33

Пак копи-пейст?

преди 5 години

До "Нинова-какво става ?" И тук ли си цъфнал пак с това копи-пейст. Заради Станишев БСП няма да се разцепи (колкото и да им се иска на гербаджиите). Включиха го в списъка на кандидатите, но дали ще го изберат, ще видим. Може и да отпадне при преференциите, и, ако стане така, ще бъде шамар от избирателите, не от Корнелия Нинова.

32

Бай Ганчо

преди 5 години

Всички са равни като в комунизма хахаххаааа

31

Нинова-какво става ?

преди 5 години

След поредица от последователни партийни хватки всъщност Нинова разцепи БСП успешно на две почти равни части. Дали е изпълнявала предварително замислена задача за разцепване на БСП или е от глупост и недалновидност вече няма никакво значение, защото резултатът е трагичен. Ако БСП не вземе спешни мерки да се раздели с Нинова следва неизбежна маргинализация на БСП.

30

9

преди 5 години

Абе герберските *** - до вчера плюехте, че Станишев няма да е в листата и какъв лош знак било това, сега си плюете на сюрата и говорите обратното, как Станишев не трябвало да е в листата. Я си гледайте вашата листа, нали и без това няма да гласувате за БСП?

29

Решетников

преди 5 години

Витанов, витанов, Иво Христов ще защитава не българските, а путинските интереси. Той го е доказал това.

28

Валери

преди 5 години

До 24. Ами няма вечни. Ама няма и глу.паци, които да се откажат от нещо, за да им дойде по-лошо. Защото този филм сме го гледали. И то няколко пъти. Мерси.

27

Винету

преди 5 години

До 26. А ти как реши, че си умен? Много ми е интересно да си дадеш основанията. Давай!

26

Само герб и Гебриел

преди 5 години

*** коментират неща от които хал хабер си нямат - добре дошли в коментарите на Днес.бг... И колкото по нищо не разбират, толкова по-уверено пишат глупости. 99% от тия са гласоподаватели на боекотиборисов, което е чудесен атестат за нивото на почитателите муууууу.

25

Анонимен

преди 5 години

Марионетки... с вожд в кремъл.

24

Само вождистки?

преди 5 години

До Студент: На това ли ви учат (ако си студент изобщо) - че само вождистките партии имат място в парламента. А Бойко, с пожарникарското си образование и полицейско-охранителското си минало, е от небето спуснат да е вечно управляващ. Не става така ако ще сме демократична държава. Много се задържаха ГЕРБ на власт, и много им станаха далаверите. Не че БСП са обязателно по-добри, но време им е на гербаджиите да си ходят. Няма вечну управляващи и вечна опозиция.

23

Студент

преди 5 години

Именно защото не е вождистка партия НЯМА място повече нито в Парламента,нито в нашия живот! Аман от комунистически и социалистически клетви! Предостатъчно ни водихте " за носа" - баста! Ще гласуваме за вас на ...Мук-ден :)))

22

Анонимен

преди 5 години

Bsp sa christianski teroristi, fashisti, ubiici, iznasilvachi na bg narod i na bg hazna.

21

Я, СЕГА ДА ВИДИМ

преди 5 години

ПИШЕ НА ПАРЛАМЕНТА:ОБЕДИНИЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!И КЪДЕ СА ЧЕРВЕНИТЕ "ПОЛИТИЦИ" МИЛЕЕЩИ ЗА БЪЛГАРИЯ? САМО ТОВА ПИТАМ!

20

Стратег

преди 5 години

До ХТака е. С апаратни хватки не се печелят избори, не се създават и перспективи. Сатанишев няма как да е перпсектива и Бъдеще, за когото и да е от нас. Той е едно мионало, което чрез Корнелия в БСП бе отречено. Връщането му, съхранява Стабилността на Политическото Статукво в България, в което Бойко е Цар. Иначе, тази сутрин евреинът е още по-арогантен в изказванията си: "Някои политици трябва да бъдат усмирени". Но не назовава по име кои. Явно, усмиреният политик няма да е Бойко;)))

19

Браво!

преди 5 години

Нинова е умна и смела жена.Тя е ще е следващия министър-председател на Българ

18

Х

преди 5 години

Как ще промените България и Европа когато не сте в състояние да се обновите , националния съвет със старите прийоми и схватки приложени за набутването на Станишев потвърждава това.

17

Стратег

преди 5 години

Второ, членската маса на БСп едно не разбра, не хоризонталът печели, а Вертикалът! Хоризонталът има ролята да го подкрепя. ГЕРБ са вождистка партия и какво от това? След като печели изборите. Изтъкването, че БСП не е вождистка партия съпроводено с бламиране на лидера във важен момент,з ащото бил инат е признак за идейна импотентност. Разберете, демокрацията е инфантилна, тя не ражда Победители. Трябва ви Лидер - Вертикал, не Хоризонтал.

16

Анонимен

преди 5 години

Защото са големи патриоти ли е това неистово желание да "победят " или има и още нещо!?Всички в тази "професия" са изпечени мошеници и лицемери. Изборът се свежда до това кои... са с някаква съвест, че да не се самозабравят ...

15

Стратег

преди 5 години

В изборно време, трябв ада се спечелят изборите, така е;))) Народът, г-да сам се е направил обект на политиката, а не субект. Вижда се и сега с БСП-то, тъй като партиите са представителна извадка на човешката глупост и алчност. Ако въобще се случи БСП да спечели европейските избори със Станишев, то ще е просто като подарък от Съдбата, вследствие, на тази голяма победа над ГЕРБ, която постигнахме с т. нар. "Апартаментгейт" над цялостната политика и визия на тази партия.

14

Гледна точка

преди 5 години

Никой не може да поставя под съмнение европейската ориентация на БСП", категоричен беше Витанов.*** може! Нещо повече, когато не става по нейната тя бяга от отговорност (т.ест. не е лидер на БСП)!!!И после елате ни обяснявайте че досега БСП не беше еднолично ръководена партия!