131

Анонимен

преди 5 години

Нищо чудно много от симпатизантите на ГЕРБ да гласуват за Сергей Станишев и това ,което се случи да е било хитър ход на нинова ,за да привлече и избирателите на ГРОБ,ако все още са останали такива,да гласуват за БСП

130

Loyko

преди 5 години

Еееййй...голям ИНАТ това Серегей Станишев....Дори и ОТПОРА на Корнелия Нинова не успя да го изхвърли от листата...А вижте сега...Крадеца вика... дръжте крадеца. Заучени сценки от селски вечеринки...На изборите дано прогледнат хората и да не изпращаме безделници и некадарници в Европа. Нека си стои в ПЕС...където е лидер поради липса на други *** като него..

129

Анонимен

преди 5 години

Враговете на Русия гласуват за Станишев, а враговете на Европа за Нинова.

128

Анонимен

преди 5 години

Абе това са проблеми на БСП,вие пак ,,герберите" укорявате. Това си е абсолютно вътрешно партиен проблем-какъвГЕРБ,какви пет лева?

127

Анонимен

преди 5 години

Те ГРОБ толкова много са се компрометирали в очите на хората ,че с или без Сергей герберастите тотално ще загубят всякакъв вид избори за в бъдеще...просто народа прогледна ,че го управлява вече 10 години алчна и крадлива мафиотска групировка, спъваща развитието на България и лично на всеки българин,освен на шепа апаратчици и мекерета от партия ГРОБ

126

Анонимен

преди 5 години

Станишев, нали знаеш, чме има и преференциален вот.

125

8

преди 5 години

Съсело унищожи на 100% шансовете на БСП да спечелят тези избори

124

Анонимен

преди 5 години

Борисов като толкова много иска Станишев да го включи в неговата листа...тъкмо ще има там шеф на ПЕС и ще е гордост ГРОБ

123

Анонимен

преди 5 години

Герберастките *** тук са слуги на дявола Борисов и неговата пропаднала шайка от ГРОБ

122

АСДТГ

преди 5 години

Преференция за кандидатите СЛЕД No: 5

121

Ззз

преди 5 години

Червените *** са били и ще си останат такива.

120

Пешев

преди 5 години

"Аз съм постигнал изключително много и почти никой няма такива постижения и в национален, и в европейски мащаб едновременно." Интересно какво толкова е постигнал, освен да забогатее?! Винету го би на кои избори си иска, не го би ами го чу.ка направо! И седнал да ми се прави на велик пухльото му мазен! АКО НЯМА ПРЕФЕРЕНЦИИ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО, С ТОЗИ В ЛИСТАТА МЕ ГУБЯТ КАТО БРОЙКА НА ИЗБОРИТЕ!!!

119

Бъз

преди 5 години

Каква арогантност, какво самочувствие, кариеризъм и нахалство лъха от думите на сергейчо. Пълен отврат. Ето това са старата червена номенклатура, с типичен представител сергейчо, които с нокти, зъби и долни машинации, напук на всички, го набутаха листата.

118

Ййй

преди 5 години

До Браво!Наистина К.Нинова заслужава адмирации, че се противопостави на статутквото, на мафията в БСП, к. с познатите си мафиотски ходове вкара сергейчо в листата. Но избирателите ако не гласуват за сергейчо, ще направят едно добро за България.

117

Ала_Бала

преди 5 години

Не се отчайвайте. Ще гласуваме с преференции и ще прогоним джендъра и готованец Станишев. Ако искат с Гергов да се запишат при Борисов - лика прилика са с него - алчни ***.

116

До 138

преди 5 години

Преференция за кандидатите след No: 5

115

Анонимен

преди 5 години

Ако ГЕРБ искат да помогнат на Станишев, да гласуват с бюлетината НА БСП!

114

Анонимен

преди 5 години

Ако тази партия беше забранена през 1990 г.,сега България щеше да е друга.

113

ИК не минава

преди 5 години

До "всичко е наред": Е на това, БСП да приеме Истанбулската Конвенция хич не се надявай. Ако зависеше от Бойко и Станишев, сигурно щеше да стане. Но Корнелия Нинова им показа среден п'ръст. А дали Станишев изобщо ще прескочи преференциите, ще видим на изборите.

112

Анонимен

преди 5 години

Тоя яхна вълната на успеха на Нинова и срама няма !Бг политиците кой от кой по-Алчни, Арогантни,Дебелокожи,Нахални !г-н Сергей , Народа не ви иска !