210

Анонимен

преди 5 години

ще извъртят нещата,ще плати една кръвнина/не от неговите Местански пари/ и туй ще е ...казва се" споразумение с прокуратурата."

209

Анонимен

преди 5 години

Сега ще се обадят от турското посолство и ще се уреди случая. Навремето така се обадиха от руското посолство и пуснаха пияницата и убиец Максим ставийски.

208

dmx

преди 5 години

Ако Доган беше зад волана, щяха да арестуват оцелялото 10 годишно дете като заплаха за националната сигурност. Но нищо и Местанчо знае как да пипне Темида, та тя да не го пипне.

207

Анонимен

преди 5 години

Язък за детенцето.Язък.

206

Анонимен

преди 5 години

Защо несе казва мнението на другият водач който е бил в дерето а само на Местан и колегата му зад него.Започва значи нещо да смърди.

205

Анонимен

преди 5 години

Във кола която се превозват деца,скороста трябва дае много по ниска от реялната.Децата вина нямат те неразбират.Българите не обичаме да по стоим на СТОП знака.Бързаме като чели знака щени изяде.Който излиза от второстепена улица във главна,носи вината той несее вгледал по на далечко дали идва кола.И да прецени със каква скорост кара.Без значение какъв си.Водача на колата в дерето ще каже истината.Местан него оправдава нищо, другата кола с колко сее движела.Той е виновен.Той е длъжен да прецени.

204

Анонимен

преди 5 години

Страшно неприятна и безкрупулна особа е Местан. Няма място в България. Но няма да се изненадам, ако бмв-то е е летяло с поне 120. Там няма знак за ограничение на скоростта. Преди кръстовището има лек завой и ако караш с превишена скорост няма начин да изнанадаш излизащия от кръстовището. Иначе ползвани ли са колани. И бебете било ли и е в "столче". И за техническото състяние на возилото също имам съмнения. Важното е да е БМВ. Заради такива на вяка пресечка слагат 60 и те не я спазват.

203

До 276

преди 5 години

Няма да е наркотици. Просто невнимание и лоша случайност. На неговите години едва ли е агресивен шофьор. Бързали са за някъде, мислил е за нещо и не е спрял на време на стопа. За жалост от това невнимание е загинало дете и едно семейство е в болница. Ама като се качат на тия големите коли и топките им стават по-големи. Ако беше в някой Опел Корса щеше да внимава със сигурност повече

202

...

преди 5 години

Хайде сега, по закна за достъп до обществена информация да изискаме резултатите от тестовете за употреба на наркотици да станат публично достояние.

201

Анонимен

преди 5 години

Партиите са си впрегнали и платените коментатори в защита на Местан. Много грозна работа правите момчета. Вие сте ми по-долни и от проститутките по пътищата. Те си продават телата, но вие сте си продали душата. Жал ми е че живея в една държава с хора като вас..

200

Георги

преди 5 години

Няма по-лошо от това да ти загине детето. Не знам на кой е била грешката, но трябва да се внимава по пътищата. Лично за мен Местан е виновен. Така като му гледам колата как е ударена.

199

Деян Куцев

преди 5 години

Набедиха го г-н Местан. Докъде стигнаха тея умишлено да се врежат и то с дете само и само да му навредят. Няма страшно ние сме с Вас г-н Местан!

198

Анонимен

преди 5 години

Според вас с колко километра може да кара една кола,току-що излязла от завой?не с висока скорост,нали?Тогава?

197

Анонимен

преди 5 години

Защо не напишете името на човека управлявал тази кола,все пак той е предизвикал катастрофа и е виновен за инцидента и убийство на дете?Защо не напишете кой е,а се занимавате само с Местан?Кои са и пътниците?

196

Мегачеп

преди 5 години

Време му е за чаламби и ректални вливания в Централния.

195

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Ще кажете, че на всеки може да се случи.Не !Това не е обикновена катастрофа, а е плод на самозабравянето на българските политици.Жалко за детето !Доколкото разбрах е турче, което идва да покаже, че всички заедно и българи, и турци, и арменци, и роми страдаме от самозабравянето на политическата класа у нас.

194

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Дали Местен тази нощ е в ареста ?Трябва да си пълен *** или поне избирател на ГЕРБ, за да вярваш в това. Задържали са го за час-два, след което през задния вход на РПУ-то са го съпроводили по живо по здраво.За съжаление живеем в такава държава и в такова време !Ако имахме държава ние българите, Местан отдавна трябваше да е в затвора за сепаратизъм и антидържавна дейност. Как да стане ?! Султан Ердоган ще прати веднага някой от подчинените си да издърпа ушите на Суджук паша.И край ...

193

ЦИКЛОПА

преди 5 години

Има за какво да лежи. Трябваше ли да убие бебе за да го затворите бе?!

192

Анонимен

преди 5 години

жалко за детето, а този отдавна трябваше да е в затвора! заедно с много други народни предатели! ефективна присъда моля!

191

Анонимен

преди 5 години

дойде му времето и на този! съд и затвор! турска ***!