164

Анонимен

преди 3 месеца

Ама какво ще правят тези кремълски протежета с тяхния риски език в ЕП бе !!!?

163

Анонимен

преди 3 месеца

сега актуалния дневен ред е изгонването на ГЕРБ от политическата сцена...а иначе за БСП всеки има право да избира ...листата е префиренциална и се състои от 17 души...

162

Анонимен

преди 3 месеца

Със Станишев или не,пускам бюлетина за БСП.Прости искам ГЕРБ да се махат.Това ще е вот срещу самозабравилата се шайка българоубийци.

161

Анонимен

преди 3 месеца

всички против Станишев просто да гласуват за №10 Велизар Енчев...така хем Станишев ще го отнесе ...хем Бойко...

160

БСП-жалка

преди 3 месеца

И какво излезе сега - да избираме водач на листата на БСП между любовницата му офшорната Елена и любовника и СерГей ? Каква страхотна драма. Другари комунисти това ли е дневния ред на България? Това ли е големия въпрос на България? Излизайки извън парламента вие загубихте всякаква връзка с реалността. Следва очевидна загуба на изборите, уволнение на Курнелия и маргинализиране на БСП...

159

Резил

преди 3 месеца

Всички видяхме каква борба става в столетницата, когато става въпрос за корита и хубави еврозаплати ....

158

А бе

преди 3 месеца

До Анонимен
Не бих хвалил толкова Нинова,ама едно не може да и се отрече-раздвижи БСП блатото!А там шараните са мнооооого тлъсти!

157

Анонимен

преди 3 месеца

Брилянтна Нинова,герберчета.Първо публично се дистанцира от Станишев,като не го включи в листата.Така показа новия курс на партията към прочистване.После остави пленумът да го вкара на едно избираемо,но срамно за него пето място.Така премахна щетите,които би предизвикал един бойкот на изборите от станишевата част от БСП,а тя не е малка.Някои дори напук биха пуснали бюлетина за ГЕРБ.После включи Велизар Енчев,който с преференциален вот ще докара маса симпатизанти на ОП.С Елена начело,чао ГЕРБ!

156

А бе

преди 3 месеца

До ПЕТЪР КУРДОВ
Като си фен на В.Енчев-пусни му една преференция,няма да си сам.Току виж влязъл...Във всеки случай Р.Гечев няма как да го изпревари,ясно защо.

155

Ха-ха

преди 3 месеца

До Двете краадли
Дълги години Йончева дундуркаше Станишев по партийно поръчение,но накрая и писна и го остави.Все пак Партията(по стара традиция) не оставя хората си и бързо намериха на СерГей жена(макар и втора употреба),направиха му и деца.Йончева се оправи сама,както винаги-определено е повече мъж от бившия си..

154

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 3 месеца

ТОЗИ СТАР КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗ.РОД -- ДИМИТЪР ДЪБОВ, И ТОЗИ ЛУЗЪР И НЕУГЛЕДНИК, СИН НА ДИНА МУХИНА И КЛАНА СТАНИШЕФ = СЕРГЕИОС , ТЕ ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА СЪС 20 ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ !

А НЕ ОТНОВО ДА ГО ДОНДУРКАМЕ В ПАРТИЯТА, СЛЕД КАТО 12 ГОДИНИ ГО ХРАНЕХМЕ КАТО ЛИДЕР . ТОЗИ МУХИН-СТАНИШЕВ Е ПИРОНА В КОВЧЕГА НА БСП .

БЯХ ОТ БСП, НО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТАЗИ СМАЧКАНА КОМУНИСТИЧЕСКА ДОЛНА ПАРТИЯ .
ЩЕ ДАМ ГЛАСА СИ ЗА ТИКВАТА .

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ ТРЯБВАШЕ ДА Е НА 5 МЯСТО , АНЕ СТАНИШИН !

153

Иван Ангелов

преди 3 месеца

Не ми пука кой ще сложат комунистите в евролистата си !
Всичките са един дол дренки и никога няма да гласувам за тях.
Добнопробна шайка от лъжци, крадци и популисти, която все още седи в политическия живот в България, благодарение на неосъзнати бабички и семето на номенклатурата от преди 10 ноември, надяващи се с лъжи и популизъм да докопат кокъла отново.

152

Двете краадли

преди 3 месеца

Двете краадли си отмъстиха на Станишев, едната, че я уволни заради кражби - Курнелия Нинова, а другата, че я изостави сама на дърти години – Ел.Йончева. С тях са и най-корумпираните хардлайнери-динозаври от БКП/БСП, които Станишев отстрани от високи постове преди време. Начело с Голямата лъжа(Курнелия Нинова) и Малката лъжа(Елена Йончева) БСП няма никакъв шанс на изборите, а след загубата им БСП отива към своя естествен край...

151

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото по-малко хора гласуват за БСП толкова повече нараства шанса 5-тия Станише да не велзе. Но като видяхме вчера любовта на ББ и Герб към него ще му пишат служебна победа..

150

Z

преди 3 месеца

До Loyko

Точно така. Да драпаш с цената на всичко, за да се набуташ вътре. Дори не си дава сметка, че хората него искат и е обект на подигравки. Но сие сложил другарят очилца и хич не му пука. Сега ще разтяга локумчета.

149

Loyko

преди 3 месеца

Голямо драпане за кокъла падна. Ами когато нищо друго не си правил през живота си ,освен общи приказки е нормално да драпаш със зъби и нокти за даржавната хранилка и голямата заплата която плащаме ние. Каквото сме си забъркали...това ще сърбаме.

148

Х

преди 3 месеца

С избора на Станишев бесепарите потвърдиха че са мафия. Кариериста станишко така яко напъваше, без да му пука, че разцепва единната визия. Пълен отврат.

147

Анонимен

преди 3 месеца

Станишев докара ГЕРБ на власт, там имаше един който беше хидроинженер и раздаваше парциите, после имаше едно стратегичестко портньорство и накрая една целувка за капак. Сига тозип човек пак иска добрите парички като евродепутат. БСП се срива още.

146

Веселин

преди 3 месеца

хахахахах Румен Гечев в евро парламента......хахахахахах,че Иво Христов...абе каквото искат да правят,и къде ги виждате тези нови лица,на онзи внука ,на тази внучката,на ...сина...ужас,старо комунистическо потекло

145

Анонимен

преди 3 месеца

Това е първият сериозен опит тези избори да бъдат опорочени и това да развърже за пореден път ръцете на антибългарски интереси под егидата на ГЕРБ и ДПС. Не знам какви игрички се играят в БСП, не ме и интересува, но включването на Станишев във въпросната листа е сигнална лампа, че някой от високо ниво си играе яко с обществените настроения, намалявайки възможността за полезни ходове. Аз се сещам за поне два такива - да не се гласува за ГЕРБ и ДПС. Това трябва да е отправната точка.