100

минаващ

преди 5 години

Преди 30 години предаваше народа си и изпращаше непокорните в Белене. Сега тръгна да убива деца-пелиначета. *** и убиец-това е Лютфи Местан. Който е тръгнал след него добре не е видял. Бил е продаден и предаден. Сега пък уби дете, въпреки това е и нагълдава изевления по медийте. Стана артист пезевенгина....Жалко за детето, жалко за семейството.Цял живот ще страдат и ще си спомнят с ужас за този ден и този ***-нехрни майко-убиец...

99

минаващ

преди 5 години

Драга редакция не ми трийте коментарите. Недостойно е така...Този говори 30 години от трибуната на Народното събрание в България и аз го слушах. Оставете ме и аз да говоря малко за него-имам това право. И да ми триете коментарите и да не ги триете, няма да промените историческата истина,че този *** е предател на род и Родина. Това е. Който е изменил на ръката която го храни той получава и вечната АНАТЕМА на Всевишния-прокълнат е този на снимката горе. Прокълнат днес и във веки веков...

98

минаващ

преди 5 години

Ама така не може.Тъкмо преди ЕС изборите, щеше господинчо да си пълни джобовете от "безкористната и братска помощ" на майката Родина и сега какво? Няма да може да излиза извън страната? Ужас... А ожеше да си получи милиончетата както през 2017,да си ги гушне и с госпожа Местан да си купят още едно червено Пежо.Този *** е олицитворението на предателството,наглостта,кражбата,лакея лъжеца,лицемер подлеца,мръсника, к*венската душа.Този е олицитворение на онова,което все още не е описано с думи..

97

ДОКТОР

преди 5 години

ЗА УБИИСТВО ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ----10 ГОДИНИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ

96

Анонимен

преди 5 години

Ако съдят Местан то трябва да съдят и всички останали Некадърници в тоа Парламент , само такива ни управляват в момента , айде всички в кюпа или никой

95

?

преди 5 години

Там на три дена минава по една кола, как пък точно се нацелиха.

94

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не искам да защитавам Местан. Ако е виновен, да го осъдят да лежи години наред!!! Но погледнах в Гугъл Мапс, Стрийт Вю и видях , че МНОГО БЛИЗО до този разклон има завой и ако някой изскочи с бясна скорост от завоя, няма какво да направиш. ДАНО НЕ Е ТАКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

93

вижте с гугъл мапс

преди 5 години

Това е кръстовище с видимост по-малко от 60 метра в едната посока и доста повече в другата посока. Тези 60 метра се изминават за 2,4 секунди при скорост 90 км/час и за 1,8 секунди при 120 км/час. Като гледам снимките, май се е движел с доста повече от 120 км/час.

92

До Наясно

преди 5 години

Те знаците веднага ще ги сменят в полза на Местан.Ще махнат стопа и ще сложат път с предимство. И после ще го изкарат света вода ненапита, че е стрдалник даже.

91

наясно

преди 5 години

Това е кръстовище с видимост най-малко 200 м в двете посоки. По пътя с предимство няма ограничение на скоростта, което ще рече, че колата със семейството може да се е движила и с 90 км/ч без да е в нарушение. Единствената забрана е изпреварването, има предупредителен знак за кръстовище от едната страна на пътя, на който има "Стоп". На дъртия книжката му е била за прибиране преди да убие дете.

90

Обективен

преди 5 години

Не харесвам Местан, но ако шофьорът на другата кола се е движел с над 150 км/час и идва откъм лекия завой преди кръстовището, какъв шанс има да не му отнемеш предимството, защото в момента, когато тръгваш, него го няма в зоната на видимост. При 150 км/час, за 5 секунди колата изминава 210 метра, а при 200 км/час, изминава 280 метра за пет секунди. Всеки може да попадне в такава катастрофа, заради превишената скорост на движещия се по пътя с предимство. Мотористите обикновено точно така загиват.

89

D

преди 5 години

Къде се казва, че бащата е карал с 200?? Кой баща си вози децата с 200??? Ако кара с 200 дали само бебето щеше да е загинало или всички щяха да са мармалад, питам се аз.

88

Има два варианта

преди 5 години

1. Не е спрял на знак стоп2. Спрял е на знак стоп , но другия е карал с бясна скорост и се е появил рязко от завоя. Там има завой близо до този разклон и ако някой лети, става страшно

87

читател

преди 5 години

На снимката - направо джентълмен!На други обаче превит на две целува ръка на Ер.Ер., с голямо умиление...

86

До турчина Лютви

преди 5 години

Добре се нареди чичка, БГ е пълна с т ъ п и политици като теб.

85

някой

преди 5 години

В една катастрофа рядко има само един виновен, обикновено са и двамата. Най-често срещаните комбинации са един джигит и един заспал.

84

MISTER CRO

преди 5 години

Хайде да си припомним случая, от Враца мисля че беше, когато едно сърдечноболно агресивно каратистче скочи на двама мутреещи се бабаити... Тея уж го бяха потрошили от бой и така причинили смъртта му, но се оказа съвсем друга истината! Факт е че имаме лошо правораздаване и правоохранителна система, както и напълно заслужена липса на доверие в институциите, но ако това е лошо, то още по-лошо е правосъдие, раздавано от тълпата!!!!!

83

MISTER CRO

преди 5 години

Дреме ми за Местаня, но чия е вината не се знае, а и няма как да се прецени от пишещите зад мониторите!!!

82

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Превишена скорост освен с технически уред се доказва и с експертна оценка по спирачен път и др. методи.

81

Анонимен

преди 5 години

отбиха номера ,всеки ден ги виждам такива тарикати спрели на СТОР виждат ме но тръгват и тогава ми се налага да намаля рязко като за късмет досега не са ме удряли отзад