230

Анонимен_777

преди 5 години

Поглед в-у снимката на колата недвусмислено показва че е отнето предимство ! Няма как колата на Местан да е била извън главния път, и в последствие удар в предницата да я изхвърли по средата на платното ! Ако е бил извън главния път и спрял на знак ''СТОП'', то удар в предната част на колата би я завъртял и върнал НАЗАД ! Не виждам КАК колата може да се предвижи напред при удар в най-предната и част, дори при др. обстоятелства ?!Личи си че колата е била ударена под ъгъл от приблиз. 90 градуса

229

Анонимен

преди 5 години

...Колата изхвърча на 50 метра.... .. и се прекатурва...Журналистика, да ви имам файтонджийския език!

228

Анонимен

преди 5 години

По закон Местан е виновен, защото идва от път без предимство, но по нормалната човешка логика, ако другия се е движел с превишена скорост, той е виновен, защото няма как да дадеш предимство на МПС, което е извън зоната ти на видимост и се движи с голяма скорост. Там има един относително прав участък, по който може да се вдигне голяма скорост. Лошото е, че видимостта на кръстовището е лоша - в едната посока е около 60 метра, а в другата посока е около 150 метра, откъдето втората кола е идвала

227

Елеонора

преди 5 години

От състоянието на предницата на колата на Местан и на ударения автомобил е видно, че абсурдно да е СПРЯЛ на стопа!!! Няма как предницата му да е така деформирана от кинетичната енергия!!! Това е грубо отнемане на ПРЕДИМСТВО!!! Явно е бил пиян!!! Горките родители!!!

226

Анти ГЕРБ

преди 5 години

България се напълни с б,ашибузук. Голяма част от пишещите пишат глупости от рода на 180 -200 км скорост на пострадалия. Абе тези хора минавали ли са изобщо някога въпросният участък. Такава скорост там няма как да се достигне, освен ако не си с спортна кола. Минавал съм там стотици пъти, а още преди да открият официално пътя и нямаше движение в двете посоки, скоростта, която можеше да се достигне беше от порядъка на около 160 км. При положение, че никой не ти пречи.

225

Башбабаит

преди 5 години

ДУУУР БРЕ МЕСТАН АГА!!!

224

MISTER CRO

преди 5 години

Не ми пука за Местаня, обаче всички тук казват, че той е виновен без да да са наясно с конкретната ситуация! Ами, ако наистин другият шофьор е карал с много голяма и превишена скорост! Ако на конкретния участък липсва видимост, има ограничение на скоростта поради тази причина, както и поради причина на включване на второстепенния път в магистралата, а другия водач е карал с превишена скорост????

223

СандУкан

преди 5 години

До Анонимен 266Има знак ДУР бе мискинин!

222

Анонимен

преди 5 години

Ами да отива като Ставински в Москва да кара кънки.

221

...

преди 5 години

Еми помнене ми думата И ПРИ ТОЯ ИНЦИДЕН ВИНАТА ЩЕ ИМА САМО И ЕДИНСТВЕНО 6 МЕСЕЧНОТО БЕБЕ! МИР НА ПРАХА МУ! ТАКА Е ТУКА ПО ТИЯ ТЕРИТОРИЙ!

220

Румен Радев

преди 5 години

Нека вземат показания от бащата на детето. Той ще си признае че не е знаел че в колата е Местан. Иначе щеше да спре и да отдаде почит на минаващия велможа.

219

тъй става

преди 5 години

Според мен, тъй като очевидно кара мощна кола, е предположил че ще може да мине пред бедния човечец с малката кола. Сега се оправдава че човека карал много бързо.Вярвам му че е спрял, но е очевидно че не е осигурил предимство.

218

iceblast88

преди 5 години

Закона ясно казва кои е виновен! След като излизаш от второстепенен път и имаш знак СТОП и при излизането ти на главния път има ПТП, то ти си виновен. Така както когато си пиян си виновен, така както когато минеш на червен светофар, така както когато отнемеш предимство, така както когато изпреварваш минавайки през непрекъсната лента. В закона си го пише ясно. Вината е на този излизащ от второстепенен път, ако ще и папата, Путин, Тръмп или марсианец да е! Няма какво да го мислите, написано си е!

217

Анонимен

преди 5 години

За всичко се плаща рано или късно.Парите не са всичко на този свят.

216

Jon

преди 5 години

Не мога да разбера защо ни лъжат по новините то е ясно като бял ден ,че колата на Местан не е спряла на стопа и е засякла пострадалата кола.

215

Анонимен

преди 5 години

Суджука и Ушев Цецо седят мирно с *** свалени на букаи и вазелин и чакат заповеди от Ердаган.

214

е?

преди 5 години

Сега гледах по телевизията, задържането на Местан. Тоя човек е неадекватен, глупости се пишат само. Нямало алкохол, нямало наркотици, не бил виновен. Нали го видях - неадекватен е.Ок, няма алкохол, няма наркотици след проверката, но обаче има огромна вина. Ако е невинен, нямаше да е в това състояние. А той беше неадекватен. Тези му на съвестта че уби детенце, но всички реват и се дерат че не бил виновен. Като е невинен, защо е неадекватен??????

213

е?

преди 5 години

Аз искам Местан да си понесе отговорността и последствията, за това че не спря на знак СТОП, уби 6 месечно бебе и прати цялото семейство в болница. Семейство, което след като излезе от болницата,ще отиде направо на гробищата, за да погребе малкото съкровище, което Лютви Местан уби. Народе, спряхме с протестите, но явно трябва да ги подновим. Това не може да се случва в страната ни, деца да бъдат убивани и виновните ненаказани. Аз искам виновния за този ад, който сътвори, да бъде наказан. А вие?

212

е?

преди 5 години

Ако това го направя аз или някой друг обикновен сънародник мой, веднага ще ме разпънат на кръст и ще ме осъдят и в затвора ще лежа. Но понеже е джагала Местан или ако е някой си Асан, от маалата, нищо няма да направят. Българите само за под ударите на закона. Ще го оправдаят, не знам как, но ще измислят нещо и ще се дадат много пари, но ще го оправдаят. Помнете ми думата.Това да не спреш на знак СТОП, още повече да убиеш бебе в катастрофа и да те оправдаят, това си е подигравка с народа.

211

Анонимен

преди 5 години

В туркие няма знак СТОП, там с предимство е по-големия Ага или на който свирката му е по-голяма, но за съжаление сблъсъка е в границите на ЕУ. Сега за да спасим мЕстаноглУ треа туркие да завземе горна Тракия и всичко ще е ОК. Нали Зидарев?!?