120

брейййй

преди 5 години

Брей набутаха го Станишката пак ве, оня сбръчкания дедо сигур пак е отворил яко кесията.Не че ме интересува действията им да се оправят.Но все ми се струва че вместо да покачат гласове с отсъствиято му, ще се намалят гласовете им защото има доста хора които са против Станишката !

119

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

За три неща шумкарите са ненадминати... - дай им да правят пленуми, конгреси и кьорсофри...

118

народе......

преди 5 години

45 години ви търпяхме и 30 години ви чакаме да си отидета..........................

117

АЛЛА-БАЛЛА

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!Да се смееш ли? да плачеш ли! - съсели и хамелиони!

116

Росен е каквото е!!!

преди 5 години

Росен Плевналиев е мъжът, съпругът и бащатата, който за всяка партия е считан за силна партино-изборна фигура от национален, европейски и световен мащаб. Неговото образование, лоялност и висша преданност след клетвата го издигат високо, изпращат далеко и простиращ се в триДе пространството където всяка координата има записано ускорение, скорост и градиент на екстремите си. Росен е лицето, той е гърба, и здравите ръце на българската демокрация, То е ума, съобразителността и ораторът на повелята

115

Инфо

преди 5 години

Да гласуваме срещу Станишев с преференция за ппследните в листата.

114

Истината

преди 5 години

В България лявото е вече по-дясно от дясното. А дясното е подменено от КГБ - БОЙКО КОМУНИСТ АЛЕ АЛЕЕЕ!

113

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Нинова беше права като не включи Съсела в листата. Евреин и антибългарин, провалил се 11 пъти последователно на избори срещу ГЕРБ, той няма място в нея. Самият факт, че антибългарската партия ГЕРБ държи толкова на Станишев показва, че играят в един отбор. За съжаление БСП е демократична партия и решенията не се взимат еднолично, както е в ГЕРБ. Иначе респект за Нинова, че имаше смелостта да не включи лидера на ПЕС в листата за европейските избори. Натискът е бил огромен, но тя издържа

112

Poker stars

преди 5 години

Е що точно на 5, а не някое друго мое любимо число

111

До Сата Нато

преди 5 години

Да ама пък европодлизурко е на кеф, хем от герб, хем изложил (без)мисъл тук

110

Анонимен

преди 5 години

Какво стана, колко процента ще е нагоре токът от първи юли, а мили гербави кучета?Скоро ще съхнете по стълбовете!

109

Анонимен

преди 5 години

Който гласува за ГРОБ е *** и предател на бъдещето на децата ни!

108

Анонимен

преди 5 години

Ще гласувам ако ми дадете 500евро и след това ще емигрирам с тези пари

107

Анонимен

преди 5 години

Цветанчо, Пламенчо...Тераси има ли, общи части има ли?

106

Анонимен

преди 5 години

Поредният вътрешнопартиен преврат в БСП!Втория ешалон комунисти/олигарси от времето на Лилов и Луканов ще се борят за власта със зъби и нокти!Единственият начин да им "подрежат крилцата" е да загубят изборите, но хората няма за кого реално да гласуват, въпреки, че особено тези избори за Европейския парламент е много важен не само за бъдещето на ЕС но и за Бг.

105

Анонимен

преди 5 години

ГРОБ е организирана престъпна група за ограбване на народа и е абсолютно наложително да бъде пометена на изборите, разформирована, а членовете на групата да бъдат незабавно арестувани и съдени !Иначе и БСП са мъpши, но гербавите престъпници разплакаха дете в майка!

104

bra brackets cancer

преди 5 години

Джендер-еврейче НЯМАШ ШАНС!!!Ако ще да платиш три пъти повече. БСП сами се погребаха!!! Имаха някакъв шанс, сега вече е късно.БСП ще успее след около 3600 год. Аз идвам от бъдещето. ГРОБ, СДС - никакъв шанс!!! Никакво бъдеще.

103

Анонимен

преди 5 години

Никакъв шанс, ЦЦ им го каза!

102

Имаме сделка

преди 5 години

Нещатен сътрудник в Евро подлизулркоството

101

Анонимен

преди 5 години

До ИдеалистГосподин Идеалист, вие сте против ЕС и против ПЕС, защо изобщо ще ходите да гласувате? Единственото обяснение за страничните наблюдатели е че искате да натикате хора в ЕП които да го подкопават и да работят против ЕС в угода на една голяма чужда държава. Друго обяснение на поведението вж няма. А джендер терминологията ви служи като оправсание на нелогичните ви действия.