184

Гражданина Х

преди 3 месеца

Няма да гласувам защото, нито искам Станишев нито Александър Йорданов които са част от мрачното минало на България!

183

Анонимен

преди 3 месеца

Да кажем, че гласувате с преференции за БСП така обаче се увеличава общия брой гласували и макар човека с преференции да влезе преди Станишев ще влезе и Станишев защото е 5 ти
По добре да не гласувате така броя гласували няма да е достатъчен за 5 депутати и няма да влезе Станишев
Пък ако ви е зор да гласувате гласувайте за някои друг които и да е от не управлявалите до момента сигурно е , че няма да изберът и него

182

@к.186

преди 3 месеца

До Ха-ха: Ашколсун!

181

тя

преди 3 месеца

Няма да гласувам за БСП, заради Станишев


Няма да гласувам за БСП ,заради Станишев, няма да гласувам за ГЕРБ ,заради А Йорданов !ы,

180

Ха-ха

преди 3 месеца

Жалко за Румен Гечев. ЕС имаше нужда от човек, който да му оправи икономиката! :)

179

ПроСоТо

преди 3 месеца

силно разочароващо,но няма как:-"Сред пшеницата винаги ще се набута къклица"..

бесепарския "Цветанов"-Станишев,може и трябва да бъде елиминиран!

гробарската пасмина-задължължително отстранена!!!!

Мислете как!

178

до 181

преди 3 месеца

Какви преференции бе нали така увеличавате шанса на 5 тия защото гласувалите за БСП ще са повече а колкото са повече независимо от преференциите ще вкарат повече депутати така макар и Енчев да е преди него пак ще влезе и Станишев!

177

Дъбчо Станишев

преди 3 месеца

Мисля, че младите от ръководството на БСП, които са и по-умни от екземоляри кто Дъбов, Гергов, Миков, Божинов и сие, биха могли чрез преференции да издърпат кандидатурата на Станишев назад. Неприятен факт за лидера на ПЕС е, че той разчиташе и се облегна на старите "велможи", които губят позиции, но на Пленума на НС успяха да съберат относително мнозинство. Докога? По насъщните и текущите проблеми на БСП те мълчат като пукали. Разчитат на 2,4 млн.лв за 4 години евродепутатство.

176

Голям страх...

преди 3 месеца

Голям страх тресе червените редици, крахът на столетницата на изборите наближава. А това ще бъде и персонален крах на Курнелия(Голямата лъжа) и нейното отстраняване от лидерската позиция...

175

Анонимен

преди 3 месеца

гласувайте за БСП след 5-я...така с един куршум ще бъдат отстреляни два заека...Бойко и Серго...

174

Анонимен

преди 3 месеца

Значи с преференция за Велизар Енчев

173

aa

преди 3 месеца

До Мапов
Ако тези бяха комунисти поне щеше да се вписва като идея на партията. Но те са си чисти капиталисти. Всички са милионери, шефове на големи фирми, робовладелци на българския народ - за какви комунисти стагва въпрос. Апропо, този тип "комунисти", ги има във всички партии в момента. Реално хората, които ни управляват са милионерите, които реално искат да печелят още повече милиони. Там няма хора които да мислят за благото на избирателите си.

172

Анонимен

преди 3 месеца

Цветелина Пенкова, успяла банкерка в Лондон. Станишев заможен бюрократ. Какво ляво, каква мисъл за съдбите на хората може да се очаква от тях. Много жалко е всичко това.

171

Мапов

преди 3 месеца

От комунистите умиране има...отърване няма. Народа сам си ги избира ..и после сам не си ги харесва. Докога ще изпращаме в Европа безделници и некадърници ??? Явно толкова можем...и затова сме последни в Европа...преди ...и сега. Измислените партиотични локуми и велик народ са за балъци.

170

Shark

преди 3 месеца

Лично аз не желая никой от тези да ме представлява в европарламента. Това са едни лапачи, видя се истерията на Серго като не го включиха в листата, защото ще му секне лапачката. Това ли е алтернативата на ГЕРБ????!!!! Категорично НЕ!

169

Анонимен

преди 3 месеца

Абе,гербаджии,вие откога станахте такива фенове на Станишката.Щото Бойко доста се беше загрижил за него.Щеше ви се май да го няма в листите,та хората на Миков,Гергов и останалите опозиционери от яд да накарат структурите си да гласуват за ГЕРБ.Само че кака ви Корни пак ви го втъкна четвъртит.С един куршум отстреля няколко заека в тази заплетена сиъуация.И най-тлъстият ще даде фира на 26-ти май вечерта.

168

Ел.Йончева-смешно е

преди 3 месеца

А бе тази Елена Йончева не беше ли любовницата на Станишко , който България изгони с камъни? Е сега тази ли ще дава посоката на България? Това ли са новите лица в БСП ? Смешно и жалко е...

167

баба мара

преди 3 месеца

от списъка само румен гечев става сега ще захапе еврофондовете кои ги получава
в българия и за какво се ползват затова борисов говори вчера глупости защото
не му издържат нервите сега ще настане въргала

166

Ххх

преди 3 месеца

До Резил

Правилно. Борбата беше гляма и разгорещена. По нахалство, Станишев прилича на Цветанов . Това са съвременните партийни идеолози. Нахални и безпардонни.

165

БСП за смях...

преди 3 месеца

И какво излиза сега, че Голямата лъжа(Курнелия Нинова) номинира Малката лъжа(Елена Йончева). Каквото и да изберем все лъжа избираме. Другари за смях на кокошките станахте...