111

всичко е наред

преди 5 години

След изборите за ЕП, бсп ще приеме Истанбулската конвенция! Няма накъде да мърда!

110

Стратег

преди 5 години

ГЕРБ - Александър Йорданов (Минало), БСП - Сър Гей Стани Шеф (Минало). Селяни прости, вие сте валат! Проблемът на БСП е, че има и още един кандидат, интриганта-гамен Паргов.

109

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е БКП/бсп да преживее още един Катарзис за да се отделят: баш кремълските комунисти-предатели от проевропейски настроените социалисти !

108

Защо не разстрел?

преди 5 години

До Анонимен 128: Защо само пенсиониране? Разстрел на всичко социалистическо - това не е ли най-демократично? И с Бойко-Цецо напред към светлото бъдеще.

107

Може и да не мине

преди 5 години

Добре е че са го включили (за да не кажат че БСП е против ПЕС) но дали наистина ще стане евродепутат ще видим. Последната дума имат избирателите и листата може да се пренареди при гласуването на изборите. Ще е шамар точно от избирателите, не от Корнелия Нинова.

106

Анонимен

преди 5 години

Teroristite, ubiicite, fashistite i kradcite ot bsp nakraja ste se izbiat ot alchnost pomejdu si pri razpredeliane na otkradnata pliachka...vseki ot tiah iska vsichki otkradnati pliachki samo za sebe si...bsp chovek za bsp choveka e valk...

105

до к.123

преди 5 години

До Анонимен: Кои освен Е.Йончева са дечица на стари номенклатурчици?

104

Гошо

преди 5 години

До Анонимен: Не зная Станишев какво е постигнал, по-скоро разсипа партията си и разцепи България, но ако младите от ръководството на БСП се обединят чрез координирани преференции за 2-3 по-млади кандидат-евродепутати може да изхвърлят Станишев назад и той да стане неизбираем. Не съм сигурен, че БСП ще вкара повече от 6 евродепутати

103

обективен

преди 5 години

Нинова е пътник.На следващия пленум ще си ходи.Хубаво е обаче че разрита олигархията в БСП.Герговци ,Мерджановци ,Гущеровци и подобни дебнат и душат от палатите си ,но вече никой не ги брои за живи. А хода със Станишев е грешен.Много грешен.Хубав или лош ,това е единствения български политик ,председател на европейска партия.И то няколко мандата.

102

Анонимен

преди 5 години

Прегледах им листата име по име. Ми те всичките са дървари. Първият, който става, наистина е Велизар Енчев.Предните са дечица на стари номенклатурчици, ала нямат качествата на родителите си, а са едни плазмодии.

101

Анонимен

преди 5 години

СТАНИШЕВ Е В ЛИСТАТА ПОД НОМЕР 5 В БЮЛЕТИНАТА ,ТОВА ЗНАЧИ ПРЕФЕРЕНЦИИ НА 6-ТИЯ И 7я В ЛИСТАТА И ЕВРЕЙЧЕТО Е АУТ

100

Стойне от Чукурово

преди 5 години

Еийй,голяма борба за кокала...а дървото ще си продължава бедния народ да го яде!?..

99

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ В НАЙ НОВАТА НИ ПОЛИТИЧЕСКА ИСТОРИЯ ЛИДЕРКАТА НА БСП КОРНЕЛИЯ НИНОВА Е ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК НАПРАВИЛА ОПУИТ ОТКРИТО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА СОРОС И СВЕТОВНОТО ЕВРЕЙСТО ОПИТВАЙКИ СЕ ДА ИЗХВЪРЛИ ОТ ПАРТИЯТА СИ ЕДИН ЦИОНИСТ -*** ,КОЙТО НИКОГА НЕ Е ЗАЩИТАВАЛ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ,А ВИНАГИ Е РАБОТЕЛ ЗА ГЛОБАЛИЗМА ЦИОНИЗМА И ДЖЕНДАРИЗМА.САМО ЗА ТОЗИ СИ ОПИТ НИНОВА ЗАСЛУЖАВА ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ПОДКРЕПАТА НИ НА ИЗБОРИТЕ ЧРЕЗ ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИЯ ВОТ

98

Анонимен

преди 5 години

Нинова има задача поставена от началника на България генерал Решетников да пренесе борбата срещу капиталиЪма и фашизЪма в сърцето на Европа ЕП, така че нечестивци като Станишев които пречеат на великото дело на Путин трябва да бъдат заплюти и захвърлени в канавката на историята.

97

Анонимен

преди 5 години

Ха ха какъв цирк ,,изведнъж всички уж(десни) излявзоха да защитават СерГея -юдейн и да плюят по Нинова,..странно нали,или май истината е друга ,че така наречените(десни) (антикомунисти) по форумите сан или съплеменници на херсонския хазарин или са с нетрадиционна сексуалност и като таскива си бранят техния(човек) Станишев

96

Анонимен

преди 5 години

Правилно синът на Нинова е в САЩ! Тук е опасно! Два пъти я блъска такси! И ако тя не получава подкрепа от САЩ, досега Решетниковци, Абевейци, Миковци и герберюги да са я унищожили!

95

е

преди 5 години

Нинова е провинциална- вижда се, че манталитета и е врачански. Тя редела листата и щяла да носи отговорност... Алоу, туй да не ти е бащиния бре! В ЕС таквиз неща не стават, а и това не е на герберята вожда, че да им разбива после с чук терасите и асансьорите.

94

Анонимен

преди 5 години

Европейците не считат изборите за европарламент толкова важни и или не гласуват, или ги използват за наказателен вот! Но това нещо в листата не е за наказателен вот! Не е като Радев! Ама хич! Иначе, кукловодите няма да ви броят гласовете, да не говорим, че някой ще ви изчислява преференциите, а просто ще оповестят удобен за статуквото резултат! Такъв, показващ, че няма алтернатива! И за патриотите ще има! Иначе каква партньорка ще са?!

93

БУБЕН

преди 5 години

МОДЕЛЪТ НА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВА ЧРЕЗ ПАРТИИ Е ОСТАРЯЛ .ПАРТИИ В МОДЕРНОТО ОБЩЕСТВО НА 21 ВЕК НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВАТ.ДЪРЖАВИТЕ Е НУЖНО ДА СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ИЗЯВЕНИ ЛИЧНОСТИ А НЕ ОТ АРМИИ ПОЛИТИЧЕСКИ НЕГОДЯИ. ПЛЕНУМИ И КОНГРЕСИ ТОВА СА СБОРИЩА НА ЧЕЩЕЩИ СЕ ЕЗИЦИ АЛЧНИ ЗА ЕВРА НАПОРИСТИ ЛЮДЕ.

92

Анонимен

преди 5 години

Време е за нов разпад на БСП. Който е за Европа при Станишев, който е за Русия при Нинова. Станишев ще излъчва хора за листите на ЕП, а Нинова хора за листите на Съвета на Федерацията и руската Дума.