180

Анонимен

преди 5 години

Да кажем, че гласувате с преференции за БСП така обаче се увеличава общия брой гласували и макар човека с преференции да влезе преди Станишев ще влезе и Станишев защото е 5 ти По добре да не гласувате така броя гласували няма да е достатъчен за 5 депутати и няма да влезе СтанишевПък ако ви е зор да гласувате гласувайте за някои друг които и да е от не управлявалите до момента сигурно е , че няма да изберът и него

179

@к.186

преди 5 години

До Ха-ха: Ашколсун!

178

тя

преди 5 години

Няма да гласувам за БСП, заради Станишев Няма да гласувам за БСП ,заради Станишев, няма да гласувам за ГЕРБ ,заради А Йорданов !ы,

177

Ха-ха

преди 5 години

Жалко за Румен Гечев. ЕС имаше нужда от човек, който да му оправи икономиката! :)

176

ПроСоТо

преди 5 години

силно разочароващо,но няма как:-"Сред пшеницата винаги ще се набута къклица"..бесепарския "Цветанов"-Станишев,може и трябва да бъде елиминиран!гробарската пасмина-задължължително отстранена!!!!Мислете как!

175

до 181

преди 5 години

Какви преференции бе нали така увеличавате шанса на 5 тия защото гласувалите за БСП ще са повече а колкото са повече независимо от преференциите ще вкарат повече депутати така макар и Енчев да е преди него пак ще влезе и Станишев!

174

Дъбчо Станишев

преди 5 години

Мисля, че младите от ръководството на БСП, които са и по-умни от екземоляри кто Дъбов, Гергов, Миков, Божинов и сие, биха могли чрез преференции да издърпат кандидатурата на Станишев назад. Неприятен факт за лидера на ПЕС е, че той разчиташе и се облегна на старите "велможи", които губят позиции, но на Пленума на НС успяха да съберат относително мнозинство. Докога? По насъщните и текущите проблеми на БСП те мълчат като пукали. Разчитат на 2,4 млн.лв за 4 години евродепутатство.

173

Голям страх...

преди 5 години

Голям страх тресе червените редици, крахът на столетницата на изборите наближава. А това ще бъде и персонален крах на ***(Голямата лъжа) и нейното отстраняване от лидерската позиция...

172

Анонимен

преди 5 години

гласувайте за БСП след 5-я...така с един куршум ще бъдат отстреляни два заека...Бойко и Серго...

171

Анонимен

преди 5 години

Значи с преференция за Велизар Енчев

170

aa

преди 5 години

До МаповАко тези бяха комунисти поне щеше да се вписва като идея на партията. Но те са си чисти капиталисти. Всички са милионери, шефове на големи фирми, робовладелци на българския народ - за какви комунисти стагва въпрос. Апропо, този тип "комунисти", ги има във всички партии в момента. Реално хората, които ни управляват са милионерите, които реално искат да печелят още повече милиони. Там няма хора които да мислят за благото на избирателите си.

169

Анонимен

преди 5 години

Цветелина Пенкова, успяла банкерка в Лондон. Станишев заможен бюрократ. Какво ляво, каква мисъл за съдбите на хората може да се очаква от тях. Много жалко е всичко това.

168

Мапов

преди 5 години

От комунистите умиране има...отърване няма. Народа сам си ги избира ..и после сам не си ги харесва. Докога ще изпращаме в Европа безделници и некадърници ??? Явно толкова можем...и затова сме последни в Европа...преди ...и сега. Измислените партиотични локуми и велик народ са за балъци.

167

Shark

преди 5 години

Лично аз не желая никой от тези да ме представлява в европарламента. Това са едни лапачи, видя се истерията на Серго като не го включиха в листата, защото ще му секне лапачката. Това ли е алтернативата на ГЕРБ????!!!! Категорично НЕ!

166

Анонимен

преди 5 години

Абе,гербаджии,вие откога станахте такива фенове на Станишката.Щото Бойко доста се беше загрижил за него.Щеше ви се май да го няма в листите,та хората на Миков,Гергов и останалите опозиционери от яд да накарат структурите си да гласуват за ГЕРБ.Само че кака ви Корни пак ви го втъкна четвъртит.С един куршум отстреля няколко заека в тази заплетена сиъуация.И най-тлъстият ще даде фира на 26-ти май вечерта.

165

Ел.Йончева-смешно е

преди 5 години

А бе тази Елена Йончева не беше ли любовницата на Станишко , който България изгони с камъни? Е сега тази ли ще дава посоката на България? Това ли са новите лица в БСП ? Смешно и жалко е...

164

баба мара

преди 5 години

от списъка само румен гечев става сега ще захапе еврофондовете кои ги получавав българия и за какво се ползват затова борисов говори вчера глупости защотоне му издържат нервите сега ще настане въргала

163

Ххх

преди 5 години

До РезилПравилно. Борбата беше гляма и разгорещена. По нахалство, Станишев прилича на Цветанов . Това са съвременните партийни идеолози. Нахални и безпардонни.

162

БСП за смях...

преди 5 години

И какво излиза сега, че Голямата лъжа(*** Нинова) номинира Малката лъжа(Елена Йончева). Каквото и да изберем все лъжа избираме. Другари за смях на кокошките станахте...

161

Анонимен

преди 5 години

Ама какво ще правят тези кремълски протежета с тяхния риски език в ЕП бе !!!?