140

Анонимен

преди 5 години

До Ф.С.В.Това ,чс Станишев е председател нищо не значи .Ако мислише за БСП би трябвало да се оттегли .И с какво д допринесъл до сега .....

139

Анонимен

преди 5 години

Аз пък ще дам едно рамо на Нинова. Чрез преференциите този може да бъде изхвърлен.

138

Анонимен

преди 5 години

Стан.ишев няма място в листата.С него БСП не може да спечели ,изобщо някои харесвали го като "политик ".Да си гледа това на което наи -много държи приемането на Истамбулската конвенция .

137

Анонимен

преди 5 години

До Манолчо - Татко казва че Елена Йончева трябва да влиза в Сливенския. Какъв евродепутат ще става.Ми то Манолчо, ние другарите а и тя самата вярваме, че да си депутат в Европейския Парламент е същото като да си в Сливенския, даже нещо по-лошо! Така стоят нещата, значи.

136

Анонимен

преди 5 години

Когато съобщиха вчера, че Станишев няма да бъде в листата. си казах "Ще гласувам за БСП". Досега никога не съм гласувала за БСП и повярвах, че партията е променена. Всичко е същото. Сложиха ново лице да заблудят хората, но зад гърба й са все същите стари хиени. Гласувайте за малки партии или независими кандидати!

135

Благодаря Ви БСП!

преди 5 години

Двоумях се дали да гласувам за Вас, но ми помогнахте! Щом този *** го представяте за лице на БСП, значи сте като него!? Аз не гласувам за такива, чао, небитието ще Ви погълне завинаги!

134

Манолчо

преди 5 години

Татко казва че Елена Йончева трябва да влиза в Сливенския. Какъв евродепутат ще става.

133

Ф.С.В.

преди 5 години

Получава се така че-СТАНИШЕВ ЗА ГЕРБ е Александър Йорданов -- Както е Станишев за БСП )) Борисов е добър шахматист и футболист - вкараха му гол но и той им вкара ) Странно но факт!

132

ДААА..

преди 5 години

ЛИЧНО АЗ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ СТАНИШЕВ НО ИСКАМ ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ БОРИСОВ НЕ МУ Е ДО СТАНИШЕВ А ТОЙ ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ ЧЕ МНОГО ХОРА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗАРАДИ СТАНИШЕВ И КОРНЕЛИЯ ЯВНО ЗНАЕ ТОВА ЗА ДА НЕ ГО ВКЛЮЧВА В СПИСЪКА НООО НАЦ.СЪВЕТ ЯВНО НЕЗНАЕ ТОВА А И МНОГО ДРУГИ НЕЩА ОСТАВИЛИ СА НА КОРНЕЛИЯ КОЯТО МНОГО ХОРА ХАРЕСВАТ И ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗАРАДИ НЕЯ ЗА БСП- АЗ СЪЩО УСПЕХ КОРНЕЛИЯ И НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА СТАРИТЕ ЧЛЕНОВЕ КОИТИ ИСКАТ ВСЕ ДА СА НЯКАКВИ НЯКЪДЕ ВКАРВАЙ МЛАДИ И ЗНАЕЩИ

131

Ф.С.В.

преди 5 години

В нормалните Западни държави -ПОИСКВАНЕТО НА ОСТАВКА Е ЗАМЕНЕНО С ДУМАТА -УВОЛНЕНИЕ- В БГ обаче уволнението се използва само срещу дребните мизерни работници ! А за властимащите се ИСКА ОСТАВКА - ОЩЕ ЕДНО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ПРОСЛОЙКИ НА БОГАТИ БЕДНИ ,,ВАСТИМАЩИ И РАБОТНИЦИ- А НАЛИ СМЕ РАВНИ ВСИЧКИ ПРЕД ТРУДОВОТО ЗКОНОДАТЕЛСТВО И ИМАМЕ ЕДНАКВИ ПРАВА-? ЗА ЕДНИ МОЖЕ А ЗА ДРУГИ НЕ МОЖЕ ? в Западният Свят преди да уволнят работника- ТОЙ казва НАПУСКАМ !! И си заминава с достойнство!

130

Нинова палач на БСП

преди 5 години

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят всякакви избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...

129

Ф.С.В.

преди 5 години

БГ е държавата на Парадоксите- Борисов подкрепя Станишев?- Станишев е най големият в лявото - Председател на ПЕС за Европа! БСП НЕ ПОДКРЕПЯ Станишев -невероятна ирония ! .ЗА ГАБРОВО- Държавата вместо да изисква гражданите да спазват законите -САМИТЕ ГРАЖДАНИ ИСКАТ ТЯ ДЪРЖАВАТА ДА СПАЗВА ЗАКОНИТЕ! С ОСТАВКИТЕ-Били винаги си носели оставките в джоба от първият ден (герберистите) Оставка не се иска- Оставка се подава еднолично за да се избегне уволнението и срамът! Когато ти я поискат това е СРАМ

128

Hristo Botev

преди 5 години

Samo VMRO!

127

Унижение

преди 5 години

Такова унижение за Станишев! А Нинова е с по-авторитарни методи и от Бойко. Страшна алтернатива, няма що!

126

отвратитИлно

преди 5 години

Егати "мъжката" постъпка - на гърба на Нинова се набута ! - много долно !Една Жена стоически се бори Сама ! и аха да успее и "мъжкарите" я съсипаха !без никакъв срам и достойнство,изпълзяха от нищото и се нахвърлиха на чуждата плячка като хиени.

125

Анонимен

преди 5 години

Станишев помага на Борисов, а зад Борисов тихичко се хилят Пеевски и Доган... И обръчите от фирми си действат, и порциите се разпределят и нищо ново под слънцето.

124

ай сиктир

преди 5 години

Аман от стари муцуни единствения начин за тези които гласуват за БСП и са против съсела е те да пренаредят листата и да го отсвирят.

123

Бахаха

преди 5 години

Очилатият хамстер отново се уреди. Бочкарьов ще му вдига паметник, а червените *** пак яко закопаха мислещите си съпартийци.

122

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

121

Анонимен

преди 5 години

Да, сега Станишев ще отблъсне много хора да гласуват за БСП. Сам се навря гадината, а трябваше отдавна да се махне от партията, след като я докара до дъното. Нинова се опитва да разчисти, но старите кучета в БСП си искат статуквото. Това е голям подарък за Баце.