40

Факата

преди 4 години

Ходете още в Турция,два мача ви загубена ,***

39

Гьонсурат Кабаре

преди 5 години

Пакет Мобилност, моля.

38

са

преди 5 години

Евала,ашкосум,машала!Така се прави и така се пълни хазна!А тук,като няма събираемост от глоби,се вдигат данъците и страдаме всички!

37

1

преди 5 години

когато си оправим електрониката,но в близките 50години ,няма да стане.

36

Браво

преди 5 години

Браво на комшиите! А кога у нас?

35

Анонимен

преди 5 години

Азия ни задмина и по този показател. А ние европеидните сме все още в Африка по всички показатели. А това е така защото сеяндури са на власт а те както знаете имат по две гънки в мозъчната си ***. Едната е да пазят равновесие а другата да ходят по голяма нужда.

34

Анонимен

преди 5 години

*** бъди мъж и си плати глобите.. А не да се занимаваш с глупости и с смяна на номерата на МПС-то..

33

ИСТИНАТА

преди 5 години

"Казваш в КАТ, че си изгубил номера на колата, взимаш нов и край с глобите, дават съвет в социалните мрежи находчиви българи. ***, ТУРЦИТЕ НЕ СА ПРОСТИ КАТО НАС !!!!

32

бай ганю

преди 5 години

брех ти да видиш..те комшиите са с по добра европейска система от нас за контрол по пътищата а дори не са в европаганю пак търси кокошкарски балкански чалъми да се размине ама разминаването става само у насдоказано е че ако на *** не му туриш вилата на вратъ той по собственна воля и според културата си не умее да спазва правила закони и регулации

31

KOSTAS LINKE

преди 5 години

В Гърция трябва директно да конфискуват колата на българите (ромите), които карат на ГРЪЦКИ АСФАЛТОС .Знам , че от една година на ПРОМАХОН също правят яки проверки за излизащи коли, с БГ Регистрация, имащи неплатени глоби към Гръцката Автомобилна Контролна Администрация, която е под прякото управление на Гръцката АСТИНОМИЯ (ПОЛИКИА) .Дано да са направили това и за Пунктовете на Маказас, Термес, Ексоохи, пункта на Ивайлигред, и на Орменио - Свиленгред !

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен32Що вече бе другарю?При бай тошо къв ти беше стандарта?С вноската си за лада ходил ли си до турция та да те глобяват?

29

Тато

преди 5 години

Реципрочни мерки за всички турски автомобили и най-вече за тировете!

28

някой

преди 5 години

39 глоби, за общо 340 лв? Или иначе казано, по 8 лв 40 ст за глоба. Че то по-добре да не спираш.

27

Анонимен

преди 5 години

Кога ще ги настигнем турците ... Вече сме съизмерими само с държавите от третия свят, въпреки че вече някой от тях имат по-висок от нашия стандарт на живот!

26

Приятел

преди 5 години

А защо нашите герберунгели /вече 10 години само крадат/ не направят същото за хилядите турски камикадзета ,които шофират по нашите пътища?Турските тираджии карат като бесни по пътищата ни.Десетки пъти са ме засичали ,притискали и са ми отнемали предимството.Всички КАТ аджии са наясно с този проблем.Десетки са жертвите на турските джигити.А и нашите глоби са далеч по-солени.Къде е държавата?Само апартаменти ,асансьори и тераси ли има в *** герберски ***?

25

Анонимен

преди 5 години

ето това да въведат в Бг и да озаптят румънските и турските камикадцета....

24

Батман

преди 5 години

Не съм симпатизирам на Турция, но в случая евала наистина. Така се прави, защото тези които не ги пускат са напълно наясно за какво иде на реч и нали трябва да се правят на жертва езика им е проблем иначе го разбира като трябва да си купи нещо.

23

Анонимен

преди 5 години

Ахахаха "изостаналите" турци разказаха играта на българските турци и на българите, евтинеещи се да ходят на капалъ чарши ;)))А смятай какви глоби ще плащат турските гастърбайтъри, преминаващи през България като нисколетящи над асфалта самолети... Ако бяхме нормална некорумпирана държава отдавна щяхме да имаме подобна система и поне бюджета за поддръжка на пътищата щеше да е постоянно пълен...

22

Efendi

преди 5 години

При влизане във закрит паркинг във всеки един мол в страната има лице на входа което проверява дали колата е на газ, ако е, не се допуска в закрития паркинг поради съображения за сигурност. Това е държава за уважение, където съдебната система работи.

21

R3v0lv3r

преди 5 години

Да, кога ще почнем да ги глобяваме тирове, като карат в непозволени периоди ?Ние плащаме магистрали, а новите ни магистрали са на кордони от неспазване на законите. Естествен докаото корупцията управлява и им се разминава няма има оправия.