбандират,разрушават и започва да се строи отново.

250

Анонимен

преди 3 месеца

Ти май по цял ден броиш камиони и регистрационни номера :D

249

iceblast88

преди 3 месеца

До 245
А какъв е бе? По една лента във всяка посока как се нарича? Незнам, за едни 1000, 2000 ТИР-а които минават ежедневно по него? Това 6км опашка от ТИР-ове в Русе за нищо го нямаме! Опашката започва от Дунав мост до КТМ, после почват да ги редят от Дунав мост по международното до Лукойл които е на 5км от Дунав мост и накрая третата колона я завъртат по Бул. Тутракан! За тях некадърнико, защото свинетка на 1 ТИР е 1750 лева на година, а това са много камиони и много данъци!

248

Анонимен

преди 3 месеца

Е кой пътува по пътя Русе-Велико Търново, това е път от никъде за никъде.

247

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя пък какво се набира, половин Русе е в София, той ги нарича ***, смеееех, смех...

246

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен

Какви турци?!София е била българско село,всъщност в миналото е бил средновековен бг град и се е наричал Средец,по време на турско робство града запада и остават само едни кални села,но руснаците решават след Освобождението столицата да е в София,наречена е София на името на средновековната българска църква Света София, която е била там,така сменят и старото име Средец на София.
А Средец се е наричал,защото в миналото е бил в средата на българското царство през Средновековието и цент

245

Анонимен

преди 3 месеца

Метрото е по европрограма бе, русенски... Ами идете при хидрологията и ги накарайте да си сменят регистрацията, да се видите в пари :)

244

iceblast88

преди 3 месеца

До 186
До кога ще паразитирате на наш гръб?
Най много държавни служители в София! Това са все никому непотребни *** на издръжка от данъците на всички граждани и данъкоплатци! Какво друго правите в София? Къде видя завод за каквото и да е? Заводите са в така наречената от вас "провинция" защото да не ви тровят въздуха, пък и там има работници, а не умни мързели като вас. Цялото БВП на София се формира от държавни служители, държавни поръчки, магазини и барчета! 1 болче не произвеждате!

243

Анонимен

преди 3 месеца

Пътят Русе - Търново бил еднолентов... А за кого да е двулентов?