60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 61"Вината е на този който е отнел предимство, независимо с каква скорост се е движил автомобила по главния път !"Това цитат от Закона за движение по пътищата ли е, или някой напит в хоремага ти го каза?

59

Анонимен

преди 5 години

Лютфито пак ли руска мина е настъпил?

58

PILOT до този от жъл

преди 5 години

Като ти гледам правописа си точно от този край ! Ако козела не го беше засекъл ,това нямше да стане ! Може и другия да е в нарушение , но причината за ПТП-о е на Местан , защото е отнел предимство, но в твоя край може Падишаха да е с предимство, не знам !

57

Анонимен

преди 5 години

До PILOT до долнияНе е за жалост, че не си прокурор, ако беше нямаше никой да можеш да вкараш в затвора с твоя умствен багаж.

56

Анонимен

преди 5 години

До 58Вината е на този който е отнел предимство, независимо с каква скорост се е движил автомобила по главния път !

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55Ти се изший с 200 км в час, пък после търси вина в другия, който е спрял на СТОП-а и е потеглил на чист път, по който от нищото изскача автомобил с бясна скорост. Тогава има съпричиняване на смърт, или телесни повреди. Закопчано бебе в детско столче на задната седалка на кола много трудно би получило смъртоносна травма, а ако ударът е вече толкова зверски, щеше да има и други убити, нямаше да е само то. Нещо смърди тоя случай и се мъбчи от страх да не се политизира излишно.

54

PILOT до долния

преди 5 години

За жалост не съм прокурор , но ако бях този козел никога нямаше да го пусна защото ще се укрие в посолството на Турция ! И не знам какво смешно намери , защото за мен е трагично един мазен политик да го укриват при убийство на дете !

53

Анонимен

преди 5 години

Ако отнемеш предивство е наказание. На другия спазил скороста в движение. Но ако в главния път фучи със скорост над развалената. То и водача е на главния път е виновен.

52

Анонимен

преди 5 години

Така беше и при ПТП до Своге - шофьора си призна, че е виновен, а червената Коркондела се юрна да изкара, че асфалта, мантинелата и дъжда са виновни !

51

Анонимен

преди 5 години

До52. По културно. Първо Местан е човек Второ съм от жълтите плочки и нямам отношение към региона на Местан. Трето и ти незнаеш за другия водач как сее движел, както и как са в купето били. И като си с малко информация скрии си коментара.

50

Анонимен

преди 5 години

В Закона за движение по пътищата е написано кратко и ясно - отнемане на предимство !Защо го заместват веднага със смекчаващи вината обстоятелства - непредпазливост, муха го отклонила, прилошало му, заслепили го,....!?

49

Анонимен

преди 5 години

До PILOT до долнияТи па да не е да си прокурор, или следовател и да си бил там бе?!Аман от философи. Вижда се колко ги знаете правилата, затова се избиване по пътищата хахаха...

48

хм

преди 5 години

Не знам дали е имало детско столче на задната седалка, коя кола в коя се е блъснала. Само виждам, че всички мълчат като наакани, включитлено и полицията. Нищо определено не се знае - Местан не коментира, родителите на бебето са в шок, полицията е в амок... И всичко това е подозрително.

47

PILOT до долния

преди 5 години

Ти адвкокат ли си на козела ? Този изобщо не е спрял на стоп ,а за това директно те късат пред КАТ на изпита по кормуване ! От снимката е видно,че Козела го е ударил челно и затова са такива пораженията по предната част на автомобилаа . Направо ги е убил дъртия фес ! А защо няма показания и на другия водач не знам !

46

Анонимен

преди 5 години

Усещам, че шилето водещо досъдебното производство рязко ще се замогне финансово.

45

Анонимен

преди 5 години

47 . КАЗВА ТОЧНО. МНОГО НЕИЗВЕСТНИ ИМА ОКОЛО ВОДАЧА ПО ГЛАВНИЯ ПЪТ.КАКВА Е НЕГОВАТА СКОРОСТ, БЕБЕТО В КОШЧЕ ЛИ Е. ВОДАЧА С КОЛАН ЛИ Е ЖЕНА МУ НА КОЯ СЕДАЛКА Е. НО ТОВА СЕ ЗНАЕ ОТ КОИТО ТРЯБВА.

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимно 47ганче,това само ли го измисли?

43

Анонимен

преди 5 години

*** бърза да съди и да изхожда "компетентно", сигурно защото винаги спира на знак СТОП. Не се знае другата кола с каква скорост се е движила, не се знае защо шофьорът е тръгнал за зоабикаля другата кола, вместо за спре, не се знае това 6 месечно бебе дали е било в детско столче на задната седалка с изофикс, както е по закон. Всички знаем как много пишман - майки си возят хлапетета в скута отпред, между баджаците, там и по рязка спирачка може да доведе до фрактури и други травми.

42

Анонимен

преди 5 години

До аати разбра ли че местан е ударил другата кола а не обратното

41

реалист

преди 5 години

КАК В АРЕСТА? ТОВА ЩЕ НАРУШИ РЕЛИГИОЗНИЯ И МЕЖДУЕТНИЧЕСКИЯ МИР В СТРАНАТА. ВЕДНАГА ВОЖДА СЛЪНЦЕ ГАРАНТА ЗА МИРА В СТРАНАТА НИ ДА ЗАПОВЯДА ДА ГО ОСВОБОДЯТ! НА ВСИЧКО ОТГОРЕ Е БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК. МЯСТОТО ИМ НЕ В ЗАТВОРА, А В НОВИТЕ ИМ ЕВТИНИ АПАРТАМЕНТИ. ДОМАШЕН АРЕСТ МОЖЕ, НО НЕ И ПОЛИЦЕЙСКА КИЛИЯ. УЖАС !!! :::))))