144

Анонимен

преди 3 месеца

Станишев дори си вкара послушковци м листата. Нинова къкде е тръгнала да прави политика,ато не е изчистила партията от с о р о с и т е като Станишев? Вчера се видя,че с о р о с и т е от БСП и Герб са едно. Такъв рев реваха в герб за Станишев,че направо беше грозно.

143

Анонимен

преди 3 месеца

До Ф.С.В.

Това ,чс Станишев е председател нищо не значи .Ако мислише за БСП би трябвало да се оттегли .И с какво д допринесъл до сега .....

142

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пък ще дам едно рамо на Нинова. Чрез преференциите този може да бъде изхвърлен.

141

Анонимен

преди 3 месеца

Стан.ишев няма място в листата.С него БСП не може да спечели ,изобщо някои харесвали го като "политик ".Да си гледа това на което наи -много държи приемането на Истамбулската конвенция .

140

Анонимен

преди 3 месеца

До Манолчо - Татко казва че Елена Йончева трябва да влиза в Сливенския. Какъв евродепутат ще става.

Ми то Манолчо, ние другарите а и тя самата вярваме, че да си депутат в Европейския Парламент е същото като да си в Сливенския, даже нещо по-лошо! Така стоят нещата, значи.

139

Анонимен

преди 3 месеца

Когато съобщиха вчера, че Станишев няма да бъде в листата. си казах "Ще гласувам за БСП". Досега никога не съм гласувала за БСП и повярвах, че партията е променена. Всичко е същото. Сложиха ново лице да заблудят хората, но зад гърба й са все същите стари хиени. Гласувайте за малки партии или независими кандидати!

138

Благодаря Ви БСП!

преди 3 месеца

Двоумях се дали да гласувам за Вас, но ми помогнахте! Щом този *** го представяте за лице на БСП, значи сте като него!? Аз не гласувам за такива, чао, небитието ще Ви погълне завинаги!

137

Манолчо

преди 3 месеца

Татко казва че Елена Йончева трябва да влиза в Сливенския. Какъв евродепутат ще става.

136

Ф.С.В.

преди 3 месеца

Получава се така че-СТАНИШЕВ ЗА ГЕРБ е Александър Йорданов -- Както е Станишев за БСП )) Борисов е добър шахматист и футболист - вкараха му гол но и той им вкара ) Странно но факт!

135

ДААА..

преди 3 месеца

ЛИЧНО АЗ НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ СТАНИШЕВ НО ИСКАМ ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ БОРИСОВ НЕ МУ Е ДО СТАНИШЕВ А ТОЙ ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ ЧЕ МНОГО ХОРА НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗАРАДИ СТАНИШЕВ И КОРНЕЛИЯ ЯВНО ЗНАЕ ТОВА ЗА ДА НЕ ГО ВКЛЮЧВА В СПИСЪКА НООО НАЦ.СЪВЕТ ЯВНО НЕЗНАЕ ТОВА А И МНОГО ДРУГИ НЕЩА ОСТАВИЛИ СА НА КОРНЕЛИЯ КОЯТО МНОГО ХОРА ХАРЕСВАТ И ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗАРАДИ НЕЯ ЗА БСП- АЗ СЪЩО УСПЕХ КОРНЕЛИЯ И НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА СТАРИТЕ ЧЛЕНОВЕ КОИТИ ИСКАТ ВСЕ ДА СА НЯКАКВИ НЯКЪДЕ ВКАРВАЙ МЛАДИ И ЗНАЕЩИ

134

Ф.С.В.

преди 3 месеца

В нормалните Западни държави -ПОИСКВАНЕТО НА ОСТАВКА Е ЗАМЕНЕНО С ДУМАТА -УВОЛНЕНИЕ- В БГ обаче уволнението се използва само срещу дребните мизерни работници ! А за властимащите се ИСКА ОСТАВКА - ОЩЕ ЕДНО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ПРОСЛОЙКИ НА БОГАТИ БЕДНИ ,,ВАСТИМАЩИ И РАБОТНИЦИ- А НАЛИ СМЕ РАВНИ ВСИЧКИ ПРЕД ТРУДОВОТО ЗКОНОДАТЕЛСТВО И ИМАМЕ ЕДНАКВИ ПРАВА-? ЗА ЕДНИ МОЖЕ А ЗА ДРУГИ НЕ МОЖЕ ? в Западният Свят преди да уволнят работника- ТОЙ казва НАПУСКАМ !! И си заминава с достойнство!

133

Нинова палач на БСП

преди 3 месеца

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят всякакви избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...

132

Ф.С.В.

преди 3 месеца

БГ е държавата на Парадоксите- Борисов подкрепя Станишев?- Станишев е най големият в лявото - Председател на ПЕС за Европа! БСП НЕ ПОДКРЕПЯ Станишев -невероятна ирония ! .ЗА ГАБРОВО- Държавата вместо да изисква гражданите да спазват законите -САМИТЕ ГРАЖДАНИ ИСКАТ ТЯ ДЪРЖАВАТА ДА СПАЗВА ЗАКОНИТЕ!
С ОСТАВКИТЕ-Били винаги си носели оставките в джоба от първият ден (герберистите) Оставка не се иска- Оставка се подава еднолично за да се избегне уволнението и срамът! Когато ти я поискат това е СРАМ

131

Hristo Botev

преди 3 месеца

Samo VMRO!

130

Унижение

преди 3 месеца

Такова унижение за Станишев! А Нинова е с по-авторитарни методи и от Бойко. Страшна алтернатива, няма що!

129

отвратитИлно

преди 3 месеца

Егати "мъжката" постъпка - на гърба на Нинова се набута ! - много долно !
Една Жена стоически се бори Сама ! и аха да успее и "мъжкарите" я съсипаха !
без никакъв срам и достойнство,изпълзяха от нищото и се нахвърлиха на чуждата плячка като хиени.

128

Анонимен

преди 3 месеца

Станишев помага на Борисов, а зад Борисов тихичко се хилят Пеевски и Доган... И обръчите от фирми си действат, и порциите се разпределят и нищо ново под слънцето.

127

ай сиктир

преди 3 месеца

Аман от стари муцуни единствения начин за тези които гласуват за БСП и са против съсела е те да пренаредят листата и да го отсвирят.

126

Бахаха

преди 3 месеца

Очилатият хамстер отново се уреди. Бочкарьов ще му вдига паметник, а червените *** пак яко закопаха мислещите си съпартийци.

125

Курнелия лицемерка

преди 3 месеца

Курнелия Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...