220

Анонимен

преди 3 месеца

ще извъртят нещата,ще плати една кръвнина/не от неговите Местански пари/ и туй ще е ...казва се" споразумение с прокуратурата."

219

Анонимен

преди 3 месеца

Сега ще се обадят от турското посолство и ще се уреди случая. Навремето така се обадиха от руското посолство и пуснаха пияницата и убиец Максим ставийски.

218

dmx

преди 3 месеца

Ако Доган беше зад волана, щяха да арестуват оцелялото 10 годишно дете като заплаха за националната сигурност. Но нищо и Местанчо знае как да пипне Темида, та тя да не го пипне.

217

Анонимен

преди 3 месеца

Язък за детенцето.Язък.

216

Анонимен

преди 3 месеца

Защо несе казва мнението на другият водач който е бил в дерето а само на Местан и колегата му зад него.Започва значи нещо да смърди.

215

Анонимен

преди 3 месеца

Във кола която се превозват деца,скороста трябва дае много по ниска от реялната.Децата вина нямат те неразбират.Българите не обичаме да по стоим на СТОП знака.Бързаме като чели знака щени изяде.Който излиза от второстепена улица във главна,носи вината той несее вгледал по на далечко дали идва кола.И да прецени със каква скорост кара.Без значение какъв си.Водача на колата в дерето ще каже истината.Местан него оправдава нищо, другата кола с колко сее движела.Той е виновен.Той е длъжен да прецени.

214

Анонимен

преди 3 месеца

Страшно неприятна и безкрупулна особа е Местан. Няма място в България. Но няма да се изненадам, ако бмв-то е е летяло с поне 120. Там няма знак за ограничение на скоростта. Преди кръстовището има лек завой и ако караш с превишена скорост няма начин да изнанадаш излизащия от кръстовището. Иначе ползвани ли са колани. И бебете било ли и е в "столче". И за техническото състяние на возилото също имам съмнения. Важното е да е БМВ. Заради такива на вяка пресечка слагат 60 и те не я спазват.

213

До 276

преди 3 месеца

Няма да е наркотици. Просто невнимание и лоша случайност. На неговите години едва ли е агресивен шофьор. Бързали са за някъде, мислил е за нещо и не е спрял на време на стопа. За жалост от това невнимание е загинало дете и едно семейство е в болница. Ама като се качат на тия големите коли и топките им стават по-големи. Ако беше в някой Опел Корса щеше да внимава със сигурност повече

212

...

преди 3 месеца

Хайде сега, по закна за достъп до обществена информация да изискаме резултатите от тестовете за употреба на наркотици да станат публично достояние.

211

Анонимен

преди 3 месеца

Партиите са си впрегнали и платените коментатори в защита на Местан. Много грозна работа правите момчета. Вие сте ми по-долни и от проститутките по пътищата. Те си продават телата, но вие сте си продали душата. Жал ми е че живея в една държава с хора като вас..

210

Анонимен

преди 3 месеца

Семеиството с децата се е движело по път с предимство -ама тоя неграмотник Местан сигурно и тои е с купена книжка

209

Георги

преди 3 месеца

Няма по-лошо от това да ти загине детето. Не знам на кой е била грешката, но трябва да се внимава по пътищата. Лично за мен Местан е виновен. Така като му гледам колата как е ударена.

208

Анонимен

преди 3 месеца

ВИНОВЕН Е-Тои е може да тръгне само след като се увери че отляво и отдясно няма автомобил - ама бабаит

207

Деян Куцев

преди 3 месеца

Набедиха го г-н Местан. Докъде стигнаха тея умишлено да се врежат и то с дете само и само да му навредят. Няма страшно ние сме с Вас г-н Местан!

206

Анонимен

преди 3 месеца

Според вас с колко километра може да кара една кола,току-що излязла от завой?
не с висока скорост,нали?
Тогава?

205

Анонимен

преди 3 месеца

Защо не напишете името на човека управлявал тази кола,все пак той е предизвикал катастрофа и е виновен за инцидента и убийство на дете?Защо не напишете кой е,а се занимавате само с Местан?
Кои са и пътниците?

204

Мегачеп

преди 3 месеца

Време му е за чаламби и ректални вливания в Централния.

203

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 месеца

Ще кажете, че на всеки може да се случи.
Не !
Това не е обикновена катастрофа, а е плод на самозабравянето на българските политици.
Жалко за детето !
Доколкото разбрах е турче, което идва да покаже, че всички заедно и българи, и турци, и арменци, и роми страдаме от самозабравянето на политическата класа у нас.

202

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 месеца

Дали Местен тази нощ е в ареста ?
Трябва да си пълен идиoт или поне избирател на ГЕРБ, за да вярваш в това.
Задържали са го за час-два, след което през задния вход на РПУ-то са го съпроводили по живо по здраво.
За съжаление живеем в такава държава и в такова време !
Ако имахме държава ние българите, Местан отдавна трябваше да е в затвора за сепаратизъм и антидържавна дейност.
Как да стане ?!
Султан Ердоган ще прати веднага някой от подчинените си да издърпа ушите на Суджук паша.
И край ...

201

ЦИКЛОПА

преди 3 месеца

Има за какво да лежи. Трябваше ли да убие бебе за да го затворите бе?!